Weboldalon szereplő árak tájékoztató jellegűek. A folyamatos euro / forint árfolyam igazodása miatt termékeink árait folyamatosan frissítjük.
Weboldalon szereplő árak tájékoztató jellegűek. A folyamatos euro / forint árfolyam igazodása miatt termékeink árait folyamatosan frissítjük.
Casillo

Casillo

Vincenzo Casillo 1938. december 26-án született San Severóban. Gyermekkorát apja és nagybátyjai malmában töltötte, ahol a búza iránti szenvedélye alakot öltött, amely egész életét végigkísérte.

Már fiatalon is nagy üzleti érzékkel rendelkezett, ezért Vincenzo úgy döntött, hogy modernizálja a malmot és bővíti a piacot. Ezzel hozzájárult a gazdasági fejlődéshez, amely Bari északi részét Dél-Olaszország egyik legdinamikusabb kézműves és ipari központjává tette. Bővítette az üzemet, vasbeton silókat épített (amelyek az elsők voltak Dél-Olaszországban), és bevezette a nyersanyagok mechanikai kezelését, amely felváltotta az addigi zsákos módszert.

Ettől kezdve a kis családi malom egy komplex és sokoldalú ipari csoporttá nőtte ki magát. A cég valódi fejlődése 1990-ben indult el, amikor Vincenzo gyermekeivel közösen folytatta a vállalkozást. Ők kulcsszereplőkké váltak, és jelentős mértékben hozzájárultak a cég nemzetközi piacra való belépéséhez.

Vincenzo 2006. június 12-i halála után felesége, Vanda Patruno és gyermekei megalapították a Vincenzo Casillo Alapítványt, hogy ezzel is tisztelegjenek az élete előtt, és támogassanak egy olyan fejlődési irányvonalat, amely hozzájárulhat egy egészséges, produktív társadalom kialakulásához, és visszaadhatja az értékét annak a területnek, ahol Vincenzo Casillo dolgozott.

A Molino Casillo tevékenységi köre széleskörű, elsősorban a különböző gabonafélék őrlésére és a kiváló minőségű lisztek előállítására összpontosít. Termékeik között megtalálhatók a búzalisztek, durumbúzalisztek, bio lisztek, valamint egyéb speciális lisztek, amelyeket pékségek, cukrászdák és tésztaüzemek számára kínálnak. A cég nagy hangsúlyt fektet az innovációra és a modern technológiák alkalmazására. Malomaikban a legújabb technológiai megoldásokat alkalmazzák, hogy biztosítsák a termékeik állandó, magas minőségét. A Molino Casillo termékei nemcsak Olaszországban, hanem nemzetközi szinten is ismertek és elismertek. A cég exporttevékenysége révén számos országban jelen van, így termékeik a világ számos pontján elérhetők.

Bio pizza liszt

2 termék

Bio pizza liszt

Casillo Biologica liszt, 1kg, alacsony glutén tartalmú (soft)

3 € + vat
Casillo Biologica liszt, 1kg, alacsony glutén tartalmú (soft) Le Essenziali. ACasillo Biologia 00 típusú lágybúzalisztünk rendkívül finom ízű,  organikus gazdálkodásból származó búza őrlésével készül. Ideális kenyérhez, tésztához, pizzához, focacciához és süteményekhez is. A Casillo Biologica lisztekkel minden nap az asztalodra varázsolhatod a természet egyedi ízét. Nyomokban tartalmazhat szóját és mustárt! Adatok: Energia: 1501 kJ / 354 kcalZsírok: 2 gTelített zsír: 0,4 gSzénhidrát: 73 gCukor: 0,4 gRostok: 2 gFehérje: 10 gSó: 0,004 gKiszerelés: 1 kg
New
Bio pizza liszt

Casillo Integrale Bio teljeskiőrlésű liszt, 1kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 220

2 € + vat
Casillo Integrale Bio teljeskiőrlésű liszt, 1kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 220 Szerves teljes kiőrlésű, puha búza liszt. Le Essenziali. A bio teljes kiőrlésű búzaliszt az ízek koncentrátuma. Az „egész” - azaz teljes kiőrlésű - gabona őrlésével nyerik, ideális kenyérhez, tésztához, pizzához, focaccia-hoz és kovásztalan süteményekhez. Textúrája, borostyánszínű színe és összetéveszthetetlen aromája miatt ízletes és tápláló liszt, természetes magas rosttartalmának köszönhetően. Adatok: W érték: 220Energia: 1337 kJ / 320 kcalZsírok: 2 g- telített zsírok: 0,4 gSzénhidrát: 68 g- amelyekből cukrok: 0,4 gRostok: 8,9 gFehérje: 12 gSó: 0,004 gKiszerelés: 1 kgNyomokban tartalmazhat szóját és mustárt
New
Mentett termékek (0)