Coldline AF60/1MR Vision kelesztést késleltető hűtőszekrén 33 db EN 60 x 40-as sütőlemezhez, külső aggregáttal, -6° +40°C
KELESZTÉST KÉSLELTETŐ SZEKRÉNY
A VISION kelesztő szekrények és a kelesztést késleltető munkapultok bármilyen paramétert kezelhetnek, amely növelheti a kelesztés minőségét: időtartam, hőmérséklet, szellőzés és páratartalom. Nagyon sok modell kapható -30° +40°C és -6° +40°C hőmérséklet-tartományban. A szekrény lehetővé teszi a tészta keltését programozott időpontban. Beállítható a szellőzés intenzitása, a páratartalom százaléka, a hőmérséklet és az időtartam öt munkafázisra: leállítás, tartás, újraindítás, keltés és tárolás. A tészta a felhasználó által meghatározott időtartamig emelkedik a kívánt hőmérsékleten, páratartalomban és szellőzés mellett. A program végén a VISION lassítja az élesztők fejlődését, így a tésztát előkészítve a sütésre vagy gyorsfagyasztásra. A VISION folyamatosan és szünet nélkül kelti a tésztát ellenőrzött hőmérsékleten, páratartalomban és megfelelő szellőzés intenzitás alatt.
Tárolás
Az ideális tárolási körülményeket teremti meg az élelmiszerek pontos jellemzőinek és igényeinek megőrzéséhez. A szellőzés intenzitásának módosításával a hűtés lehet félig statikus vagy szellőztetett. Hőmérsékleti tartomány -30°+15°C és -5°+15°C között.
Olvasztás
Az előzőleg fagyasztott élelmiszereket visszaállítja a kívánt hőmérsékletre.
Csokoládé tartósítás
Ideális mikroklímát teremt pralinék, csokoládék, csokoládé táblák megőrzéséhez. A csökkentett páratartalom és az egyenletes hőmérséklet segíti a kakaóvaj kis kristályosodási idejét és megakadályozza a kakaóvaj kivirágzását, így a csokoládé ragyogó és ropogós marad.
Fagylalt
Az eperfagylaltot tartályokban vagy carapineban, semifreddiket, fagylalt sütiket, tortákat és hideg péksüteményeket alacsony hőmérsékleten tartja.
Jellemzők:
Műszaki adatok: