Coldline TFP17/1MJ-660 késleltetett kelesztő pult EN 60 x 40 pult 3 ajtóval -6° +40°C, 660 mm magas, fedlappal
KÉSLETETETT KELESZTŐ SZEKRÉNY
A szekrények, a roll-in és a VISION késleltetett kelesztő szekrények segítségével kezelheti azokat a paramétereket, amelyek meghatározzák a keltetés minőségét: időtartam, hőmérséklet, szellőzés és páratartalom. Számos modell elérhető -30°+40°C és -6°+40°C hőmérsékleti tartománnyal.
A késleltetetés
A szekrény lehetővé teszi a tészta keltését programozott időpontban. Beállítható a szellőzés intenzitása, a páratartalom százaléka, a hőmérséklet és az időtartam öt munkafázisra: leállítás, tartás, újraindítás, keltés és tárolás.
Kézi keltés
A tészta a felhasználó által meghatározott időtartamig emelkedik a kívánt hőmérsékleten, páratartalomban és szellőzés mellett. A program végén a VISION lassítja az élesztők fejlődését, így a tésztát előkészítve a sütésre vagy gyorsfagyasztásra.
Folyamatos ciklus
A VISION folyamatosan és szünet nélkül kelti a tésztát ellenőrzött hőmérsékleten, páratartalomban és megfelelő szellőzés intenzitás alatt.
Tárolás
Az ideális tárolási körülményeket teremti meg az élelmiszerek pontos jellemzőinek és igényeinek megőrzéséhez. A szellőzés intenzitásának módosításával a hűtés lehet félig statikus vagy szellőztetett. Hőmérsékleti tartomány -30°+15°C és -5°+15°C között.
Olvasztás
Az előzőleg fagyasztott élelmiszereket visszaállítja a kívánt hőmérsékletre.
Csokoládé
Ideális mikroklímát teremt pralinék, csokoládék, csokoládé táblák megőrzéséhez. A csökkentett páratartalom és az egyenletes hőmérséklet segíti a kakaóvaj kis kristályosodási idejét és megakadályozza a kakaóvaj kivirágzását, így a csokoládé ragyogó és ropogós marad.
Fagylalt
Az eperfagylaltot tartályokban vagy carapineban, semifreddiket, fagylalt sütiket, tortákat és hideg péksüteményeket alacsony hőmérsékleten tartja.
Használati(pdf)
Jellemzők:
Műszaki adatok: