Boltot szeretnél nyitni? Segítünk az eszközbeszerzésben!

Termékek bemutatása 2022.10.17

Boltot szeretnél nyitni? Segítünk az eszközbeszerzésben!

Amikor egy új élelmiszerüzlet, csemegebolt megnyitásán gondolkozik az ember, leggyakrabban az árukészlet, marketing ötletek, cashflow megalkotásán van a hangsúly, ám van még egy komoly terület, mellyel foglalkozni kell: ez nem más, mint a berendezések.

A megfelelő hűtő, csemegepult, polcrendszer legalább annyira fontos tényezők, mint a korábban említett üzleti elemek.

Szerencsére az Rdealerrel minden eszközt egyszerűen, egy helyről szerezhetsz be!

Miben tudunk Neked segíteni?

Ahogy már említettük, ránk elsősorban a boltnyitáshoz szükséges eszközök, kiegészítők beszerzésében számíthatsz.

Az alábbi eszközök beszerzésében nyújtunk segítséget:

  • csemegepultok, hűtőpultok
  • hűtött fali regálok (nyitott és zárt kivitelben)
  • zöldséges regálok
  • hűtő és fagyasztószekrények üveg ajtóval
  • italhűtők
  • polcrendszerek egyedi méretre alakítva
  • címke nyomtatóval felszerelt hitelesített mérlegek

Természetesen a felsorolás nem teljes, ugyanis az Rdealer kínálatában megtalálsz minden üzletnyitáshoz és vendéglátáshoz szükséges eszközt is.

Nem gond, hogyha még nincsenek pontos elképzeléseid azt illetően, hogy mit szeretnél – szívesen segítünk a megfelelő darabok kiválasztásában!

Az Rdealernél mindenki pénztárcája jól jár

Tudjuk, hogy egy üzlet megnyitása óriási kihívás, nem csak a vele járó stressz miatt, hanem sokszor az anyagiak is plusz terhet rónak az emberre.

Ilyenkor nem csoda, hogy oda kell figyelni az árakra is az eszközök kiválasztásánál.

Mivel ismerjük a problémát, a kínálatot úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő berendezéseket.

Garancia és szerviz


A bizalom mindennél fontosabb, így új gép vásárlása esetén 1 év garanciát biztosítunk.

Mindemellett vállaljuk a nálunk vásárolt eszközök szervizelését is, garanciális keretek között és a garancia lejárta után is.

Miért fontos a szerviz lehetőség?

Egy speciális csemegepult javítását nem tudja elvégezni akárki, és valószínűleg a hozzá értő szakember megtalálása is sokkal nehezebben feladat, mint mondjuk egy háztartási mosógép szerelése esetén.

Amellett, hogy nehéz szerelőt találni a speciális berendezésekhez, az adott szerviz megbízhatósága is kérdéses lehet, ha még nem volt vele tapasztalatod.

Szerencsére ezt a nehézséget nálunk teljes egészében elkerülheted, hogyha nálunk szerzed be az eszközöket: a mi szerelőink töviről-hegyire ismerik a forgalmazott gépeket, és a hozzá szükséges alkatrészek beszerzése sem okoz problémát.

Berendezések vásárlása az Rdealernél

Mi maximálisan melletted állunk, bármilyen üzlet, vendéglátóegység megnyitásán gondolkodsz éppen.

Webshopunk mellett tapolcai bemutatótermünkben is megtekintheted a nálunk vásárolható eszközöket.

Személyes megtekintés esetén könnyebben tudunk válaszolni minden kérdésedre, segítünk meghozni a megfelelő döntést a berendezéseket illetően, mely a legjobban passzol a terveidhez.

Mindemellett a szállításban is tudunk segíteni!

Természetesen ehhez előre kell egyeztetnünk, viszont ezt követően ki tudjuk szállítani a célhelyszínre a vásárolt gépeket, hiszen ezek szállítása és tárolása sem egyszerű feladat, ha nincsenek hozzá speciális eszközök.

Nézz szét webshopunkban, vagy keress fel minket személyesen bemutatótermünkben!

Ajánló

Tökéletes klíma a nemes borok számára

Ha borról van szó, mindig nagyon fontos a helyes hőmérséklet. A szőlő tökéletes érését biztosító környezettől kezdve, a borkészítés érlelési folyamatain át egészen a kész bor kiegyensúlyozott hőmérsékletű tárolásáig

Íme, ez a süteményes hűtők legjobbja

Aki árult már süteményeket, az tudja, hogy a tetszetős megjelenés és a finom ízek nem minden: a remekműveket tálalni is tudni kell, amihez elengedhetetlen egy süteményes hűtő.

A húsipari eszközök legjobbjai a Dadaux-tól

Húsdarálót, csontfűrészt, esetleg kolbásztöltőt keresel? Az Rdealer kínálatában kiváló darabokat találhatsz, ráadásul mindet garanciával, szervizlehetőséggel kínáljuk.
Mentett termékek (0)