Garancia

Új gép vásárlása esetén cégünk 1 év garanciát vállal, használt gép vásárlása esetén pedig 3 hónap garanciát vállalunk, melyet a telephelyünkön (8300 Tapolca belterület hrsz 4507/14) lehet érvényesíteni.

Alkatrészek esetén 1 hónap a garancia, amennyiben bizonyítható, hogy anyaghibáról van szó. A kopóalkatrészekre cégünk NEM vállal garanciát. Továbbá NEM vonatkozik a jótállás a szakszerűtlen beszerelés, külső sérülés, átalakítás, erőszakos behatás vagy természetes elhasználódás miatti alkatrész-meghibásodásra, túlzott igénybevétel esetén, illetve ha a beszerelésnél a tökéletes üzemeltetés feltételeit nem teljesítik.

Az eladó az általa forgalmazott új gépekre 1 év alkatrész garanciát vállal. A gyártás során megsérült vagy hibás gép alkatrészének cseréjét az Eladó saját telephelyén (8300 Tapolca belterület hrsz 4507/14) szervizeli.

A meghibásodott gép beszállításra az Eladó telephelyére a Megrendelő feladata. Szervízelést a beüzemelési helyszínen nem áll módunkban elvégezni! A megvásárolt készülékekre vonatkozó garancia minden esetben az Eladó által kiállított végszámlán lévő „teljesítési időpont”-ban kezdődik, és az e pontban leírt időtartamig (1 év) érvényesíthető. A Megrendelő jelzi a meghibásodást az Eladó felé, aki minden esetben ellenőrzi a garancia érvényességét az értékesítési számlájának teljesítési időpontja alapján.


Panaszkezelés:
Fejér Vármegyei Békéltető Testület
8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
+36-22-510-310
[email protected]
bekeltetesfejer.hu
564446135#hivatalikapu
Mentett termékek (0)