Elektromos fritőz: a költséghatékony, praktikus megoldás

Termékek bemutatása 2022.10.10

Elektromos fritőz: a költséghatékony, praktikus megoldás

Bármilyen eseményen járunk ahol étel kerül az asztalra, a frissensült fogások sohasem hiányozhatnak a kínálatból.

Nem is csoda, hiszen ezek tipikusan olyan ételek, melyeket szinte mindenki szeret, ráadásul az elkészítésük sem igényel különösebb előkészületet, tehát kiváló választás arra az esetre, ha le szeretnénk nyűgözni a vendégeinket.

Egy dolog viszont feltétlenül szükséges hozzá, főleg nagyüzemi készítés esetén: ez pedig nem más, mint az elektromos fritőz!

Ez a készülék kétségkívül egy alapkellék minden konyhában és cikkünkben be is mutatjuk, miért, és a megfelelő választáshoz is adunk tippeket!

Euromax elektromos fritőz – kiváló minőség Hollandiából

A finom ételek elkészítéséhez nem csupán gasztronómiai szaktudás, hanem minőségi eszközök is szükségesek: ha ilyet keresel, az Euromax termékeiben garantáltan nem fogsz csalódni. Ilyen például az elektromos fritőz is.

Az Euromax fritőzök kialakítása minden szempontból a fogyasztói igények teljes körű kiszolgálására fókuszál: többféle méretben is elérhetők, hogy megtalálja mindenki a számára megfelelőt. Rozsdamentes acélból készül és strapabíró acél sütőkosárral rendelkezik, mely könnyen tisztítható.

A hőmérséklet szabályozás manuális módon lehetséges, 0 és 180 C0 között állíthatjuk a hőfokot a tökéletes sütési eredmény érdekében.

Minden készülék nagy teljesítményű fűtőelemmel van ellátva, annak érdekében, hogy minimális idő alatt elérhessük a kívánt hőfokot, a gyors és hatékony munkavégzés érdekében.

Miért pont az Euromax gépek?


Ha már vásároltál cégünktől, akkor bizonyára tudod, hogy csakis olyan termékeket forgalmazunk, amelyek minősége kifogástalan: emiatt döntöttünk az említett Euromax márka mellett is.

A holland székhelyű cég Európa-szerte forgalmaz konyhai eszközöket. A fritőzök mellett elérhetők a kínálatukban különféle tésztafőző gépek, légkeveréses és kombi sütők, melegítővitrinek is.

Mivel már 1978 óta piacon vannak és remek visszajelzések, tapasztalatok vannak a gépeikkel kapcsolatban, jobbat aligha tudnánk ajánlani a fentebb említett eszközöknél!

Garancia? Nem kérdés!

Az Rdealer Groupnál a legfontosabb, hogy megbízható és hatékony segítséget adjunk vendéglátóegységed működéséhez az általunk biztosított eszközökkel.

Ehhez pedig hozzátartozik a garancia is, melyet természetesen biztosítunk is: az új Euromax konyhai eszközökre 1 év, míg a használtakra 3 hónap garanciát adunk.

Mindezeken felül, akár a garancia ideje alatt, vagy ha akár azt követően lenne szükség szakemberre valamely eszköz javításához, cégünk készségesen áll rendelkezésedre ezzel kapcsolatban is!

Konyhaeszközök az Rdealernél

Jobb helyen nem is lehetnél, ha konyhaeszközök beszerzésén gondolkozol!

Kínálatunkban megtalálhatóak a konyhai és cukrászati gépek, kávégépek, hűtők, fagyasztók és egyéb konyhai kiegészítők, mely vállalkozásod szakszerű berendezését teszi lehetővé.

A webshopban található gépeket megrendelhetek e-mailben, telefonon de személyes megtekintésre is van lehetőséged tapolcai bemutatótermünkben, raktárkészletünktől függően.

A kiszállításban sem hagyunk magadra, csupán kollégánkkal szükséges egyeztetned a részleteket illetően!

 

Ajánló

Tökéletes klíma a nemes borok számára

Ha borról van szó, mindig nagyon fontos a helyes hőmérséklet. A szőlő tökéletes érését biztosító környezettől kezdve, a borkészítés érlelési folyamatain át egészen a kész bor kiegyensúlyozott hőmérsékletű tárolásáig

Íme, ez a süteményes hűtők legjobbja

Aki árult már süteményeket, az tudja, hogy a tetszetős megjelenés és a finom ízek nem minden: a remekműveket tálalni is tudni kell, amihez elengedhetetlen egy süteményes hűtő.

A húsipari eszközök legjobbjai a Dadaux-tól

Húsdarálót, csontfűrészt, esetleg kolbásztöltőt keresel? Az Rdealer kínálatában kiváló darabokat találhatsz, ráadásul mindet garanciával, szervizlehetőséggel kínáljuk.
Mentett termékek (0)