Weboldalon szereplő árak tájékoztató jellegűek. A folyamatos euro / forint árfolyam igazodása miatt termékeink árait folyamatosan frissítjük.
Weboldalon szereplő árak tájékoztató jellegűek. A folyamatos euro / forint árfolyam igazodása miatt termékeink árait folyamatosan frissítjük.
Casillo

Casillo

Vincenzo Casillo 1938. december 26-án született San Severóban. Gyermekkorát apja és nagybátyjai malmában töltötte, ahol a búza iránti szenvedélye alakot öltött, amely egész életét végigkísérte.

Már fiatalon is nagy üzleti érzékkel rendelkezett, ezért Vincenzo úgy döntött, hogy modernizálja a malmot és bővíti a piacot. Ezzel hozzájárult a gazdasági fejlődéshez, amely Bari északi részét Dél-Olaszország egyik legdinamikusabb kézműves és ipari központjává tette. Bővítette az üzemet, vasbeton silókat épített (amelyek az elsők voltak Dél-Olaszországban), és bevezette a nyersanyagok mechanikai kezelését, amely felváltotta az addigi zsákos módszert.

Ettől kezdve a kis családi malom egy komplex és sokoldalú ipari csoporttá nőtte ki magát. A cég valódi fejlődése 1990-ben indult el, amikor Vincenzo gyermekeivel közösen folytatta a vállalkozást. Ők kulcsszereplőkké váltak, és jelentős mértékben hozzájárultak a cég nemzetközi piacra való belépéséhez.

Vincenzo 2006. június 12-i halála után felesége, Vanda Patruno és gyermekei megalapították a Vincenzo Casillo Alapítványt, hogy ezzel is tisztelegjenek az élete előtt, és támogassanak egy olyan fejlődési irányvonalat, amely hozzájárulhat egy egészséges, produktív társadalom kialakulásához, és visszaadhatja az értékét annak a területnek, ahol Vincenzo Casillo dolgozott.

A Molino Casillo tevékenységi köre széleskörű, elsősorban a különböző gabonafélék őrlésére és a kiváló minőségű lisztek előállítására összpontosít. Termékeik között megtalálhatók a búzalisztek, durumbúzalisztek, bio lisztek, valamint egyéb speciális lisztek, amelyeket pékségek, cukrászdák és tésztaüzemek számára kínálnak. A cég nagy hangsúlyt fektet az innovációra és a modern technológiák alkalmazására. Malomaikban a legújabb technológiai megoldásokat alkalmazzák, hogy biztosítsák a termékeik állandó, magas minőségét. A Molino Casillo termékei nemcsak Olaszországban, hanem nemzetközi szinten is ismertek és elismertek. A cég exporttevékenysége révén számos országban jelen van, így termékeik a világ számos pontján elérhetők.

Nyújtó liszt

3 termék

Nyújtó liszt

Casillo Rimacinata Semolina újraőrölt durumbúza nyújtóliszt, 5kg

11 € + vat
Casillo Rimacinata Semolina újraőrölt durumbúza nyújtóliszt, 5kg Le Essenziali: A Casillo Semola Rimacinata egy a pizzériák és pékségek számára kifejlesztett liszt, amelyek célja a hagyományos déli pizzák, focacciák és kenyerek tökéletes textúrájának és ízének megteremtése. Eredeti olasz minőség: A Casillo Semola Rimacinata a legfinomabb európai durumbúzából készült liszt, melynek kulcsfontosságú szerepe van az olyan autentikus olasz pékáruk elkészítésében melyek tökéletesen ropogós külsővel és légiesen puha belsővel büszkélkedhetnek. A Casillo Semola Rimacinata finomra őrölt textúrája és erős gluténtartalma miatt ideális választás vékonytésztás római típusú pizzák és egyéb kézműves péksütemények elkészítéséhez. Nyomokban tartalmazhat szóját és mustárt!! Adatok: Energia: 1490 kJ / 351 kcalZsírok: 2 gTelített zsírok: 0,4 gSzénhidrát: 70 gAmelyekből cukrok: 0,6 gRostok: 2,8 gFehérje: 12 gSó: 0,005 gKiszerelés: 5 kg
New
Nyújtó liszt

Casillo Rimacinata Semolina újraőrölt durumbúza nyújtóliszt, 1kg

2 € + vat
Casillo Rimacinata Semolina újraőrölt durum búza nyújtóliszt, 1kg Le Essenziali: A Casillo Semola Rimacinata egy a pizzériák és pékségek számára kifejlesztett liszt, amelyek célja a hagyományos déli pizzák, focacciák és kenyerek tökéletes textúrájának és ízének megteremtése. Eredeti olasz minőség: A Casillo Semola Rimacinata a legfinomabb európai durumbúzából készült liszt, melynek kulcsfontosságú szerepe van az olyan autentikus olasz pékáruk elkészítésében melyek tökéletesen ropogós külsővel és légiesen puha belsővel büszkélkedhetnek. A Casillo Semola Rimacinata finomra őrölt textúrája és erős gluténtartalma miatt ideális választás vékonytésztás római típusú pizzák és egyéb kézműves péksütemények elkészítéséhez. Nyomokban tartalmazhat szóját és mustárt!! Adatok: Energia: 1490 kJ / 351 kcalZsírok: 2 gTelített zsírok: 0,4 gSzénhidrát: 70 gAmelyekből cukrok: 0,6 gRostok: 2,8 gFehérje: 12 gSó: 0,005 gKiszerelés: 1 kg
New
Nyújtó liszt

Casillo Semola Spolverissimo újraőrölt durumbúza búzacsírával, nyújtóliszt, 5kg

13 € + vat
Casillo Semola Spolverissimo újraőrölt durumbúza búzacsírával, nyújtóliszt, 5kg A Spolverissimo az első búzadara- és búzacsíra alapú pizza nyújtóliszt, amelyet kifejezetten a munkaasztalon történő kiterítési fázisokhoz és a sütési folyamatok során az égések elkerülésére terveztek. Finom illata egyedivé teszi, hogy fokozza a tésztánk aromáját. Adatok: Energia: 1507 kJ / 356 kcalZsírok: 2 g- telített zsírok: 0,4 gSzénhidrát: 70 g- amelyekből cukrok: 0,6 gRostok: 2,8 gFehérje: 12 gSó: 0,005 gKiszerelés: 5 kgNyomokban tartalmazhat szóját és mustárt
New
Mentett termékek (0)