Weboldalon szereplő árak tájékoztató jellegűek. A folyamatos euro / forint árfolyam igazodása miatt termékeink árait folyamatosan frissítjük.
Weboldalon szereplő árak tájékoztató jellegűek. A folyamatos euro / forint árfolyam igazodása miatt termékeink árait folyamatosan frissítjük.
Casillo

Casillo

Vincenzo Casillo 1938. december 26-án született San Severóban. Gyermekkorát apja és nagybátyjai malmában töltötte, ahol a búza iránti szenvedélye alakot öltött, amely egész életét végigkísérte.

Már fiatalon is nagy üzleti érzékkel rendelkezett, ezért Vincenzo úgy döntött, hogy modernizálja a malmot és bővíti a piacot. Ezzel hozzájárult a gazdasági fejlődéshez, amely Bari északi részét Dél-Olaszország egyik legdinamikusabb kézműves és ipari központjává tette. Bővítette az üzemet, vasbeton silókat épített (amelyek az elsők voltak Dél-Olaszországban), és bevezette a nyersanyagok mechanikai kezelését, amely felváltotta az addigi zsákos módszert.

Ettől kezdve a kis családi malom egy komplex és sokoldalú ipari csoporttá nőtte ki magát. A cég valódi fejlődése 1990-ben indult el, amikor Vincenzo gyermekeivel közösen folytatta a vállalkozást. Ők kulcsszereplőkké váltak, és jelentős mértékben hozzájárultak a cég nemzetközi piacra való belépéséhez.

Vincenzo 2006. június 12-i halála után felesége, Vanda Patruno és gyermekei megalapították a Vincenzo Casillo Alapítványt, hogy ezzel is tisztelegjenek az élete előtt, és támogassanak egy olyan fejlődési irányvonalat, amely hozzájárulhat egy egészséges, produktív társadalom kialakulásához, és visszaadhatja az értékét annak a területnek, ahol Vincenzo Casillo dolgozott.

A Molino Casillo tevékenységi köre széleskörű, elsősorban a különböző gabonafélék őrlésére és a kiváló minőségű lisztek előállítására összpontosít. Termékeik között megtalálhatók a búzalisztek, durumbúzalisztek, bio lisztek, valamint egyéb speciális lisztek, amelyeket pékségek, cukrászdák és tésztaüzemek számára kínálnak. A cég nagy hangsúlyt fektet az innovációra és a modern technológiák alkalmazására. Malomaikban a legújabb technológiai megoldásokat alkalmazzák, hogy biztosítsák a termékeik állandó, magas minőségét. A Molino Casillo termékei nemcsak Olaszországban, hanem nemzetközi szinten is ismertek és elismertek. A cég exporttevékenysége révén számos országban jelen van, így termékeik a világ számos pontján elérhetők.

Bio pizza liszt

2 termék

Bio pizza liszt

Casillo La Pizza Tipo '00' Bio liszt, 1kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 260

2 € + vat
Casillo La Pizza Tipo '00' Bio liszt, 1kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 260 Teljes kiőrlésű, puha búza liszt. A pizza egy művészet. A 100%-ban olasz bio búzaliszt ideális kiindulópont alkotásaihoz. Tökéletes alapanyag magas, puha, könnyű és ropogós pizzák készítéséhez. Adjon egyedi ízt házi pizzájának és válassza a 00-ás típusú lágy búzalisztet. A fűszerezéshez pedig... engedje szabadjára a fantáziáját! Adatok: W érték: 260Energia: 1501 kJ / 354 kcalZsírok: 2 g- telített zsírok: 0,4 gSzénhidrát: 72 g- amelyekből cukrok: 0,4 gRostok: 2 gFehérje: 11 gSó: 0,003 gKiszerelés: 1 kgNyomokban tartalmazhat szóját és mustárt!!
New
Bio pizza liszt

Casillo Integrale Bio teljeskiőrlésű liszt, 1kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 220

2 € + vat
Casillo Integrale Bio teljeskiőrlésű liszt, 1kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 220 Szerves teljes kiőrlésű, puha búza liszt. Le Essenziali. A bio teljes kiőrlésű búzaliszt az ízek koncentrátuma. Az „egész” - azaz teljes kiőrlésű - gabona őrlésével nyerik, ideális kenyérhez, tésztához, pizzához, focaccia-hoz és kovásztalan süteményekhez. Textúrája, borostyánszínű színe és összetéveszthetetlen aromája miatt ízletes és tápláló liszt, természetes magas rosttartalmának köszönhetően. Adatok: W érték: 220Energia: 1337 kJ / 320 kcalZsírok: 2 g- telített zsírok: 0,4 gSzénhidrát: 68 g- amelyekből cukrok: 0,4 gRostok: 8,9 gFehérje: 12 gSó: 0,004 gKiszerelés: 1 kgNyomokban tartalmazhat szóját és mustárt
New
Mentett termékek (0)