Mosogatás: kézzel vagy géppel érdemes?

Termékek bemutatása 2022.08.24

Mosogatás: kézzel vagy géppel érdemes?


A mosogatás sarkalatos pont minden vendéglátóegység működésében, ám a hatékony megoldás megtalálása nem könnyű feladat: a piszkos tányérok, poharak tisztítását kellő hatékonysággal kell végezni, de az alaposság nem mehet az idő rovására.

Mi a megfelelő megoldás: személyzetet alkalmazni erre a célra?

Netán egy mosogatógépre bízni a dolgot?

Hidd el, ha eddig a második verzió távol állt Tőled, akkor is érdemes megismerned kicsit közelebbről a mosogatógépek világát, előnyeit!

Miért érdemes mosogatógépet alkalmazni?

A mosogatást lehet okosan is végezni, ám ennek nem a kézi megoldás a legjobb módja: egy jó minőségű mosogatógép számos előnyt hozhat a vállalkozásod számára!

  • Időtakarékos: tudtad, hogy egy teli mosogató tartalmának megtisztítása akár egy órát is igénybe vehet, hogyha kézzel mosogatsz? A gépek rengeteg időt megspórolnak, ugyanis egy gyors öblítést leszámítva nem szükséges foglalkoznod a piszkos edényekkel, tányérokkal.
  • Olcsó: számos tévhit kering arról, hogy mosogatógéppel mosni drága, ám ez korántsem így van. A mosogatógépek egy meghatározott vízmennyiséggel dolgoznak az edények tisztítása közben, mely általában fele- vagy negyedannyi vizet jelent, mint a manuális megoldás esetén. Sőt, a vízmennyiség mellett a vízmelegítésen is spórolhatunk!
  • Tökéletes tisztaság: a normál mosogatás során könnyen előfordulhat, hogy akaratlanul is otthagyunk néhány apró piszokfoltot, vagy nem sikerül tökéletesen a törölgetés. Ez természetes egy ember esetén, ám a mosogatógép nem vét ilyen hibát: megfelelő mosogatószer és minőségi gép esetén az eredmény minden esetben tökéletes tisztaság és cseppmentes csillogás lesz!Vízlágyítás: az elhagyhatatlan lépés

A vízkő alattomos dolognak számít: szép lassan tönkreteheti a gépeinket, csúffá változtatja a korábban csillogó poharakat és evőeszközöket, ha nem figyelünk oda.

Mindezek mellett a vízkő nem csak a konyhai eszközökre, hanem az emberi egészségre is hatással van, így már rögtön két okunk is van, amiért figyelnünk kell a vízlágyításra.

Szerencsére az ezzel kapcsolatos gondok könnyen kivédhetők, hogyha kellő figyelmet fordítasz a vízlágyítás lépésére.

Ennek legegyszerűbb módja lehet, hogyha olyan eszközöket választasz, melyek beépített vízlágyítóval rendelkeznek – mint például egyes Winterhalter mosogatógépeink -, vagy, ha egyéb célra használnád a vizet, akkor egy automata vízlágyító készülék jó választás lehet.

Ez utóbbi kiváló társad lesz, ha a vizet kávégépek, jégkészítők vagy pohármosók működése során szeretnéd használni.

Cégünk a BWT vízszűrő és vízlágyító rendszerével dolgozik, ami könnyen összepárosítható a már meglévő vagy újonnan vásárolt gépedhez.

A BWT termékpalettáján a kisméretű vízszűrő patronoktól, egészen az ipari méretű sós vízlágyító készülékig minden megtalálható.

Minőségi konyhagépek az Rdealernél

Keress akár mosogatógépet, akár vízlágyítót – esetleg a kettő kombinációját -, az rdealer.hu kínálatában garantáltan megtalálod a Neked való darabot!

Webshopunkban minden eszközt elérsz, melyek a vendéglátásban szükségesek lehetnek, és nem is kérdés, hogy a legjobb minőségben!

A minőség mellett persze az árakra is odafigyeltünk: a vadonatúj termékek mellett szerepelnek használt eszközök is a kínálatban.

Természetesen a használt eszközök is kivétel nélkül ellenőrzöttek és garanciálisak, így biztonságos és költséghatékony megoldásokat is választhatunk.

Keress minket, ha konyhai eszközre van szükséged!

 

Ajánló

Húsklopfoló és húskockázó

Egy nagyüzemi konyha nem működhet hatékonyan megfelelő húsipari gépek nélkül: a húskockázó és -klopfoló eszközök ma már elengedhetetlenek. Mutatjuk, miért!

Az előkészítő gépek és hatékonyság összefüggése

Vajon mi az összefüggés az előkészítő gépek és a hatékonyság között? Tényleg elkerülhetetlen ezek alkalmazása, vagy enélkül is lehet boldogulni?

Hogyan készül a minden szempontból ideális húspogácsa? – Omega Minerva

Vajon mitől lesz tökéletes egy hamburger? Talán a megfelelő arányok, vagy a buci állaga számít? A benne lévő szószok és zöldségek hozzák el a kívánt eredményt? Mi a titka annak a tökéletes ízharmóniának, ami után azt tudjuk mondani, hogy még életünkben nem ettünk ilyen finom hamburgert?
Mentett termékek (0)