Cégünk nyári szabadság miatt 2022.08.15-08.28-ig zárva tart. Sürgős ügyintézéssel kapcsolatban hívja a +36 20 802 5549-es telefonszámot.
Cégünk nyári szabadság miatt 2022.08.15-08.28-ig zárva tart. Sürgős ügyintézéssel kapcsolatban hívja a +36 20 802 5549-es telefonszámot.

Az előkészítő gépek és hatékonyság összefüggése

Termékek bemutatása 2022.07.25

Az előkészítő gépek és a hatékonyság összefüggése
Egy étterem csak akkor tud megfelelően működni, hogyha a legalapvetőbb folyamatok is gördülékenyen haladnak. Kezdve az előkészítőstől egészen a legutolsó lépésig, a tálalásig.

Ennek eléréséhez pedig nélkülözhetetlen az előkészítés folyamatának pontos megszervezése, kivitelezése.

Az alapanyagok megfelelő előkészítésére sokkal nagyobb hangsúlyt kellene fektetni, mint azt sokan gondolnák.

Ugyanis ezek a műveletek rengeteg időt és energiát vesznek el, amelyeket sokkal hasznosabb módon is el lehetne tölteni.

Előkészítő gépek: a hatékonyság elengedhetetlen elemei

Az előkészítő gépek óriási terhet vesznek le a személyzet válláról: a legaprólékosabb, időigényes, monoton munkákat intézik el helyettük.

Az alábbiakban tudnak segítséget nyújtani a profi előkészítő gépek:
• húsok aprítása és darálása,
• sajtok reszelése,
• csokoládé, mogyorófélék és szárított gyümölcsök aprítása,
• zöldségek szeletelése,
• pizzatészták dagasztása, gömbölyítése és nyújtása,
• burgonyahámozás, -koptatás,
• zúzott jég készítése,
• kagylópucolás,
• hagyma- és fokhagymapucolás és aprítás,
• gyümölcsök aprítása, préselése.

Az előkészítő gépek a vállalt munka mennyiségét is segíthetnek növelni, hiszen a felszabadult idő hatására ugyanakkora létszámú csapat több ember kiszolgálását tudja lebonyolítani extra erőkifejtés nélkül.

Azonos minőség minden adagnálAz előkészítő gépek további előnye, hogy minden munkálatot kiszámítható idő alatt és teljesen azonos minőségben végeznek el.

Természetesen az emberi munkavégzéssel sincsen gond, ám a monoton rutinfeladatok esetében előnyös lehet a gépek tudása: minden szelet azonos vastagságú és minden kocka azonos méretű lesz, minden adag tésztának azonos lesz az állaga, így folyamatosan biztosítható a megszokott minőség.

A legjobb szakemberek is elfáradnak, és mivel nem vagyunk robotok, a nagy hajtásban előfordulhatnak apróbb minőség- vagy méretbeli eltérések gépek hiányában.

Ezt tökéletesen áthidalják az előkészítő gépek!

Kreativitás, ügyfélközpontúságA felszabaduló energiák jó hatással vannak minden vendéglátóegységre, hiszen így a fókusz a fejlődésen, a vendégek megfelelő kiszolgálásán lehet.

Ezek rendkívül fontos dolgok, melyeknek hatalmas szerepe van a vendéglátóegység által nyújtott szolgáltatás kialakításában is.

Bár apróságnak tűnik, de pont az ilyen kis dolgok, finomhangolások segítenek kitűnni a versenytársak közül, hiszen sokszor ez az odafigyelés adja meg azt a kis pluszt, ami miatt a vendégek visszavágynak majd éttermünkbe, hiszen a felszabaduló energia és figyelem a vendégekre fordítható.

Előkészítő gépek széles választéka az RDealer oldalán

Az RDealer oldalán a konyhai előkészítő gépek széles választékát találhatod meg!

A kínálat kialakításakor figyelembe vettük, hogy mindenki eltérő lehetőségekkel rendelkezik, hogyha vendéglátásról van szó, így kínálatunkban az új eszközök mellett a minőségi, ellenőrzött használt darabok is helyet kaptak.

A használt darabokra három hónap, míg az új darabokra egy év garanciát adunk, így nyugodt szívvel lehet válogatni mindkét kategóriában.

A megfelelő gépek kiválasztása elengedhetetlen, hogyha visszatérő vendégeket szeretnél, a legjobb eszközöket pedig az RDealernél találod meg!

Ajánló

Hogyan készül a minden szempontból ideális húspogácsa? – Omega Minerva

Vajon mitől lesz tökéletes egy hamburger? Talán a megfelelő arányok, vagy a buci állaga számít? A benne lévő szószok és zöldségek hozzák el a kívánt eredményt? Mi a titka annak a tökéletes ízharmóniának, ami után azt tudjuk mondani, hogy még életünkben nem ettünk ilyen finom hamburgert?

Használd ki a lehető legtöbb helyet az Orion termékeivel!

Egy vendéglátó egység lehet kicsi, lehet nagy, de nagyon fontos, hogy mindenképpen ízlésesen legyen berendezve, hiszen senki nem szeretne egy olyan étterembe vagy cukrászdába betérni, amiről ordít az összeszedetlenség.

Vendéglátósok figyelem! Miért készüljünk fel már most a következő évi szezonra?

Talán elsőre furán hangozhat, ha azt mondjuk, most van a legtökéletesebb alkalom beszerezni egy fagylaltvitrint vagy hűtőt, de ha kicsit jobban belegondolunk, teljesen logikus érveket lehet felsorakoztatni mellette. Ebben a cikkben el is mondjuk, hogy miért!
Mentett termékek (0)