Mosogatás: kézzel vagy géppel érdemes?

Mosogatás: kézzel vagy géppel érdemes?

Termékek bemutatása 2022.08.24

A mosogatás folyamatát minden vendéglátóegységben ismerik, viszont felmerül a kérdés, hogy mi a jobb: kézzel vagy géppel mosogatni? Ennek jártunk utána cikkünkben!

Húsklopfoló és húskockázó

Húsklopfoló és húskockázó

Termékek bemutatása 2022.08.24

Egy nagyüzemi konyha nem működhet hatékonyan megfelelő húsipari gépek nélkül: a húskockázó és -klopfoló eszközök ma már elengedhetetlenek. Mutatjuk, miért!

A jó étterem titka

A jó étterem titka

Gyártók bemutatása 2022.07.25

Vajon elég a kedves személyzet és hangulatos zene ahhoz, hogy az emberek szeressenek hozzánk járni? Sajnos aligha! Cikkünkben elmondjuk, miért!

Az előkészítő gépek és hatékonyság összefüggése

Az előkészítő gépek és hatékonyság összefüggése

Termékek bemutatása 2022.07.25

Vajon mi az összefüggés az előkészítő gépek és a hatékonyság között? Tényleg elkerülhetetlen ezek alkalmazása, vagy enélkül is lehet boldogulni?

Így tudsz díjnyertes melegszendvicset készíteni – Milantoast

Így tudsz díjnyertes melegszendvicset készíteni – Milantoast

Gyártók bemutatása 2022.06.29

Melyik az a klasszikus harapnivaló, aminek aligha tud ellenállni valaki? Fogyaszthatjuk reggelire, tízóraira, uzsonnára, vacsorára, vagy akár a nap bármely szakában. Segítünk még egy kicsit: a kenyérnek kellemesen ropogósra sül a héja, és mindenki annyi sajtot tesz a tetejére, amennyit nem szégyell

Hagyd a mosogatást a profikra – Winterhalter

Hagyd a mosogatást a profikra – Winterhalter

Gyártók bemutatása 2022.05.23

A mosogatás még egy átlagos háztartásban is nyűg tud lenni, akkor egy vendéglátóegységben, egy étteremben, ahol naponta akár több száz tányér és evőeszköz is használatban van, milyen lehet?

Milyen szabályozásokra kell figyelni, ha éttermet szeretnénk nyitni?

Milyen szabályozásokra kell figyelni, ha éttermet szeretnénk nyitni?

Tippek, trükkök 2022.04.28

Ha ezt a cikket olvasod, akkor valószínűleg éppen étterem nyitás előtt állsz, vagy legalábbis elkezdett megszületni a gondolat a fejedben, hogy te is belépsz a vendéglátás csodálatos világába. Ebben a cikkben egy nagyon fontos és vízválasztó dologról lesz szó, így mindenképpen érdemes tovább olvasni

Balatoni szezonnyitás: mivel érdemes készülni?

Balatoni szezonnyitás: mivel érdemes készülni?

Gyártók bemutatása 2022.04.26

A hideg téli napokon sokan álmodozunk arról, hogy bárcsak jó idő lenne, és jönne már a nyár. Gondtalan nyaralós napok a Balaton partján: ez talán sokak számára ismerős gondolat, amely mostanság gyakran elfog minket. Az igazi nyaraláshoz azonban van még egy elengedhetetlen dolog: a fagylalt!

Hogyan készül a minden szempontból ideális húspogácsa? – Omega Minerva

Hogyan készül a minden szempontból ideális húspogácsa? – Omega Minerva

Termékek bemutatása 2022.04.21

Vajon mitől lesz tökéletes egy hamburger? Talán a megfelelő arányok, vagy a buci állaga számít? A benne lévő szószok és zöldségek hozzák el a kívánt eredményt? Mi a titka annak a tökéletes ízharmóniának, ami után azt tudjuk mondani, hogy még életünkben nem ettünk ilyen finom hamburgert?

Miért fontos a tiszta konyha? Melyek azok a területek, amikre mindenképp figyelni kell?

Miért fontos a tiszta konyha? Melyek azok a területek, amikre mindenképp figyelni kell?

Tippek, trükkök 2022.04.14

Egy étterem egyik legfontosabb színtere, egyértelműen a konyha, hiszen ez az a hely, ahol az étel készül és hatással lesz az összes többi folyamatra. Több szempontból is elengedhetetlen ennek a helyiségnek a tisztántartása, mivel nem csak szigorú higiéniás előírások miatt kell figyelni a rendre, h

Mit lehet kezdeni a növekvő energiaárakkal a vendéglátásban?

Mit lehet kezdeni a növekvő energiaárakkal a vendéglátásban?

Tippek, trükkök 2022.04.06

Az elmúlt félévben drasztikus emelkedésnek indultak az energiaárak, ezt azonban leginkább az ipar szereplői érezhették meg. 2022 januárjától pedig egyesek akár 60 %-kal is többet fizethetnek az áramért, mint korábban.

Carpigiani fagylatgépek, amik együtt terjedtek el az olasz fagylaltkultúrával

Carpigiani fagylatgépek, amik együtt terjedtek el az olasz fagylaltkultúrával

Gyártók bemutatása 2022.04.05

A nyári szezon vészesen közeleg, de még mindig van egy kis időd, hogy megfelelően felkészülj, bár most már mindenképpen döntened kell, ha azt akarod, hogy ne érjenek váratlan és kellemetlen meglepetések a csúcsidőszak kellős közepén.

Desco Italy és Ilsa SPA – az olasz minőség most sem hazudtolja meg önmagát!

Desco Italy és Ilsa SPA – az olasz minőség most sem hazudtolja meg önmagát!

Gyártók bemutatása 2022.02.16

Ha körbe nézel a kínálatunkban, akkor láthatod, hogy nagyon sok termékünk származik Olaszországból. Ez egyáltalán nem véletlen, mi hiszünk abban, hogyha gasztronómiáról van szó, akkor ők aztán biztos értenek a dolgukhoz. Ebben a cikkünk pedig a DESCO és a ILSA nagykonyhai gépekről fogunk bővebben

Így készíts igazi olasz kézműves fagylaltot! – Icetech Italy

Így készíts igazi olasz kézműves fagylaltot! – Icetech Italy

Gyártók bemutatása 2022.02.15

Az olasz gasztronómia kiválóságát nem érdemes vitatni, hiszen valószínűleg mindannyian egyet értünk abban, hogy itáliai barátaink megannyi finomsággal árasztották el a világot, melyek közül az egyik legkedveltebb a fagylalt.

Mi a francia konyha (és a világ legjobbjainak) titka? – Robot-Coupe

Mi a francia konyha (és a világ legjobbjainak) titka? – Robot-Coupe

Gyártók bemutatása 2021.12.09

Azok a vendéglátósok, akik igazán jók a szakmájukban, tudják, hogy az ételek előkészítése, ugyanolyan, vagy akár sokkal fontosabb lehet mint maga a sütési/főzési folyamat. Ahhoz pedig hogy a munkafolyamat ezen része is a lehető leggördülékenyebben és tökéletesebben menjen, olyan előkészítő gépekkel

Mentett termékek (0)