Húsiparosok figyelem, megérkezett a Dadaux!

Gyártók bemutatása 2021.09.07

Húsiparosok figyelem, megérkezett a Dadaux!

Ha a húsiparban dolgozol, akkor bizonyára hallottál már a Dadaux-ról.

Ha pedig esetleg mégsem, akkor most nagyon figyelj, mert egy olyan gyártót fogunk bemutatni, amit muszáj lesz megismerned.

Akik pedig már ismerik ezt a márkát, azoknak is érdemes lehet maradni, mert könnyen meglehet, hogy tudunk nekik még újat mutatni!

Egy kis történelem

A francia cég története egészen 1975-ig nyúlik vissza, amikor ugyanis Michael Dadaux viszonteladóként munkálkodott húsfeldolgozó gépekkel.

Majd 8 évvel később Jean-Claude Dadaux is csatlakozott a vállalkozáshoz, jelenléte pedig hatalmas változásokat hozott a cég életébe.

Innentől kezdve megkezdték a rozsdamentes acélból készült gépek és mérőeszközök gyártását.

A cég termékkínálata pedig évről évre csak bővült; megjelentek az első hűtött húsdarálók, hús- és sajtszeletelők, töltőgépek és még sorolhatnánk.

A mostanra kialakult termékpalettájuk Európa-szerte páratlan, ezzel pedig méltó helyet szereztek a nemzetközi piacon is.

A Dadaux tehát már több, mint 30 éve szolgálja ki a piacot hús-, csemegeáruházak, éttermek és az élelmiszer-ipar szereplőit prémium minőségű, minden szabvány előírásnak tökéletesen megfelelő gépeikkel.

Folyamatos termékinnováció

A Dadaux számára alapvető a folyamatos fejlődés és a piaci igények kifogástalan kiszolgálása.

Ennek érdekében kiváló mérnökeik mindennap azon dolgoznak, hogy minél jobb, erőteljesebb, strapabíróbb és minden elvárásnak megfelelő termékeket hozzanak létre.

Többek között ennek a szemléletmódnak köszönhető, hogy Európában piacvezetők a saját szakterületükön, és ők az egyetlen olyan francia gyártó, akik megfelelnek minden laboratóriumi követelménynek is.

Minden termékükre garanciát vállalnak, a gépek használata pedig folyamatosan csak növeli a cég iránti bizalmat és a lojalitást.

Olyan nagy cégeknek a kizárólagos beszállítója, mint az Intermarche, Colruyt, a Leclerc vagy akár a Magyarországon is jól ismert Auchan.

De mindemellett fontos megemlíteni, hogy az általuk forgalmazott termékek kisiparosoknak is kiváló megoldást jelenthet.

Terjeszkedés Franciaországon kívül is


Franciaországban két gyáruk is megtalálható, az egyik Bersaillinben, ahol a hús-, felvágott- és sajtgépek gyártását végzik, a másik pedig Poligny városában, ahol pedig a csúcsminőségű sonkaszeletelő gépeket állítják elő.

Attól függetlenül pedig, hogy francia gyökerekkel rendelkező cégről beszélünk, a társaság a húsipari gépek mellett rendelkezik még egy kazángyártó céggel is Tunéziában, valamint a két értékesítési irodájuk közül az egyik a lengyel, Wielun városában található meg.

Ne érd be kevesebbel, mint a legjobb, amit megkaphatsz!

Termékkínálatunkban közel 80 Dadaux géppel találkozhatsz, melyekre kivétel nélkül 2 év garanciát vállalunk.

A Dadaux szemléletmódjához hasonlóan mi is a folyamatos fejlődésben és a minőségi termékekben hiszünk.

Célunk, hogy ügyfeleinket a lehető legjobb ár-érték arányban szolgáljuk ki, illetve, hogy olyan gyártók termékeit forgalmazzuk, amik világvezetők a saját szakterületükön.

30 éve vagyunk a szakmában, és bizton állíthatjuk, hogy láttunk már néhány húzós helyzetet, de a végső konklúzió mindig az volt, hogy megéri áldozatokat hozni, hogy egy hosszútávú befektetés végül meghozza a gyümölcsét.

Ha a húsiparban tevékenykedsz, mindenképp szerezz be egy Dadaux terméket!

 

Ajánló

Hendichef multifunkcionális robotgép nem csak séfeknek

A Hendi megalkotta a saját multifunkcionális robotgépét, amely professzionális és otthoni használatra is egyaránt kiváló.

Hűtő gazdaságos fogyasztással? Igen!

Egy hűtő kötelező kellék minden konyhán, azonban jól meg kell gondolni, milyen típust választunk, ugyanis a növekvő energiaárak mellett fontos a gazdaságos fogyasztás.

A tökéletes pizza a tökéletes pizzakemencénél kezdődik

Nehezen találni olyan embert, aki nem szereti a pizzát, ám ennek az egyszerű, de nagyszerű ételnek az elkészítéséhez mindenképp szükséged lesz egy profi, minőségi pizzakemencére!
Mentett termékek (0)