Cégünk nyári szabadság miatt 2022.08.15-08.28-ig zárva tart. Sürgős ügyintézéssel kapcsolatban hívja a +36 20 802 5549-es telefonszámot.
Cégünk nyári szabadság miatt 2022.08.15-08.28-ig zárva tart. Sürgős ügyintézéssel kapcsolatban hívja a +36 20 802 5549-es telefonszámot.

A jó étterem titka

Gyártók bemutatása 2022.07.25

A jó étterem titka


Természetesen mindenkinek a jó hangulatú beszélgetések, kedves személyzet, kellemes hangulat, na és persze a finom ételek jutnak eszébe, amikor a „jó étterem” kifejezést meghallja.

Tény és való, hogy ezek nélkül nem létezik megfelelő vendéglátó egység, azonban rengeteg összetevője van annak, hogy ez az élmény megvalósuljon, és ehhez nem elegendő csupán a kedves személyzet, ha teljesen őszinték akarunk lenni.

Hogy miért?

Képzeljük el, hogy egy mosolygós, udvarias pincér kihozza a rendelésünket, jó étvágyat kíván, biztosít róla, hogy szólhatunk nyugodtan, ha bármi gondunk van, vagy rendelni szeretnénk.

A probléma akkor kezdődik, amikor megkóstoljuk a rendelt fogást: sajnos közel sem olyan minőségű, mint ahogyan arra számítottunk.

Egy ilyen csalódás pedig képes elrontani az élményt, bármennyire is kiváló az összes többi tényező, de ugyanez a helyzet akkor is, ha finom ételt kapunk, ám közel 2 órát kell várnunk a rendelésünkre.

A kulcs a minőségi munkaeszközökben rejlik

Ahhoz, hogy a vendégeknek olyan élményben lehessen része, melyet ténylegesen vártak, elengedhetetlen, hogy megfelelő konyhai háttérrel rendelkezzen a cég.

A legjobb séfek és cukrászok lehetőségei is korlátozottak mind mennyiségben, mind a minőségben megfelelő technikai háttér nélkül.
Ezen háttér kialakításában pedig a legfontosabb szerepet a megfelelő konyhai gépek töltik be.

A megfelelő konyhai gépek óriási terhet vesznek le a személyzet válláról:
• általuk nem kell az olyan időigényes műveletekkel bajlódni, mint például a zöldségek hámozása, aprítása
• a mosogatás is sokkal hatékonyabbá válik a megfelelő mosogatógéppel, és így ráadásul rengeteg vizet spórolhatunk
• a gépeknek köszönhetően mindig ugyanezt a minőséget tudjuk biztosítani az ételeknél;
• a sütéshez/hűtéshez használt eszközök mindig pontosan ugyanazt a hőfokot tudják biztosítani (ez például egy hagyományos tűzhely esetén nem lehetséges);

A sort természetesen lehetne még hosszasan folytatni, de lássuk be, ezen eszközök nélkül nem létezik már vendéglátás a modern világban.

A megfelelő gépek munkaerőt szabadítanak fel

Bizonyára minden vendéglátós tapasztalta már, hogy mennyi energiát és időt vesznek el az olyan apró műveletek, mint a zöldségek, gyümölcsök hámozása, aprítása, a mosogatás, esetleg a tészták (főleg pizzák esetén) nyújtása, dagasztása.

Nem csoda, hogyha egy forgalmas időszakban nehezen lehet bírni az iramot ezekkel a feladatokkal segítség nélkül.

A jó hír az, hogy munkatempó jelentősen gyorsítható a megfelelő eszközökkel, ráadásul rendkívül költséghatékony módon: míg a plusz munkaerő felvétele állandó többletkiadással jár, ráadásul a megfelelő személyt is nehéz megtalálni, a gépek egy egyszeri beruházással megoldják a gondot hosszú időre.

Találd meg a legjobb gépeket az RDealer oldalán!

Nem tudod, hol keresgélj konyhagépeket illetően?
Az RDealer weboldalán garantáltan megtalálod a legjobbat!

Kínálatunkban egyaránt szerepelnek új és használt eszközök (mindkettő garanciális formában), így biztosan lesz a pénztárcádnak megfelelő darab!

Ajánló

Így tudsz díjnyertes melegszendvicset készíteni – Milantoast

Melyik az a klasszikus harapnivaló, aminek aligha tud ellenállni valaki? Fogyaszthatjuk reggelire, tízóraira, uzsonnára, vacsorára, vagy akár a nap bármely szakában. Segítünk még egy kicsit: a kenyérnek kellemesen ropogósra sül a héja, és mindenki annyi sajtot tesz a tetejére, amennyit nem szégyell

Hagyd a mosogatást a profikra – Winterhalter

A mosogatás még egy átlagos háztartásban is nyűg tud lenni, akkor egy vendéglátóegységben, egy étteremben, ahol naponta akár több száz tányér és evőeszköz is használatban van, milyen lehet?

Balatoni szezonnyitás: mivel érdemes készülni?

A hideg téli napokon sokan álmodozunk arról, hogy bárcsak jó idő lenne, és jönne már a nyár. Gondtalan nyaralós napok a Balaton partján: ez talán sokak számára ismerős gondolat, amely mostanság gyakran elfog minket. Az igazi nyaraláshoz azonban van még egy elengedhetetlen dolog: a fagylalt!
Mentett termékek (0)