Hendichef multifunkcionális robotgép nem csak séfeknek

Gyártók bemutatása 2023.02.07


Hendichef nem csak séfeknek

A Hendi megalkotta a Hendichefet amivel gyerekjáték a darálás, keverés, párolás, pirítás, sous-vide főzés, habverés, olvasztás, karamellizálás, emulgeálás, dagasztás, aprítás, darabolás, keverés, turmixolás és a mérlegelés is. Beépített recepttárral rendelkezik, így nincs más dolgod, mint kiválasztani az elkészíteni kívánt receptet és követni a Hendichef utasításait. Amennyiben saját receptet szeretnél létrehozni, ez sem akadály. A magyar nyelvű menünek köszönhetően nincs szükséged nyelvtudásra a használatához. Beépített wifi-vel rendelkezik, így nem igényel külön karbantartást a frissítések letöltése, automatikusan felkínálja a legújabb frissítést amint elérhető. Kompakt, ezáltal kis helyen is elfér.

 

A Hendichef az alábbi tartozékokkal rendelkezik:

-Ételkeverő a főtt ételekhez

-Rozsdamentes acél edény - 4,5 l űrtartalommal

-Habverő – nélkülözhetetlen emulziók, például majonéz készítésekor, tojásfehérje vagy tejszín felverésekor

-Gőzfőző kosár

-2 funkciós vágókorong – 13 foggal; szeletelési lehetőség

-Beépített mérleg (kvarc) 5 g-tól 5 kg-ig, tárafunkcióval

-Szilikon spatula, amely ellenáll a kopásnak és a hőmérsékletnek

-Mérőpohár a pontos adagoláshoz

-Fedő hideg és meleg ételekhez

És ami ráadás, hogy minden tartozék mosogatógépben mosható.


Bővebben a cégről

A HENDI főzési eszközöket, konyhai eszközöket, evőeszközöket, tálaló- és büfétermékeket szállít a vendéglátóipar számára. 1934-es alapítása óta a HENDI nemzetközi vállalattá nőtte ki magát, amelynek irodái Hollandiában, Ausztriában, Lengyelországban, Romániában, Görögországban, Olaszországban és Hong Kongban találhatók.

A HENDI a non-food catering termékek beszállítójaként folyamatosan fejleszt innovatív termékeket és megoldásokat, amelyek a felhasználók kívánságaihoz és minőségi követelményeihez igazodnak. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan szempontok, mint a „hatékonyabb”, a „higiénikusabb” és a „megfizethető minőség”. A HENDI a termékek bevezetése után is folytatja a fejlesztéseket a piaci visszajelzések alapján.

Az Rdealer Group Kft-nél beszerezheted azonnal raktárkészletről és ráadásul most bevezető áron, a készlet erejéig.

Siess, hogy le ne maradj!

 

Ajánló

Hűtő gazdaságos fogyasztással? Igen!

Egy hűtő kötelező kellék minden konyhán, azonban jól meg kell gondolni, milyen típust választunk, ugyanis a növekvő energiaárak mellett fontos a gazdaságos fogyasztás.

A tökéletes pizza a tökéletes pizzakemencénél kezdődik

Nehezen találni olyan embert, aki nem szereti a pizzát, ám ennek az egyszerű, de nagyszerű ételnek az elkészítéséhez mindenképp szükséged lesz egy profi, minőségi pizzakemencére!

A jó étterem titka

Vajon elég a kedves személyzet és hangulatos zene ahhoz, hogy az emberek szeressenek hozzánk járni? Sajnos aligha! Cikkünkben elmondjuk, miért!
Mentett termékek (0)