Weboldalon szereplő árak tájékoztató jellegűek. A folyamatos euro / forint árfolyam igazodása miatt termékeink árait folyamatosan frissítjük.
Weboldalon szereplő árak tájékoztató jellegűek. A folyamatos euro / forint árfolyam igazodása miatt termékeink árait folyamatosan frissítjük.
Casillo

Casillo

Vincenzo Casillo 1938. december 26-án született San Severóban. Gyermekkorát apja és nagybátyjai malmában töltötte, ahol a búza iránti szenvedélye alakot öltött, amely egész életét végigkísérte.

Már fiatalon is nagy üzleti érzékkel rendelkezett, ezért Vincenzo úgy döntött, hogy modernizálja a malmot és bővíti a piacot. Ezzel hozzájárult a gazdasági fejlődéshez, amely Bari északi részét Dél-Olaszország egyik legdinamikusabb kézműves és ipari központjává tette. Bővítette az üzemet, vasbeton silókat épített (amelyek az elsők voltak Dél-Olaszországban), és bevezette a nyersanyagok mechanikai kezelését, amely felváltotta az addigi zsákos módszert.

Ettől kezdve a kis családi malom egy komplex és sokoldalú ipari csoporttá nőtte ki magát. A cég valódi fejlődése 1990-ben indult el, amikor Vincenzo gyermekeivel közösen folytatta a vállalkozást. Ők kulcsszereplőkké váltak, és jelentős mértékben hozzájárultak a cég nemzetközi piacra való belépéséhez.

Vincenzo 2006. június 12-i halála után felesége, Vanda Patruno és gyermekei megalapították a Vincenzo Casillo Alapítványt, hogy ezzel is tisztelegjenek az élete előtt, és támogassanak egy olyan fejlődési irányvonalat, amely hozzájárulhat egy egészséges, produktív társadalom kialakulásához, és visszaadhatja az értékét annak a területnek, ahol Vincenzo Casillo dolgozott.

A Molino Casillo tevékenységi köre széleskörű, elsősorban a különböző gabonafélék őrlésére és a kiváló minőségű lisztek előállítására összpontosít. Termékeik között megtalálhatók a búzalisztek, durumbúzalisztek, bio lisztek, valamint egyéb speciális lisztek, amelyeket pékségek, cukrászdák és tésztaüzemek számára kínálnak. A cég nagy hangsúlyt fektet az innovációra és a modern technológiák alkalmazására. Malomaikban a legújabb technológiai megoldásokat alkalmazzák, hogy biztosítsák a termékeik állandó, magas minőségét. A Molino Casillo termékei nemcsak Olaszországban, hanem nemzetközi szinten is ismertek és elismertek. A cég exporttevékenysége révén számos országban jelen van, így termékeik a világ számos pontján elérhetők.

Élesztő

2 termék

New

Casillo élesztő 0,5kg

Élesztő
8 € + vat
Élesztő

Casillo piú pizza száraz kovász, 1 kg

8 € + vat
Casillo piú pizza száraz kovász, 1 kg A Più pizza egy 0 típusú lágy búzalisztből készült természetes "élesztő" por, amely lehetővé teszi a pizza természetes kovásszal történő elkészítését sörélesztő használata nélkül. Az így készült pizzát összetéveszthetetlen illat, jó emészthetőség, finom íz és hosszú eltarthatóság jellemez, amelyek a természetes kovász használatára jellemző tulajdonságok. Nagyobb rugalmasságot kölcsönöz a tésztának, fokozza a késztermék ízét és ropogósabbá teszi, még hidegen is. A Più pizza egyfajta természetes javítóanyag a pizzatésztához, amely természetes szárított kovászon alapul. Alapvetően közvetlenül a tésztakeverékhez adható a liszttel együtt 1% és 5% közötti adagolásban (a liszt tömegével számolva). Ezáltal a tészta nagyobb erjedési stabilitást, gyorsabb növekedést mutat, ropogósabb állag érhető el (ez a sütés módjától is függ), és jobb aromát biztosít. A gyártó javaslata szerint kezdje el a Più Pizza használatát 2%-os adaggal (a liszt tömege alapján), majd igény szerint növelje vagy csökkentse az adagot. Adatok: Allergének: Tojás és származékai / Szója / Tej és származékai / Szezám és mustárAdagolás: 30/50 g per 1000 g liszt
New
Élesztő

Casillo élesztő 0,5kg

8 € + vat
Casillo élesztő 0,5 kg Száraz sörélesztő granulátum, amelynek mikrobiológiai összetétele az erjedés során különleges ízeket kölcsönönöz az elkészített ételnek. HOGYAN KELL HASZNÁLNI: A keverési szakaszban adjuk hozzá a száraz hozzávalókhoz, rehidratálás nem szükséges.Cukor nélküli vagy mérsékelt cukortartalmú tésztákhoz (maximum 10%) használható. Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után a csomagolást szorosan lezárva hűtőszekrényben kell tartani  és 1 hónapon belül fogyassza el.
New
Mentett termékek (0)