Így tudsz díjnyertes melegszendvicset készíteni – Milantoast

Gyártók bemutatása 2022.06.29
Melyik az a klasszikus harapnivaló, aminek aligha tud ellenállni valaki?
Fogyaszthatjuk reggelire, tízóraira, uzsonnára, vacsorára, vagy akár a nap bármely szakában.
Segítünk még egy kicsit: a kenyérnek kellemesen ropogósra sül a héja, és mindenki annyi sajtot tesz a tetejére, amennyit nem szégyell.
Igen, jól gondolod, ez nem más mint a melegszendvics!
Egy melegszendvicsnek többféle változata lehet – klasszikus, összenyomós, panini – a végeredmény ugyanaz: isteni ízharmónia.
Ezúttal ismét egy kivételesen figyelemreméltó olasz gyártót szeretnénk bemutatni, melynek különlegessége leginkább abban rejlik, hogy termékeit, a felgyorsult világ ellenére, még mindig kézzel készítik.
Ez biztosítja a magasfokú precizitást és gondos elkészítést.Ismerd meg a Milantoast rövid történetét
A világszínvonalú gyártó, már több mint 65 éve a piacon van, így mondhatni bőven volt ideje tökéletesíteni a termékeit.
Ez idő alatt pedig sikeresen összehozták a kortárs főzés igényeit, az ízléses és stílusos megoldásokkal.
A Milantoast rendkívül széles termékskálával rendelkezik, ugyanis az otthoni konyhai készülékeken át, egészen az éttermi berendezésekig találkozhatunk a termékeivel, ami mondhatni, hogy kifejezetten egyedülálló tulajdonság.
Ennek köszönhetően pedig a Milantoast név, világszerte ismert, nem csak a vendéglátói berkekre leszűkítve.
Minden termékük olaszországi gyáraikban készül, kizárólag rendkívül magas minőségű, fenntartható alapanyagokból.
Mindemellett pedig nagy figyelmet fordítanak a tudatos hulladékkezelésre, ennek köszönhetően olyan alkatrészeket használnak, amik akár hosszú évtizedekig javíthatók.

Felelősségvállalás a minőség és az egészség jegyében
Amellett pedig, hogy minden terméket olaszországi gyárukban szerelnek össze, nagy figyelmet fordítanak arra is, hogy az alkatrészeket is minél közelebbről szerezzék be.
Az öntöttvas lemezeket PFOA-mentes kerámiával olvasztják meg, ennek köszönhetően megvédik a paneleket a korróziótól.
A korrózió védelem jegyében például a kenyérpirítók fűtőszálai is csillámkőből készülnek, valamint sem szilikongyantát, sem ragasztót nem használnak az elkészítés során, így nem kerül semmilyen káros anyag sem a levegőbe, sem pedig a pirítósba.
Mivel a Milantoast mélyen tiszteli a gasztronómiai hagyományokat, ezért a legjobb minőség elérése érdekébe professzionális séfekkel és éttermekkel teszteltetik termékeiket.Nem éri meg tovább keresgélni
Nézz körül kínálatunkban, ahol a Milantoast termékek széles skálájával találkozhatsz.
Van közöttük légkeveréses sütő, 1 és 2 rácsos szalamander, kerámiás lapsütő, bordázott és sima felületű kontakt grill, szalagos kenyérpirító és még sok minden más.
Az olasz gyártóhoz hasonlóan, már mi is több évtizede vagyunk a szakmában és a minőség terén mi sem ismerünk megalkuvást.
Célunk, hogy csak és kizárólag olyan gyártók termékeit értékesítsük, akiktől mi is nyugodt szívvel vásárolnánk.
Ha hosszútávra tervezel, akkor érdemes olyan eszközökre beruházni, amik éveken keresztül gond nélkül kiszolgálnak téged.
Vedd kezedbe az irányítást, legyen számodra is a minőség az első és válaszd a Milantoast termékeit!

Ajánló

Hendichef multifunkcionális robotgép nem csak séfeknek

A Hendi megalkotta a saját multifunkcionális robotgépét, amely professzionális és otthoni használatra is egyaránt kiváló.

Hűtő gazdaságos fogyasztással? Igen!

Egy hűtő kötelező kellék minden konyhán, azonban jól meg kell gondolni, milyen típust választunk, ugyanis a növekvő energiaárak mellett fontos a gazdaságos fogyasztás.

A tökéletes pizza a tökéletes pizzakemencénél kezdődik

Nehezen találni olyan embert, aki nem szereti a pizzát, ám ennek az egyszerű, de nagyszerű ételnek az elkészítéséhez mindenképp szükséged lesz egy profi, minőségi pizzakemencére!
Mentett termékek (0)