Melyik az a klasszikus harapnivaló, aminek aligha tud ellenállni valaki? Fogyaszthatjuk reggelire, tízóraira, uzsonnára, vacsorára, vagy akár a nap bármely szakában. Segítünk még egy kicsit: a kenyérnek kellemesen ropogósra sül a héja, és mindenki annyi sajtot tesz a tetejére, amennyit nem szégyell
Ha ezt a cikket olvasod, akkor valószínűleg éppen étterem nyitás előtt állsz, vagy legalábbis elkezdett megszületni a gondolat a fejedben, hogy te is belépsz a vendéglátás csodálatos világába. Ebben a cikkben egy nagyon fontos és vízválasztó dologról lesz szó, így mindenképpen érdemes tovább olvasni
Ha körbe nézel a kínálatunkban, akkor láthatod, hogy nagyon sok termékünk származik Olaszországból. Ez egyáltalán nem véletlen, mi hiszünk abban, hogyha gasztronómiáról van szó, akkor ők aztán biztos értenek a dolgukhoz. Ebben a cikkünk pedig a DESCO és a ILSA nagykonyhai gépekről fogunk bővebben