Cégünk nyári szabadság miatt 2022.08.15-08.28-ig zárva tart. Sürgős ügyintézéssel kapcsolatban hívja a +36 20 802 5549-es telefonszámot.
Cégünk nyári szabadság miatt 2022.08.15-08.28-ig zárva tart. Sürgős ügyintézéssel kapcsolatban hívja a +36 20 802 5549-es telefonszámot.

Best Water Technology, ahol a víz az első!

Gyártók bemutatása 2021.12.02Best Water Technology, ahol a víz az első!

Ha egy vendéglátóipari egységet hozunk létre, talán nem a legelső, de nem is az utolsó, hogy a víz minőségével foglalkozzunk.

Magyarország vízminősége régiótól függően változik, vannak szerencsés helyek, ahol egyenesen ásványvíz minőségű víz folyik a csapból, de sajnos van, ahol nem.

Van ahol túl kemény a víz, túl vízköves, vagy csak egyszerűen ihatatlan.

Márpedig jól tudjuk, hogy a víz az alapja mindennek, anélkül nem lenne élet.

Amellett pedig, hogy fokozottan ügyelni kell arra, hogy elegendő és jó minőségű folyadékot igyunk egy nap, a használatban lévő nagykonyhai gépek is könnyebben tönkremehetnek vagy meghibásodhatnak, ha például nem megfelelő a víz keménysége.

Gondoljunk csak, a jó öreg mosógép reklámokra, hiszen az élet többi területén sem működik ez másképp.

Szerencsére ma már számos lehetőségünk van arra, hogy javítsunk a víz minőségén, különböző szűrőrendszerek és patronok segítségével.

Ebben a cikkünkben bemutatjuk a BWT vízszűrő rendszerek gyártóját!

Céljuk egy jobb élet kialakítása

A német precizitásban, aligha lehetett eddig csalódni, bármilyen iparághoz is nyúlnak hozzá, ott biztos, hogy az élen fognak járni.

Mindemellett aligha van olyan ember a világon, aki ne ismerné így vagy úgy a BWT márkanevet.

Nem csoda, hiszen már 1823 óta vannak a világon Johann Adam Benckiser jóvoltából, amikor még egy kis vegyi üzemként kezdték meg a munkát. A mai BWT alapkövét a későbbiekben Andreas Weißenbacher tette le 1990-​ben egy vezetői kivásárlás (management buy out) keretében.

Ekkor kapta meg a hivatalos nevét is, vagyis a BWT-t, ami a Benckiser Wasser Technik rövidítése.

Sikerük azóta is töretlen, missziójuk pedig a víz minőségének jobbá tétele, ezzel együtt pedig az életminőségen való javítás.

A BWT nem elégszik meg a standard megoldásokkal, így folyamatosan azon dolgozik, hogy az ipar legjobbjai legyenek és innovatív technológiákat hozzanak létre.

Mindezt úgy, hogy fokozottan szem előtt tartják a környezetvédelmet, és azt, hogy az ökológiai lábnyomuk minél kisebb legyen.Figyelj oda a részletekre!

A közel 3 évtizedes fennállásunk óta, rengeteg vendéglátó egységet láttunk elbukni, de ugyanakkor kivirágozni is.

Ami pedig minden sikeres vállalkozóban közös volt, hogy hittek a minőség erejében, a hosszútávú befektetésekben, alázatosak és türelmesek voltak.

Ugyanakkor nem tévesztették szem elől azt sem, hogy a legapróbb részletekig tökéletesítsenek mindent, hiszen tudták, hogy az igazi siker a részletekben rejlik, nem pedig a külsőségekben.

Lehet neked bármennyire szép és fényűző üzleted, ha a kínált ételek és italok minősége nem jó, nem fogod tudni megtartani a vendégeidet.

Kínálatunkban különböző szűrőpatronokkal, öblítő szelepes szűrőfejekkel és LCD kijelzős aquameterekkel is találkozhatsz.

Válogass kedvedre, és biztosítsd Te a lehető legjobb minőségű vizet az éttermed számára!

Ajánló

A jó étterem titka

Vajon elég a kedves személyzet és hangulatos zene ahhoz, hogy az emberek szeressenek hozzánk járni? Sajnos aligha! Cikkünkben elmondjuk, miért!

Így tudsz díjnyertes melegszendvicset készíteni – Milantoast

Melyik az a klasszikus harapnivaló, aminek aligha tud ellenállni valaki? Fogyaszthatjuk reggelire, tízóraira, uzsonnára, vacsorára, vagy akár a nap bármely szakában. Segítünk még egy kicsit: a kenyérnek kellemesen ropogósra sül a héja, és mindenki annyi sajtot tesz a tetejére, amennyit nem szégyell

Hagyd a mosogatást a profikra – Winterhalter

A mosogatás még egy átlagos háztartásban is nyűg tud lenni, akkor egy vendéglátóegységben, egy étteremben, ahol naponta akár több száz tányér és evőeszköz is használatban van, milyen lehet?
Mentett termékek (0)