Cégünk nyári szabadság miatt 2022.08.15-08.28-ig zárva tart. Sürgős ügyintézéssel kapcsolatban hívja a +36 20 802 5549-es telefonszámot.
Cégünk nyári szabadság miatt 2022.08.15-08.28-ig zárva tart. Sürgős ügyintézéssel kapcsolatban hívja a +36 20 802 5549-es telefonszámot.

Cuppone Michelangelo CD elektromos pizzakemence 1 aknás ML435/1

Availability:
Rendelésre 4-6 hét
Product Code:
ML435/1CD
Customs number:
8180
Warranty:
2 year warranty
Brand:
Condition:
New


Sokoldalú, új típúsú elektromos egy aknás pizzakemence Profiknak

Michelangelo sorozat legújabb és kíváló minőségű elektromos pizzakemencéi a Cupponénak. A nagy teljesítményű kályharendszernek köszönhetően pizzáink olyanok lesznek, mintha fatüzelési kemencébe készültek volna. A kemence akár éttermünk központja is lehet, a kifinomult designnak köszönhetően még csodálatosabbá varázsolták a Michelangelo sorozatú kemencéket.

A sütő forradalmian új hővisszanyerő rendszerrel van felszerelve. A sütő ajtó nyitásakor a rendszer automatikusan visszavezeti a hőt a kemence belső terébe, ezzel is minimalizálva a hőveszteséget.

A kemencén található egy készenléti funkció. Az üres időszakokba a pizzakemence automatikusan átkapcsol energiatakarékos üzemmódba. A rendszer nem engedi a pizzakemencét kihűlni, de ha szükség van kemencére azonnal bekapcsol és a beállítót hőfokra felfűti a kemencét.

A Cuppone a Michelangelo sorozatú pizzakemencéit kétféle kezelőpanellel látta el, hogy mindenki megtalálja a számár tökéletes pizzakemencét.

Egyszerűen csak válassza ki a kívánt kemence hőmérsékletet