Cégünk nyári szabadság miatt 2022.08.15-08.28-ig zárva tart. Sürgős ügyintézéssel kapcsolatban hívja a +36 20 802 5549-es telefonszámot.
Cégünk nyári szabadság miatt 2022.08.15-08.28-ig zárva tart. Sürgős ügyintézéssel kapcsolatban hívja a +36 20 802 5549-es telefonszámot.

Így tudsz díjnyertes melegszendvicset készíteni – Milantoast

Gyártók bemutatása 2022.06.29
Melyik az a klasszikus harapnivaló, aminek aligha tud ellenállni valaki?
Fogyaszthatjuk reggelire, tízóraira, uzsonnára, vacsorára, vagy akár a nap bármely szakában.
Segítünk még egy kicsit: a kenyérnek kellemesen ropogósra sül a héja, és mindenki annyi sajtot tesz a tetejére, amennyit nem szégyell.
Igen, jól gondolod, ez nem más mint a melegszendvics!
Egy melegszendvicsnek többféle változata lehet – klasszikus, összenyomós, panini – a végeredmény ugyanaz: isteni ízharmónia.
Ezúttal ismét egy kivételesen figyelemreméltó olasz gyártót szeretnénk bemutatni, melynek különlegessége leginkább abban rejlik, hogy termékeit, a felgyorsult világ ellenére, még mindig kézzel készítik.
Ez biztosítja a magasfokú precizitást és gondos elkészítést.Ismerd meg a Milantoast rövid történetét
A világszínvonalú gyártó, már több mint 65 éve a piacon van, így mondhatni bőven volt ideje tökéletesíteni a termékeit.
Ez idő alatt pedig sikeresen összehozták a kortárs főzés igényeit, az ízléses és stílusos megoldásokkal.
A Milantoast rendkívül széles termékskálával rendelkezik, ugyanis az otthoni konyhai készülékeken át, egészen az éttermi berendezésekig találkozhatunk a termékeivel, ami mondhatni, hogy kifejezetten egyedülálló tulajdonság.
Ennek köszönhetően pedig a Milantoast név, világszerte ismert, nem csak a vendéglátói berkekre leszűkítve.
Minden termékük olaszországi gyáraikban készül, kizárólag rendkívül magas minőségű, fenntartható alapanyagokból.
Mindemellett pedig nagy figyelmet fordítanak a tudatos hulladékkezelésre, ennek köszönhetően olyan alkatrészeket használnak, amik akár hosszú évtizedekig javíthatók.

Felelősségvállalás a minőség és az egészség jegyében
Amellett pedig, hogy minden terméket olaszországi gyárukban szerelnek össze, nagy figyelmet fordítanak arra is, hogy az alkatrészeket is minél közelebbről szerezzék be.
Az öntöttvas lemezeket PFOA-mentes kerámiával olvasztják meg, ennek köszönhetően megvédik a paneleket a korróziótól.
A korrózió védelem jegyében például a kenyérpirítók fűtőszálai is csillámkőből készülnek, valamint sem szilikongyantát, sem ragasztót nem használnak az elkészítés során, így nem kerül semmilyen káros anyag sem a levegőbe, sem pedig a pirítósba.
Mivel a Milantoast mélyen tiszteli a gasztronómiai hagyományokat, ezért a legjobb minőség elérése érdekébe professzionális séfekkel és éttermekkel teszteltetik termékeiket.Nem éri meg tovább keresgélni
Nézz körül kínálatunkban, ahol a Milantoast termékek széles skálájával találkozhatsz.
Van közöttük légkeveréses sütő, 1 és 2 rácsos szalamander, kerámiás lapsütő, bordázott és sima felületű kontakt grill, szalagos kenyérpirító és még sok minden más.
Az olasz gyártóhoz hasonlóan, már mi is több évtizede vagyunk a szakmában és a minőség terén mi sem ismerünk megalkuvást.
Célunk, hogy csak és kizárólag olyan gyártók termékeit értékesítsük, akiktől mi is nyugodt szívvel vásárolnánk.
Ha hosszútávra tervezel, akkor érdemes olyan eszközökre beruházni, amik éveken keresztül gond nélkül kiszolgálnak téged.
Vedd kezedbe az irányítást, legyen számodra is a minőség az első és válaszd a Milantoast termékeit!

Ajánló

A jó étterem titka

Vajon elég a kedves személyzet és hangulatos zene ahhoz, hogy az emberek szeressenek hozzánk járni? Sajnos aligha! Cikkünkben elmondjuk, miért!

Hagyd a mosogatást a profikra – Winterhalter

A mosogatás még egy átlagos háztartásban is nyűg tud lenni, akkor egy vendéglátóegységben, egy étteremben, ahol naponta akár több száz tányér és evőeszköz is használatban van, milyen lehet?

Balatoni szezonnyitás: mivel érdemes készülni?

A hideg téli napokon sokan álmodozunk arról, hogy bárcsak jó idő lenne, és jönne már a nyár. Gondtalan nyaralós napok a Balaton partján: ez talán sokak számára ismerős gondolat, amely mostanság gyakran elfog minket. Az igazi nyaraláshoz azonban van még egy elengedhetetlen dolog: a fagylalt!
Mentett termékek (0)