Húsklopfoló és húskockázó

Termékek bemutatása 2022.08.24

Nélkülözhetetlen konyhai gépek: húsklopfoló és húskockázó

Dadaux húsklopfoló

Ugye nem mondunk újat azzal, hogy egy profi vendéglátóegység nem létezhet bizonyos eszközök, felszerelések nélkül?

A kötelező eszközök között előkelő helyen szerepelnek a különféle húsok előkészítésére szolgáló gépezetek, mint például a húsklopfoló és húskockázó gépek.

Cikkünkben bemutatjuk a Dadaux magas minőségű gépeit, lehetőségeit, előnyeit!

Ne töltsd az időt húskockázással!

Nem feltétlenül kell profi séfnek lenni ahhoz, hogy tudjuk, mennyi időt vesz el a húsok összekockázása, zöldségek szeletelése: elég, ha az otthoni munkálatokra gondolunk.

Mivel aprólékos, időigényes munkáról van szó, egy vendéglátóegységben nem opció, hogy mindezt kézzel végezzük, hiszen aránytalanul sok energiát és időt venne el az olyan munkafolyamatoktól, melyekhez nélkülözhetetlen az emberi jelenlét.

Erre ad megoldást a Dadaux Precicut 3D asztali húskockázó és zöldségszeletelő gépe!

Ez az eszköz 2 kg hús feldolgozására képes percenként, így abszolút nem akadály a nagyüzemi ételkészítés sem.

A Dadaux húskockázója illeszkedik az egyéni igényekhez: többféle tárcsa rendelhető hozzá, ami alkalmassá teszi a húsok kockázása és szeletelése mellett arra is, hogy zöldségek előkészítésére, aprítására használjuk.

Nem csak a kockázás, a klopfolás is megoldott

Mivel nem csak a húsaprítás az egyetlen olyan tevékenység, amely monotonitása és aprólékossága miatt szinte kéri, hogy géppel végezzük, így már lehetőség van akár a húsklopfolást is modern eszközökkel végezni.

A Dadaux gépei között elérhető a Matrix 300 nevű darab, mely húspréselésre, klopfolásra használható.

Az időspórolás mellett óriási előny, hogy a gép precizitásának, egyenletes nyomóerejének hála nem kell tartanunk a szelet szakadásától sem.

Tökéletesen alkalmas mindenféle húsfajta előkészítésére: a sertés-, marha-, csirke- és pulykahús is egyaránt alapanyagul szolgálhat.


A Dadaux klopfológép képes 15-20 szelet hús klopfolására perceként. A gépi klopfolásnak köszönhetően a hússzeletek mindegyik oldala egyenletes lesz, és szakadásmentes. 

A kézi klopfolás akár perceket is igénybe vehet, és a hússzeletek vastagsága is különbözök lesznek. 

Számold ki, hogy mennyi időt és pénzt (bér és járulék) spórolsz meg egy Dadaux gép beszerzésével!

A Dadaux gépek előnyei

Dadaux húskokázó gép

Egy húselőkészítő gép esetén abszolút nem mindegy, milyen minőségű az adott eszköz, ezt a Dadaux cége is pontosan tudja.

A rozsdamentes acélból készülő gépek minőségére kínosan ügyelnek a francia vállalatnál.

Sőt, a minőség mellett a gép egyediségére is garanciát vállalnak, ami számunkra annyit jelent, hogy ezt ilyen jól működő gépet más cég palettáján nem fogunk találni!

Minőségi eszközök az Rdealertől

Egy sikeres vendéglátóegység esetén a hosszútávú siker nem jöhet létre minőségi, megbízható eszközök nélkül.

Ha megbízható konyhagépeket keresel, jobb helyen nem is járhatnál!

Kínálatunkban megtalálod a fent említett eszközöket, továbbá konyhai, cukrászati eszközök széles választékát!

Új és használt gépek közül egyaránt válogathatsz, melyek közül mindkettőre meghatározott idejű garanciát biztosítunk.

A minőség számunkra rendkívül fontos, így a kínálat összeállításakor az elsődleges kritérium az, hogy csakis olyan gépek kerüljenek áruházunkba, melyeket mi magunk is nyugodt szívvel választanánk.

Ezen elvet figyelembe véve a Dadaux húsipari gépeit nyugodt szívvel ajánljuk.

Tedd meg a következő lépést a sikeredért: válaszd az ajánlásunkban szereplő termékeket!

 

 

Ajánló

Mosogatás: kézzel vagy géppel érdemes?

A mosogatás folyamatát minden vendéglátóegységben ismerik, viszont felmerül a kérdés, hogy mi a jobb: kézzel vagy géppel mosogatni? Ennek jártunk utána cikkünkben!

Az előkészítő gépek és hatékonyság összefüggése

Vajon mi az összefüggés az előkészítő gépek és a hatékonyság között? Tényleg elkerülhetetlen ezek alkalmazása, vagy enélkül is lehet boldogulni?

Hogyan készül a minden szempontból ideális húspogácsa? – Omega Minerva

Vajon mitől lesz tökéletes egy hamburger? Talán a megfelelő arányok, vagy a buci állaga számít? A benne lévő szószok és zöldségek hozzák el a kívánt eredményt? Mi a titka annak a tökéletes ízharmóniának, ami után azt tudjuk mondani, hogy még életünkben nem ettünk ilyen finom hamburgert?
Mentett termékek (0)