Tapolca Halastó u. 5.       +36-20-802-4453

Használd ki a lehető legtöbb helyet az Orion termékeivel!

Termékek bemutatása 2021.11.08

Használd ki a lehető legtöbb helyet az Orion termékeivel!

Egy vendéglátó egység lehet kicsi, lehet nagy, de nagyon fontos, hogy mindenképpen ízlésesen legyen berendezve, hiszen senki nem szeretne egy olyan étterembe vagy cukrászdába betérni, amiről ordít az összeszedetlenség.

Hacsak nem kifejezetten erről szól az üzletpolitika, akkor alapvető követelmény, vagy legalábbis elvárás, hogy a vendégek részére fenntartott helyiségek úgy legyenek berendezve, hogy az, egy kellemes, vendégcsalogató helyiséget tükrözzön.

Mivel lehet ezt elérni?

A belső terek tudatos rendezésével és vertikálisan bővülő tárolók alkalmazásával.

Egy kisebb alapterületű vendéglátóegységnél érdemes, minden apró négyzetmétert kihasználni, de persze nem úgy, hogy a végeredmény egy túlzsúfolt terem legyen, ahol levegőt is alig lehet kapni.

Értelemszerűen tehát, ha nincsen hely széltében, akkor érdemes felfelé építkezni, vagyis vertikális tárolókat használni.

Törekedj felfelé

Az olasz Orion gyártó termékeivel, nem csak rengeteg helyet lehet megspórolni, hanem olyan prémium minőségű termékeket vásárolhatsz, amik hosszú évekig megbízható gépek lesznek.

Amellett pedig, hogy egy kiváló minőségű márkáról beszélünk, nem mehetünk el szó nélkül, az esztétikai tulajdonságok mellett sem.

Mind tudjuk, az olasz eleganciának nincsen párja a világon, itáliai barátaink pedig minden általuk gyártott termékben visszatükrözik ezt a fajta kifinomult stílusvilágot.

Az Orion termékeivel egy olyan egyedi enteriőrt tudsz kölcsönözni az üzletednek, amivel biztos nem fogsz találkozni, minden második étteremben, vagy cukrászdában.

Süteményes vitrinek, borhűtők és üdítős pultok; mind-mind megtalálhatóak a kínálatunkban, praktikus kialakításuknak köszönhetően pedig bárhol gond nélkül elférnek majd.

Mindent a maga idejében

Véleményünk szerint sosem túl korai megkezdeni a felkészülést a következő szezonra.

Nem szabad a vásárlást az utolsó pillanatra hagyni, hiszen könnyen meglehet, hogy a nagy sietségben olyan döntéseket kell majd meghoznunk, ami hosszútávon nem lesz kifizetődő.

A kevésbé forgalmas időszakokban sokkal átgondoltabban tudsz tervezni és vásárolni, főleg, ha hosszútávú befektetésekről van szó.

Az Orion termékeivel nem sok viszonteladónál találkozhatsz, hiszen a magyarországi értékesítését, csak kevés hazai cég tudhatja magáénak.

Ez az olasz prémium gyártó, már több mint 30 éve látja el a világot termékeivel, de a hosszú évek tapasztalata nem nyomta rá a bélyegét a folyamatos innovációra való igényre.

Hozz jó döntéseket!

Mi hiszünk abban, hogy igazán jó eredményeket, csak igazán jó termékekkel lehet elérni, éppen ezért mindenkit arra bíztatunk, hogy merjen belevágni egy hosszútávú befektetésbe, mert idővel sokkal kifizetődőbb lesz, mint egy olcsóbb, de kevésbé jó minőségű termék.

A javítással és szervizeléssel töltött idő, olykor hatalmas jövedelem kiesést tud eredményezni, így valljuk be, egy megbízható, minőségi géppel, sokkal magabiztosabban tudunk neki vágni a szezonnak.

Nézz körül Orion termékeink között, és válaszd az igazi minőséget!

Ajánló

Vendéglátósok figyelem! Miért készüljünk fel már most a következő évi szezonra?

Talán elsőre furán hangozhat, ha azt mondjuk, most van a legtökéletesebb alkalom beszerezni egy fagylaltvitrint vagy hűtőt, de ha kicsit jobban belegondolunk, teljesen logikus érveket lehet felsorakoztatni mellette. Ebben a cikkben el is mondjuk, hogy miért!

A süteményes vitrinek zászlóshajója – Orion Kate

A vendéglátósok körében az Orion mint márka, bizonyára jól ismert név. Az olasz gyártó már több mint 30 éve van a piacon, előkelő helyét pedig teljes joggal kapta meg.

Kamado Joe – A grillsütő, amivel új értelmet nyer a kerti sütögetés

Ahogy beköszönt a jó idő, és már az esti órákban is kellemesen elüldögélhetünk egy szál pulóverben, úgy a kerti partyk száma is rohamosan megnövekszik. Természetesen ez nem véletlen, nincs is jobb egy közös baráti vagy családi összejövetelnél, amikor a szabadban, a jó levegőn sütünk-főzünk, és jól