A jó étterem titka
Természetesen mindenkinek a jó hangulatú beszélgetések, kedves személyzet, kellemes hangulat, na és persze a finom ételek jutnak eszébe, amikor a „jó étterem” kifejezést meghallja.
Tény és való, hogy ezek nélkül nem létezik megfelelő vendéglátó egység, azonban rengeteg összetevője van annak, hogy ez az élmény megvalósuljon, és ehhez nem elegendő csupán a kedves személyzet, ha teljesen őszinték akarunk lenni.
Hogy miért?Képzeljük el, hogy egy mosolygós, udvarias pincér kihozza a rendelésünket, jó étvágyat kíván, biztosít róla, hogy szólhatunk nyugodtan, ha bármi gondunk van, vagy rendelni szeretnénk.
A probléma akkor kezdődik, amikor megkóstoljuk a rendelt fogást: sajnos közel sem olyan minőségű, mint ahogyan arra számítottunk.
Egy ilyen csalódás pedig képes elrontani az élményt, bármennyire is kiváló az összes többi tényező, de ugyanez a helyzet akkor is, ha finom ételt kapunk, ám közel 2 órát kell várnunk a rendelésünkre.
A kulcs a minőségi munkaeszközökben rejlikAhhoz, hogy a vendégeknek olyan élményben lehessen része, melyet ténylegesen vártak, elengedhetetlen, hogy megfelelő konyhai háttérrel rendelkezzen a cég.
A legjobb séfek és cukrászok lehetőségei is korlátozottak mind mennyiségben, mind a minőségben megfelelő technikai háttér nélkül.
Ezen háttér kialakításában pedig a legfontosabb szerepet a megfelelő konyhai gépek töltik be.
A megfelelő konyhai gépek óriási terhet vesznek le a személyzet válláról:• általuk nem kell az olyan időigényes műveletekkel bajlódni, mint például a zöldségek hámozása, aprítása
• a mosogatás is sokkal hatékonyabbá válik a megfelelő mosogatógéppel, és így ráadásul rengeteg vizet spórolhatunk
• a gépeknek köszönhetően mindig ugyanezt a minőséget tudjuk biztosítani az ételeknél;
• a sütéshez/hűtéshez használt eszközök mindig pontosan ugyanazt a hőfokot tudják biztosítani (ez például egy hagyományos tűzhely esetén nem lehetséges);
A sort természetesen lehetne még hosszasan folytatni, de lássuk be, ezen eszközök nélkül nem létezik már vendéglátás a modern világban.
A megfelelő gépek munkaerőt szabadítanak fel Bizonyára minden vendéglátós tapasztalta már, hogy mennyi energiát és időt vesznek el az olyan apró műveletek, mint a zöldségek, gyümölcsök hámozása, aprítása, a mosogatás, esetleg a tészták (főleg pizzák esetén) nyújtása, dagasztása.
Nem csoda, hogyha egy forgalmas időszakban nehezen lehet bírni az iramot ezekkel a feladatokkal segítség nélkül.
A jó hír az, hogy munkatempó jelentősen gyorsítható a megfelelő eszközökkel, ráadásul rendkívül költséghatékony módon: míg a plusz munkaerő felvétele állandó többletkiadással jár, ráadásul a megfelelő személyt is nehéz megtalálni, a gépek egy egyszeri beruházással megoldják a gondot hosszú időre.
Találd meg a legjobb gépeket az RDealer oldalán!
Nem tudod, hol keresgélj konyhagépeket illetően?
Az RDealer weboldalán garantáltan megtalálod a legjobbat!
Kínálatunkban egyaránt szerepelnek új és használt eszközök (mindkettő garanciális formában), így biztosan lesz a pénztárcádnak megfelelő darab!