ELOMA A főzés és sütés szeretete

Gyártók bemutatása 2019.04.03
ELOMA A főzés és sütés szeretete


Termékkínálatunk új márkával bővült. Szeretnénk bemutatni a Németországból származó ELOMA Gmb termékkínálatát és termékeikkel kapcsolatos fontosabb újítások, innovatív megoldásait. Az ELOMA megújította a sütés és főzés fogalmát. Kombisütőik alkalmasak a kisebb cukrászdáktól egészen a több száz főt kiszolgáló étkezdékig. A vállalat fontosnak tarja a szakácsok véleményeit és velük együtt fejlesztík a kombi párolókat.

Miért az Eloma?
A konyha lelke a kombisütő, a legtöbb étel elkészítéséhez szükség van egy mindig megbízható, munkabiztos és gyors kombi párolóra. Képzeljen el egy tökéletes alkalmazottat, aki mindig a legmagasabb színvonalon dolgozik és folyamatosan ugyanolyan kiváló minőségű főzési és sütési eredményeket biztosít. Az Eloma e gondolat után fejleszti professzionális eszközeit. Technikailag naprakészek, intelligensek, innovatívak és mindig egy kicsit közelebb állnak a mindennapi élethez.




A sikert titka: Hallgatás.
Egy olyan partnerség amely nem beszél egymással, nem tarthat sokáig. Az Eloma meghallgatja a konyha szakembereit. A séfek elmesélik a mindennapi rutinjukat az Eloma szakmai csapatának. Végül javaslataikból új ötleteket és eszközöket terveznek, fejlesztenek, amelyek pontosan azt teszik, amit elvárnak: Dolgozzanak!
A lehető legegyszerűbben. És a lehető leghatékonyabban.





A szokásost kérném!
A vendégek többsége azért jár vissza egy étterembe, mert nagyon megszerettek egy bizonyos ételt az étlapról. Ők mindig ugyan arra az ízvilágra várnak amikor megrendelik az kedvenc ételüket. Az Eloma biztosítja a szakácsok számár, hogy mindig ugyan úgy készüljön el az adott étel. Csak válassza ki a megfelelő előre beállított vagy mentett programját és a kombipároló már sütésre készen áll. A vendég pedig ugyan olyan finom, ízletes ételt kap asztalához. 




A fenntarthatóság úttörői.
Az első dolog, amit egy új Eloma terméken észrevesz, valószínűleg a csomagolás. És ott kezdődik minden: csomagolóanyagai 100%-a újrahasznosítható. Az Eloma szem elött tartja a környezetvédelmet, és ellen megy a fogyasztói társadalomnak. Termékeiket úgy fejlesztik, hogy 10-15 év múlva is megfelelően működjenek, ezt a stratégiát alkalmazzák a beszállítóik felé is.
Ezzel a rendszerrel ellent mond a fogyasztói társadalomnak!




Innovatív megoldások az ELOMÁNÁL


Díjnyertes Multi - Eco rendszer (választható opció)
Nem mindegyik gép rendelkezik az Eloma Multi - Eco rendszerével. A díjnyertes technológia védi a környezetet és csökkenti a működési költségeket. 
  • A nagyteljesítményű hőcserélő akár 16% energiát és akár 42% vizet spórolhat meg    
  • A sütéshez felhasznált forró levegő segítségével melegíti fel a víztartályt, ahol a pára keletkezik, így nem kell külön energiát fektetni a gőz előállításához

  • Nincs többletköltéség a pároló karbantartásához, ugyan olyan karbantartást igényel mint bármelyik kombipároló








,,Élő gőzrendszer” - Eloma találmány
A gőz előállítás nem a megszokott módon történik. Az Eloma kifejlesztette az elő gőzrendszerért. A szabadalmazott hővisszanyerő rendszerén keresztül generálja a gőzt és közvetlenül a diszperziós csőbe injektálja.

Főbb előnyök:
  • Tökéletesen telített gőzminőség, milliméterre pontosan

  • Gazdaságos és környezetbarát: jelentősen csökken a főzési idő, az anyagok felhasználása és az energia-vízfogyasztása, a sütési minőség viszont megmarad
  • Maximális higiénia a kazán megszüntetése miatt és a frissen létrehozott gőz használatának köszönhetően

Ajánló

Hendichef multifunkcionális robotgép nem csak séfeknek

A Hendi megalkotta a saját multifunkcionális robotgépét, amely professzionális és otthoni használatra is egyaránt kiváló.

Hűtő gazdaságos fogyasztással? Igen!

Egy hűtő kötelező kellék minden konyhán, azonban jól meg kell gondolni, milyen típust választunk, ugyanis a növekvő energiaárak mellett fontos a gazdaságos fogyasztás.

A tökéletes pizza a tökéletes pizzakemencénél kezdődik

Nehezen találni olyan embert, aki nem szereti a pizzát, ám ennek az egyszerű, de nagyszerű ételnek az elkészítéséhez mindenképp szükséged lesz egy profi, minőségi pizzakemencére!
Mentett termékek (0)