iDensity Control
Hatékonyság újraértelmezve: felejtse el a helyigényes főző készülékeket, és hagyja, hogy az iCombi Pro elvégezze a munkát. Kevesebb, mint kb. 1 m2-en. Hús, hal, szárnyas, zöldség, pékáru. Á la carte éttermek, vendéglők, üzemi étkeztetés és házhoz szállítással foglalkozó vállalkozások számára. Az intelligens működésnek köszönhetően nem lesz szükség további eszközökre. A iDensity Control(erős légkeringetés és párátlanítás) 50%-kal nagyobb termelékenységet eredményez 10%-kal rövidebb főzési idő mellett*. Egységes sütési eredményt ad még a sarkokban is.
*A korábbi kombisütőhöz képest.
Áttekintés
Az iDensity Control egy intelligens hőfokkezelő: kölcsönhatás van a főzőkamrában található szenzorok, az aktív párátlanító és az áramlás-optimalizált kamra között. Ezek együttesen olyan hőmérsékletet eredményeznek, mely rendkívüli termelékenységet és kitűnő sütési-főzési eredményt tesz lehetővé.
Szenzorok a főzőkamrában
A szenzorok másodpercenként érzékelik és felismerik a főzőkamrában adott körülményeket, például a szükséges energiamennyiséget, ami a hőmérséklet és a páratartalom kombinációja, és optimálisan beállítható a sütni kívánt ételhez és a kívánt végeredmény eléréséhez. Egyéni hőmérsékletet állít be, egyöntetű minőségű ételt biztosít, és működtetése speciális tapasztalatot nyújt. Mindezt rövidebb főzési idő mellett.
Párátlanítás
Típustól függően akár 130%-kal nagyobb a párátlanító pipa keresztmetszete, mely sokkal hatékonyabb párátlanítást tesz lehetővé. Az erős vákuum technológia segítségével gyorsabban és hatékonyabban távolítható el a pára a főzőkamrából, így biztosítja a pékáruk, kenyerek esetében a ropogós kérget és széleket. Grillezett ételek esetén a szép mintázatot és a finom sült ízt. Mindezt olyan precízen, hogy az étel nem szárad ki.
Főzőkamra mértana
Az új főzőkamra mértanilag optimalizálja a légáramlást, így az energia még egyenletesebben oszlik el, még a sarkokban is. Gyorsabb főzés érdekében nagyobb energia behatás használható fel. A tökéletes pirításhoz egyenletes, egyöntetű energia érkezik az ételbe. Más szóval: jó a végeredmény, mindig, minden egyes polcon. Akár 45 szelet pulyka estében is.
Friss gőz
100% higiénikus friss gőz a precíz gőz hőmérséklet és a maximum gőz telítettség biztosítja a kitűnő minőséget 30 °C-tól,130 °C-ig, kevésbé megpakolva, vagy akár teljesen megtöltve a polcokat. Készüljön benne lazac, dim sum vagy éppen flan, bármely méretben. Még a leglágyabb állagú étel sem ragad le. Nagyon praktikus: a gőz generátor automatikusan revétlenít a tisztítási folyamat részeként.
Ventilátor
A ventilátor kerekének forgásiránya és sebessége intelligensen alkalmazkodik a sütni-főzni kívánt termékhez, annak mennyiségéhez és a főzési szinthez. Ez egy egyedi mozgásmintát teremt, amely intelligens módon szabályozza a levegőt, és áramoltatja az energiát ahová szükséges. Ha a hőfokkezelő rendszer úgy kívánja, a ventilátor kerekei ellentétes irányba forognak. Mindezt akár 120 km/h sebességgel. Az optimális hőelosztás és egységes eredmény elérése érdekében az iCombi Pro további ventilátor kerekekkel rendelkezik. Ez garantálja a magas minőséget a főzőkamra minden sarkában.
Tartalék kapacitás
Köszönhetően a légáramlás felfűtésnek amely 300 °C-ig terjed, a pizza ropogós lesz, a steak rendelkezik a grill mintázattal. Még a fagyasztott termékek is, mint a csirke nuggets vagy a hasábburgonya egyenletesen ropogósak és lédúsak lesznek. Ebből kifolyólag, ha nagyobb mennyiségű fagyasztott terméket helyezünk a főzőkamrába, az iCombi Pro-nak van elég tartalék kapacitása ahhoz, hogy nagyon gyorsan elérje a sütési hőmérsékletet.
Természetesen az iCombi Proban van a tartalék-kapacitás: egyik jel sem torzít, egyik alkatrész sem fárad el.,még jelentős igénybevétel mellett sem.