Coldline TCS17/1MJ-660 pékipari EN 60x40 pult 3 ajtóval -5° +15°C, 660 mm magas, pult alá helyezhető
TÁROLÓ PULT
A VISION tároló szekrények és pultok lehetővé teszik, hogy ideális tárolási feltételeket teremtsenek minden élelmiszertípus számára az évszaknak, a terhelésnek, és a gyártási követelményeknek megfelelően. Páratartalom szabályozással rendelkezik amely lehetővé teszi, hogy a csokoládé, a sütőlapok, a fagylalt, a hús, a hal és a friss tészta megőrizze eredeti tulajdonságait a hőmérséklet és a szellőzésnek köszönhetően.
Tárolás
Az ideális tárolási körülményeket teremti meg az élelmiszerek specifikus jellemzőinek és igényeinek megőrzéséhez. A szellőzés intenzitásának változtatásával a hűtés lehet félig statikus vagy szellőztetett. Hőmérsékleti tartomány -30° +15°C és -5° +15°C között.
Olvasztás
Az előzőleg fagyasztott élelmiszereket visszaállítja a kívánt hőmérsékletre. A változó fázisú hőmérsékletkezelés segít elkerülni a baktériumok felhalmozódását és biztosítja az élelmiszerek biztonságát.
Csokoládé kristályosodás
Kiváló mikroklímát teremt a pralinék, csokoládék, csokoládé táblák és többrétegű csokoládék megőrzéséhez. A csökkentett páratartalom és az egyenletes hőmérséklet segít csökkenteni a kristályosodási időket és megakadályozza a kakaóvaj kivirágzását, így a csokoládé ragyogó és ropogós marad.
Fagylalt
Az eperfagylaltot tartályokban vagy carapineban, semifreddiket, fagylalt sütiket, tortákat és hideg péksüteményeket alacsony hőmérsékleten tartja.
Használati(pdf)
Jellemzők:
Műszaki adatok: