250 x 400 mm
80 mikron vastagságú
Rövidebb ideig tartó sous-vide főzéshez javasolt, nem blansírozható vákuumtasakok
Javasolt felhasználás; halak, csirke, pulykamell, kacsamell, sertés puha húsok, marha és vad puha húsok rövid ideig tartó szuvidálására javasolt! Fagyasztható.
250 x 350 mm
80 mikron vastagságú
Rövidebb ideig tartó sous-vide főzéshez javasolt, nem blansírozható vákuumtasakok
Javasolt felhasználás; halak, csirke, pulykamell, kacsamell, sertés puha húsok, marha és vad puha húsok rövid ideig tartó szuvidálására javasolt! Fagyasztható.
200 x 250 mm
80 mikron vastagságú
Rövidebb ideig tartó sous-vide főzéshez javasolt, nem blansírozható vákuumtasakok
Javasolt felhasználás; halak, csirke, pulykamell, kacsamell, sertés puha húsok, marha és vad puha húsok rövid ideig tartó szuvidálására javasolt! Fagyasztható.
400 x 400 mm
80 mikron vastagságú
Rövidebb ideig tartó sous-vide főzéshez javasolt, nem blansírozható vákuumtasakok
Javasolt felhasználás; halak, csirke, pulykamell, kacsamell, sertés puha húsok, marha és vad puha húsok rövid ideig tartó szuvidálására javasolt! Fagyasztható.
160 x 230 mm
80 mikron vastagságú
Rövidebb ideig tartó sous-vide főzéshez javasolt, nem blansírozható vákuumtasakok
Javasolt felhasználás; halak, csirke, pulykamell, kacsamell, sertés puha húsok, marha és vad puha húsok rövid ideig tartó szuvidálására javasolt! Fagyasztható.
200 x 300 mm
80 mikron vastagságú
Rövidebb ideig tartó sous-vide főzéshez javasolt, nem blansírozható vákuumtasakok
Javasolt felhasználás; halak, csirke, pulykamell, kacsamell, sertés puha húsok, marha és vad puha húsok rövid ideig tartó szuvidálására javasolt! Fagyasztható.
300 x 400 mm
80 mikron vastagságú
Rövidebb ideig tartó sous-vide főzéshez javasolt, nem blansírozható vákuumtasakok
Javasolt felhasználás; halak, csirke, pulykamell, kacsamell, sertés puha húsok, marha és vad puha húsok rövid ideig tartó szuvidálására javasolt! Fagyasztható.
150 x 200 mm
80 mikron vastagságú
Rövidebb ideig tartó sous-vide főzéshez javasolt, nem blansírozható vákuumtasakok
Javasolt felhasználás; halak, csirke, pulykamell, kacsamell, sertés puha húsok, marha és vad puha húsok rövid ideig tartó szuvidálására javasolt! Fagyasztható.