SILVER EXCEL 500 HR CUTLERY pohár és tányér mosogatógép, hővisszanyerős, UV lámpával

Availability:
Rendelésre 4-6 hét
Product Code:
SILVER EXCEL 500 HR CUTLERY
Customs number:
8422
Warranty:
1 year warranty
Brand:
Condition:
New

Könnyen kezelhető, intuitív

A Silver EXCEL típusú mosogatógépei az egyszerűség és az ésszerűség jegyében készültek. A mosogatógépek kezelése könnyű, logikus és értelemszerű. A LCD kijelzőn keresztül és a több színben világító Start/Stop gomb segítségével nyomon követhetjük a gép működését, hőmérsékletét a kiválasztott mosási ciklust és az aktuális állapotot. Öndiagnosztikai rendszerének köszönhetően minden rendellenességről információt kapunk. Az innovatív öblítés a hat mosási program a kiváló teljesítmény a könnyű kezelhetőség, lehetővé teszik, hogy ezek a gépek rendkívül versenyképesek és sokoldalúak legyenek.

Multicolor Start / Stop gomb

A megújult Start / Stop gomb segítségével nyomon követhetjük az éppen aktuális mosási állapotot.

FEHÉR: Program kiválasztása
PIROS: Töltés és fűtés
PIROS VILLOGÁS: Riasztás, hiba jelzés
ZÖLD: Működésre kész
ZÖLD ÉS KÉK: Végciklus
KÉK: Ciklus aktív
KÉK VILLOGÁS: A tartály kifolyása, a kazán teljes lefolyása, öntisztítás és regenerálás

PLUS rendszer
A SILVER kifejlesztett egy innovatív öblítő rendszert, amelynek köszönhetően az öblítési folyamat állandó hőmérsékleten és állandó víznyomáson történik, külső körülményektől függetlenül. 

A PLUS rendszer a kazánba lévő vizet egy nyomásfokozó szivattyú segítségével vezeti a gép belsejébe, az öblítőfúvókákon keresztül. A szivattyú segítségével az öblítéshez használt víznyomás egyenletes, függetlenül a vízhőmérsékletétől és a hálózati víznyomástól. A 85 °C-os kazánvíz hőmérséklete az öblítési ciklus alatt pontos és állandó marad, mivel a kazán újratöltése csak az öblítési ciklus elvégzése után következik be, megakadályozva a friss víz és a kazán  meleg víze közötti keveredést.