Best Water Technology, ahol a víz az első!

Gyártók bemutatása 2021.12.02Best Water Technology, ahol a víz az első!

Ha egy vendéglátóipari egységet hozunk létre, talán nem a legelső, de nem is az utolsó, hogy a víz minőségével foglalkozzunk.

Magyarország vízminősége régiótól függően változik, vannak szerencsés helyek, ahol egyenesen ásványvíz minőségű víz folyik a csapból, de sajnos van, ahol nem.

Van ahol túl kemény a víz, túl vízköves, vagy csak egyszerűen ihatatlan.

Márpedig jól tudjuk, hogy a víz az alapja mindennek, anélkül nem lenne élet.

Amellett pedig, hogy fokozottan ügyelni kell arra, hogy elegendő és jó minőségű folyadékot igyunk egy nap, a használatban lévő nagykonyhai gépek is könnyebben tönkremehetnek vagy meghibásodhatnak, ha például nem megfelelő a víz keménysége.

Gondoljunk csak, a jó öreg mosógép reklámokra, hiszen az élet többi területén sem működik ez másképp.

Szerencsére ma már számos lehetőségünk van arra, hogy javítsunk a víz minőségén, különböző szűrőrendszerek és patronok segítségével.

Ebben a cikkünkben bemutatjuk a BWT vízszűrő rendszerek gyártóját!

Céljuk egy jobb élet kialakítása

A német precizitásban, aligha lehetett eddig csalódni, bármilyen iparághoz is nyúlnak hozzá, ott biztos, hogy az élen fognak járni.

Mindemellett aligha van olyan ember a világon, aki ne ismerné így vagy úgy a BWT márkanevet.

Nem csoda, hiszen már 1823 óta vannak a világon Johann Adam Benckiser jóvoltából, amikor még egy kis vegyi üzemként kezdték meg a munkát. A mai BWT alapkövét a későbbiekben Andreas Weißenbacher tette le 1990-​ben egy vezetői kivásárlás (management buy out) keretében.

Ekkor kapta meg a hivatalos nevét is, vagyis a BWT-t, ami a Benckiser Wasser Technik rövidítése.

Sikerük azóta is töretlen, missziójuk pedig a víz minőségének jobbá tétele, ezzel együtt pedig az életminőségen való javítás.

A BWT nem elégszik meg a standard megoldásokkal, így folyamatosan azon dolgozik, hogy az ipar legjobbjai legyenek és innovatív technológiákat hozzanak létre.

Mindezt úgy, hogy fokozottan szem előtt tartják a környezetvédelmet, és azt, hogy az ökológiai lábnyomuk minél kisebb legyen.Figyelj oda a részletekre!

A közel 3 évtizedes fennállásunk óta, rengeteg vendéglátó egységet láttunk elbukni, de ugyanakkor kivirágozni is.

Ami pedig minden sikeres vállalkozóban közös volt, hogy hittek a minőség erejében, a hosszútávú befektetésekben, alázatosak és türelmesek voltak.

Ugyanakkor nem tévesztették szem elől azt sem, hogy a legapróbb részletekig tökéletesítsenek mindent, hiszen tudták, hogy az igazi siker a részletekben rejlik, nem pedig a külsőségekben.

Lehet neked bármennyire szép és fényűző üzleted, ha a kínált ételek és italok minősége nem jó, nem fogod tudni megtartani a vendégeidet.

Kínálatunkban különböző szűrőpatronokkal, öblítő szelepes szűrőfejekkel és LCD kijelzős aquameterekkel is találkozhatsz.

Válogass kedvedre, és biztosítsd Te a lehető legjobb minőségű vizet az éttermed számára!

Ajánló

Mi a francia konyha (és a világ legjobbjainak) titka? – Robot-Coupe

Azok a vendéglátósok, akik igazán jók a szakmájukban, tudják, hogy az ételek előkészítése, ugyanolyan, vagy akár sokkal fontosabb lehet mint maga a sütési/főzési folyamat. Ahhoz pedig hogy a munkafolyamat ezen része is a lehető leggördülékenyebben és tökéletesebben menjen, olyan előkészítő gépekkel

Az Eloma termékeivel, új szintre emelheted a sütés fogalmát

Képzeld el, hogy épp egy forgalmas szombat estén állsz az éttermed közepén, és elégedetten konstatálod, hogy a lehető legjobban halad az üzlet. A vendégek csak özönlenek be az ajtón, a konyha ezerrel pörög és sorra jönnek a megrendelések. Nem hangzik rosszul, ugye?

Gyümölcscentrifugák, sajtreszelők, mákdarálók és még sok más – ez a Santos!

Van egy kedves kis kávézód? Esetleg egy juice bárt üzemeltetsz vagy egy cukrászdát? Netalántán egy olyan vendéglátó egységed van, ahol minden megtalálható, ami szem-szájnak ingere? Akkor mindenképpen szükséged lesz egy Santos gépre, higgy nekünk, nem fogsz csalódni!
Mentett termékek (0)