Henkovac vákuumcsomagoló technológiák

Gyártók bemutatása 2020.06.02

Henkovac vákuumcsomagolók technológiák

A legmagasabb minőségű vákuum gépek gyártása. Ahogy egyik cég sem tudja.


Vezető márka

A Henkovac vákuum csomagoló gépeket több, mint 80 országban forgalmazzák, és egyike a világ vezető vákuum csomagoló gépeinek. A Henkovac kereskedői hálózatának helyi jelenléte garantálja a gyors kiszolgálást, az alkatrészek elérhetőségét, és a személyre szabott tanácsadást.

 

A pénz értéke

A Henkovac célja mindig is az volt, hogy a legjobb minőségű gépeket versenyképes áron adja. Csak minőségi alapanyagok felhasználásával tartós, megbízható és magas élettartamú termékeket gyártanak. A munkát elkötelezett csapat végzi, garantálva a vásárlóknak a kiváló minőséget és a jó árat.

Vákuumcsomagolás, hosszabb termék élettartam, higiénikus kezelés, kiszáradástól való védelem

A folyamatos fejlesztésnek, a fejlett mérnöki munkának és a modern gyártás technológiának hála a Henkovac igazolt eredményeket ért el a vákuumcsomagoló gépek gyártásában.





Digitális vezérlés LCD kijelzővel

A fejlesztés kiindulópontja a könnyű kezelhetőség volt.

Az egyszerűség és a  felhasználóbarát kialakítás jelentették az inspirációt számunka. A kisebb gépek vezérlője alapbeállításokkal rendelkezik: vákuum és idő beállítás. A „plug and play” kialakításnak köszönhetően a telepítés könnyű, kevés beállítás szükséges, és szinte azonnal használható.

A nagyobb, álló gépeknél alapvető a 10 programmal ellátott vezérlő, ami rugalmasan kezeli a beállításokat a programok mentését, testre szabhatóságát. Az alap T2 modellt kivéve minden gépet el tudunk látni 10 programos vezérlővel.

  • Az idő vezérelt 10 programos gépek később könnyen átalakíthatók érzékelős vezérlésű gépekké.
  • A speciális H2O program lehetővé teszi folyadékok és nedves áruk csomagolását.
  • A szivattyú tisztító program megvédi a szivattyút az oxidációtól, minimalizálja annak megjelenését,                        és hosszabb élettartamot biztosít. A tisztítóprogram végén a gép leáll és automatikusan kikapcsol.
  • A szervizmutató beállítható az összes kamrás gépen, ciklusok vagy üzemidő alapján.

 

Érzékelős vagy idővezérlés

Az idő vezérelt vákuumgépeken az idő be van állítva, és a vákuumszintet egy analóg vákuummérővel ellenőrizhetjük. Kitűnő vákuumszintet érhetünk el, de a vákuummérő jelzése kevésbé pontos, mint a digitális kijelzőé.

A érzékelővel ellátott gépekben a vákuumot egy szenzor méri nagyon magas pontossággal, és az eredmény digitálisan látható. Ez rövidebb ciklusidőt eredményez, mert amikor a kívánt vákuumszintet elérte, a gép azonnal a következő műveletet kezdi el. A teljes ciklusidő rövidebb lesz, mint az idő alapján vezérelt gépeknél, és több opció elérhető el, pl. H2O, MAP vagy finom levegős funkció. Az idő vezérelt 10 programos gépet később felszerelhetjük szenzorral (ez nem lehetséges az 1 programos idő vezérelt gépnél).

 

 

Lágy levegő

A lágy levegő a 10 programos gépek egyik opciója. A lágy levegő program lassan hozza a levegőnyomást a gépbe a légköri szintre. Ez lehetővé teszi, hogy a műanyag beburkolja és ráfeszül a termék éles széleire, amelyek más esetben talán kiszúrnák a műanyag tasakot. A lágy levegő hozzáadásával a törékeny termékek megtartják a formájukat. Ez az opció később hozzáadható a 10 programos szenzor vezérelt gépekhez.










Módosított légköri csomagolás

MAP- Modified Atmospheric Packaging- Gáz hozzáadásával

Néhány terméket nem lehet vákuum csomagolni, viszont levegő helyett gázok keverékével lehetséges csomagolás, (pl nitrogénnel (N2), szén-dioxiddal (Co2) és oxigénnel (O2), hogy megnöveljük a termék eltarthatósági idejét, és biztosítsa az élelmiszerek megfelelő kinézetét. Szakértőink tudnak tanácsot adni abban, hogy mely termékekhez milyen gázokat vagy gázkeverékeket kell használni a védőgázos csomagolás során.











A Henkovac közreműködése jelentős a vákuum főzés vagy sous vide technika terén, ami javítja az étel ízét és állagát, és növeli a rugalmasságot és hatékonyságot az étel-előkészítés során.   

Ajánló

Hendichef multifunkcionális robotgép nem csak séfeknek

A Hendi megalkotta a saját multifunkcionális robotgépét, amely professzionális és otthoni használatra is egyaránt kiváló.

Hűtő gazdaságos fogyasztással? Igen!

Egy hűtő kötelező kellék minden konyhán, azonban jól meg kell gondolni, milyen típust választunk, ugyanis a növekvő energiaárak mellett fontos a gazdaságos fogyasztás.

A tökéletes pizza a tökéletes pizzakemencénél kezdődik

Nehezen találni olyan embert, aki nem szereti a pizzát, ám ennek az egyszerű, de nagyszerű ételnek az elkészítéséhez mindenképp szükséged lesz egy profi, minőségi pizzakemencére!
Mentett termékek (0)