Hogyan készül a minden szempontból ideális húspogácsa? – Omega Minerva

Termékek bemutatása 2022.04.21


Vajon mitől lesz tökéletes egy hamburger?
Talán a megfelelő arányok, vagy a buci állaga számít?
A benne lévő szószok és zöldségek hozzák el a kívánt eredményt?
Mi a titka annak a tökéletes ízharmóniának, ami után azt tudjuk mondani, hogy még életünkben nem ettünk ilyen finom hamburgert?
A pontos receptet mi sem tudjuk sajnos, de egy dologban biztosak vagyunk: a hamburgerhús nagyon sokat tud dobni az összhatáson!
Ahogy már korábban is, most is egy rendkívüli olasz gyártót fogunk bemutatni, akik már több mint 75 éve vannak a húsipar piacán.
Ez a gyártó pedig nem más, mint az Omega Minerva.

A tradíció és az összetartás
Tudjuk, hogy a legtöbb sikertörténet mindig egy családi vállalkozásból nőtte ki magát, és ez az Omega Minerva esetében sincs másképpen.
A minőség iránti elkötelezettségüket mi sem bizonyítaná jobban, hogy annak ellenére, hogy a gyártási költségeik sokkal magasabbak a versenytársaiknál, továbbra is kiállnak amellett, hogy a bolognai és a varesei telephelyeiken szereljék össze a fő alkatrészeket és az ipari gépeket.
Az ilyen és ehhez hasonló nehézségek ellenére világszerte ismertek, és az ágazat egyik vezető pozícióját foglalják el.



Az Rdealer kínálatában számos Omega Minerva húsipari géppel és előkészítőgéppel találkozhatsz, köztük szeletelőgépekkel, fokhagyma- és burgonyakoptatókkal, kagylótisztító és pucológépekkel, hamburgerhús pogácsázókkal, hidraulikus kolbásztöltőkkel és húskeverő gépekkel is.
A megfelelő konyhai gépek segítségével, olyan hústermékeket tudsz előállítani, amik tökéletes méretűek és állagúak lesznek, ráadásul ipari mennyiségben, rendkívül rövid idő alatt tudod elkészíteni.
Egy ilyen „konyhai kisegítő” mondhatni aranyat ér, és az ételek színvonalán is nagyot tud emelni.

Az étel szeretete és a hatékonyság
Gyakorta szokták mondani, hogy igazán jó ételeket csak az tud készíteni, aki enni is szeret.
Ez a fajta szenvedély és elköteleződés, pedig az olaszokban kivétel nélkül megvan, talán ezért is van az, hogy ha az élelmiszeripar bármely ágazatába belefognak, akkor világszintű sikereket tudnak elérni.
Az Omega Minerva termékei is minden sikeres vendéglátóegységben megtalálhatóak, hiszen egy sikeres vállalkozás alapfeltétele a megfelelő alapanyagok és eszközök használata.

Ha már te is unod, hogy rengeteg időt elvesz a húspogácsák, vagy húsgolyók készítése és formázása, esetleg nem vagy megelégedve a jelenlegi géped teljesítményével, akkor érdemes elgondolkodni egy Omega Minerva gépen, az elégedettség garantált lesz!

Nyugodtan tervezz hosszú távra!

A legtöbb általunk értékesített termékünkre 2 év szerviz garanciát biztosítunk, bármilyen meghibásodás esetén a gép javítását a lehető legrövidebb időn belül elkezdjük.
Ezzel is a bizalmat és az elkötelezettséget szeretnénk erősíteni, hiszen számunkra is az a legfontosabb, hogy Te elégedett legyél a tőlünk vásárolt termékekkel.
Nézz körül az oldalunkon, vagy látogass el bemutatótermünkbe, ahol személyesen is megtekintheted termékkínálatunkat!
Hidd el, a minőség kifizetődő!

Ajánló

Tökéletes klíma a nemes borok számára

Ha borról van szó, mindig nagyon fontos a helyes hőmérséklet. A szőlő tökéletes érését biztosító környezettől kezdve, a borkészítés érlelési folyamatain át egészen a kész bor kiegyensúlyozott hőmérsékletű tárolásáig

Íme, ez a süteményes hűtők legjobbja

Aki árult már süteményeket, az tudja, hogy a tetszetős megjelenés és a finom ízek nem minden: a remekműveket tálalni is tudni kell, amihez elengedhetetlen egy süteményes hűtő.

A húsipari eszközök legjobbjai a Dadaux-tól

Húsdarálót, csontfűrészt, esetleg kolbásztöltőt keresel? Az Rdealer kínálatában kiváló darabokat találhatsz, ráadásul mindet garanciával, szervizlehetőséggel kínáljuk.
Mentett termékek (0)