Coldline W100KHR-2D Vision NUVO ipari sokkoló 2 kocsis GN 2/1-es edényhez vagy EN 60 x 80-as sütőlemezhez, külső aggregáttal, -40°C - +85°C
VISION IPARI SOKKOLÓ
A VISION felerősíti kínálatát ipari sokkolóik kínálatával. Három különböző modell: – U, F, NUVO – különböző funkciókkal. 1-6 kocsis változatokban kapható, amelyek teljesítménye a közösségi vendéglátás valós igényeinek megfelelően van tervezve.
U | -40°C +65°C | gyors-hűtés, gyors-fagyasztás, manuális ciklus.
F | -40°C +65°C | fúvós hűtés, gyors-fagyasztás, manuális ciklus, felolvasztás, kelesztés és késleltetett kelesztés, tárolás, gőzfertőtlenítés.
NUVO | -40°C +85°C | gyors-hűtés, gyors-fagyasztás, manuális ciklus, felolvasztás, kelesztés és késleltetett kelesztés, tárolás, pasztőrözés, alacsony hőmérsékletű gőzfőzés, gőzfertőtlenítés.
NUVŌ™ Főzés és Hűtés
A NUVŌ™ folyamatosan újuló technológia, ami lehetővé teszi az ételek alacsony hőmérsékleten történő gőzöléses főzését, és keveri a sokkolást a fagyasztással.
A NUVŌ™ használata során, az ételeket teljesen körülveszi egy forró gőz.. A víz mikrorészecskéi kiváló hőátadást biztosítanak, ami egységes és finom főzést eredményez.
NUVŌ™ használatakor az egész Főzési és Hűtési folyamat lezajlik anélkül, hogy tálcákat vagy kocsikat kellene mozgatni, vagy kézi beavatkozásra lenne szükség. Miután a főzés befejeződik, a hűtés, fagyasztás és a kívánt hőmérsékleten történő tárolás programozható.
Személyre szabott receptkönyv
Minden élelmiszer típushoz testreszabható programok állnak rendelkezésre.
Egyéni elrendezés
Megváltoztathatja a receptgombok elhelyezését és létrehozhat saját elrendezést.
Láncolt programok
Meleg és hideg funkciók automatikus sorrendben végezhetők.
Manuális ciklus
Dolgozzon az ön álltal kívánt hőmérsékleten a legoptimálisabb szellőzési intenzitás és páratartalom kiválasztásával.
Ütemezett értesítések
Egy riasztás figyelmeztet, amikor a beállított idő letelt vagy hőmérséklet megváltozott..
Kijelzőzár
Lezárhatja a kijelzőt az illetéktelen személyek beavatkozásának megakadályozása érdekében.
Műszaki adatok: