Balatoni szezonnyitás: mivel érdemes készülni?

Gyártók bemutatása 2022.04.26


A hideg téli napokon sokan álmodozunk arról, hogy bárcsak jó idő lenne, és jönne már a nyár.
Gondtalan nyaralós napok a Balaton partján: ez talán sokak számára ismerős gondolat, amely mostanság gyakran elfog minket.
Az igazi nyaraláshoz azonban van még egy elengedhetetlen dolog: a fagylalt!
Ez a közkedvelt édesség egy forró nap üdítő fénypontjává válhat a gyermekek, de ugyanúgy a felnőttek körében is.
Azonban a minőség ez esetben sem elhanyagolható: a jó fagylaltot többen is keresik, melynek eléréséhez azonban nem elegendő a megfelelő elkészítési mód, ahhoz jó eszköz is kell!

Nézzük tehát, hogyan és milyen gépekkel érdemes készülni a balatoni szezonra!

A megfelelő fagylaltvitrin
Ahhoz, hogy tökéletes fagylalttal tudj szolgálni vevőidnek, elsősorban minőségi fagylaltgépek és fagylalt fagyasztók kellenek, de ez nem minden.
Az is nagyon sokat számít, hogy miként tárolod az adott édességet és hogyan mutatod meg azt a vásárlónak.
Elvégre sokakat egy jól kinéző fagylalt-választék már önmagában bevonz.
Így fontos, hogy olyan fagylaltvitrint válassz, amely egyszerre megbízhatóan működik, és alkalmas arra, hogy látványával minőséget sugározzon a vevőknek.
Itt az is fontos szempont lehet, hogy a vitrin egyszerre legyen beltéren és kültéren is használható, hiszen álmaid fagylaltját nem feltétlenül kell, hogy egy cukrászdában találd meg.
Ha tökéletes ár-érték arányú, megbízható és prémium minőségű fagylaltvitrint keresel, akkor az Orion a te márkád!
Az olasz márka nagy választékkal rendelkezik, különböző kiszerelésű termékei mindent tudnak, amire szükséged lehet, és emellett pazar látványt is nyújtanak sajátos eleganciájukkal.
Akár beltéri, akár kültéri megvalósításon gondolkodsz, az Orion biztosan nem fog csalódást okozni fagylaltvitrinjeivel!Jégkásagépek: a még üdítőbb élményért!

A fagylalt mellett nagyon kedvelt nyári hűsítő a jégkása is, mely esetén szintén fontos, hogy megfelelő minőségű gépekkel dolgozzunk az igazi élmény elérése érdekében.
Az SPM Drink System egy nagy múltra visszatekintő, folyamatosan fejlődő olasz cég, melynek gépeivel professzionális szintre tudod emelni a jégkása készítést.
A márka kiválóságát számos minőségbiztosítási elismerés is bizonyítja, az innováció jegyében pedig a környezetvédelem is fontos kitűzés a cég számára, mely szintén nem utolsó érdek a választáskor.

Válassz megbízható és minőségi termékeket!
Az Orion és SPM mellett számos márkát és terméktípust megtalálsz még a kínálatunkban, amelyek mind segítségedre lehetnek a nyári szezon megkezdésében.
Mi hiszünk benne, hogy csak stabil és megbízható minőségű termékekkel érdemes dolgozni, melyek a jövőben okos befektetésnek is bizonyulnak majd.
Éppen ezért csak és kizárólag olyan gyártókkal dolgozunk, akikben 100%-ban megbízunk, és az általuk kínált legtöbb termékre 2 év garanciát is vállalunk.
Ne feledd: nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a gépek beszerzését, éppen ezért készülj fel már most a nyári szezonra!
Nézz körül kínálatunkban, vagy látogass el tapolcai bemutató termünkbe, és kérdezz tőlünk bátran!

Ajánló

Hagyd a mosogatást a profikra – Winterhalter

A mosogatás még egy átlagos háztartásban is nyűg tud lenni, akkor egy vendéglátóegységben, egy étteremben, ahol naponta akár több száz tányér és evőeszköz is használatban van, milyen lehet?

Carpigiani fagylatgépek, amik együtt terjedtek el az olasz fagylaltkultúrával

A nyári szezon vészesen közeleg, de még mindig van egy kis időd, hogy megfelelően felkészülj, bár most már mindenképpen döntened kell, ha azt akarod, hogy ne érjenek váratlan és kellemetlen meglepetések a csúcsidőszak kellős közepén.

Desco Italy és Ilsa SPA – az olasz minőség most sem hazudtolja meg önmagát!

Ha körbe nézel a kínálatunkban, akkor láthatod, hogy nagyon sok termékünk származik Olaszországból. Ez egyáltalán nem véletlen, mi hiszünk abban, hogyha gasztronómiáról van szó, akkor ők aztán biztos értenek a dolgukhoz. Ebben a cikkünk pedig a DESCO és a ILSA nagykonyhai gépekről fogunk bővebben
Mentett termékek (0)