Coldline AC30/1M Vision kelesztést késleltető hűtőszekrény 33 db EN 60 x 40-as sütőlemezhez, -30°C - +15°C
TÁROLÓ SZEKRÉNY
A VISION tároló szekrények és pultok lehetővé teszik, hogy ideális tárolási feltételeket teremtsenek minden élelmiszertípus számára az évszaknak, a terhelésnek, és a gyártási követelményeknek megfelelően. Páratartalom szabályozással rendelkezik amely lehetővé teszi, hogy a csokoládé, a sütőlapok, a fagylalt, a hús, a hal és a friss tészta megőrizze eredeti tulajdonságait a hőmérséklet és a szellőzésnek köszönhetően.
Tárolás
Az ideális tárolási körülményeket teremti meg az élelmiszerek specifikus jellemzőinek és igényeinek megőrzéséhez. A szellőzés intenzitásának változtatásával a hűtés lehet félig statikus vagy szellőztetett. Hőmérsékleti tartomány -30° +15°C és -5° +15°C között.
Olvasztás
Az előzőleg fagyasztott élelmiszereket visszaállítja a kívánt hőmérsékletre. A változó fázisú hőmérsékletkezelés segít elkerülni a baktériumok felhalmozódását és biztosítja az élelmiszerek biztonságát.
Csokoládé szilárdítás
Kiváló mikroklímát teremt a pralinék, csokoládék, csokoládé táblák és többrétegű csokoládék megőrzéséhez. A csökkentett páratartalom és az egyenletes hőmérséklet segít csökkenteni a szilárdítási időket és megakadályozza a kakaóvaj kivirágzását, így a csokoládé ragyogó és ropogós marad.
Fagylalt
Az eperfagylaltot tartályokban vagy carapineban, semifreddiket, fagylalt sütiket, tortákat és hideg péksüteményeket alacsony hőmérsékleten tartja.
Jellemzők:
Műszaki adatok: