Hűtéstechnika olasz módra – Tekna Line hűtőszekrények

Gyártók bemutatása 2021.07.02




Hűtéstechnika olasz módra – Tekna Line hűtőszekrények


A vendéglátásban nagyon fontos, hogy a megfelelő konyhai gépekkel vértezzük fel magunkat, hiszen, ha bármelyik eszköz nem működik megfelelően, vagy esetleg rendeltetésszerűen, az a felszolgált ételek és italok minőségének a rovására mehet, esetleg leállást és több százezer forintos kárt is okozhat.

Egy cukrászda, vagy egy fagylaltozó esetében ilyen berendezés lehet például a fagyasztószekrény.

Egy ilyen vendéglátó egységben ugyanis nagyon fontos, hogy a süteményeket, a fagylaltokat, vagy akár ezeknek az ínycsiklandó édességeknek a hozzávalóit megfelelően tároljuk, főleg a nyári szezon alatt, amikor fokozottan kell ügyelni a megfelelő hűtésre és tárolási hőmérsékletre.

Mindazok a vállalkozók, akik komolyan gondolkodnak és hisznek a hosszútávú befektetésekben, azok valószínűleg nem fognak csak azért olcsóbb, silányabb minőségű termékeket választani, hogy ideig-óráig anyagilag könnyebb helyzetbe hozzák magukat, hiszen idővel csak több nehézséggel és ráfizetéssel kell majd megküzdeniük.


1990 óta a hűtéstechnika élvonalában

A Tekna Line több mint 30 éves múltra visszatekintő, olasz gyökerekkel rendelkező nagyvállalat.

A megalakulását hosszú évek szakmai tapasztalata támasztotta alá, majd Luigi Paracchini megalkotta az első Tekna hűtőszekrényt a cukrászdák, pizzériák és fagylaltozók számára.

Az évek során a Tekna Line szépen fejlődött, és a családi vállalkozás mára már akkorára nőtte ki magát, hogy nem csak Olaszországban, de az egész világon ismerős névként csenghet.

Megbízhatóságát és magas minőségét pedig a több évtizedes fennállás és szakmai elismerés mellett mi sem bizonyíthatná jobban, mint hogy a leghitelesebb nemzetközi tanúsítványokat is megszerezte.

Hivatalos szervek általi elismerések

Magáénak tudhatja többek között az ISO 9000-et, ami a minőségbiztosítási rendszer egyik legkiválóbb elismerése, valamint a CE, CSA, KTL és ETL minősítéseket is, ahol az utóbbi a világméretű egészségbiztonságot képviseli.

A fejlődés útján elindulva a Tekna Line különböző nagyvállalatokkal és nemzetközi franchise vállalatokkal is elkezdett együttműködni, így a termékpalettáján már nem csak a fagylaltfagyasztók, hanem a bor- és italhűtők, illetve a gyógyszeriparban használatos laboratóriumi hűtők is helyet kaphattak.


Mi hiszünk az olasz minőségben!

Cégünk számára kiemelten fontos, hogy segítsük a vállalkozókat, valamint olyan nagyipari gépeket értékesítsünk, amelyek a kifogástalan prémium minőség kategóriájába tartoznak.

Termékkínálatunkban olyan világmárkákkal is találkozhatsz, melyeket nem igazán tudnál beszerezni máshonnan a magyar piacról.

Ahogy pedig partnereink, mi is törekszünk a folyamatos fejlődésre és ennek fényében gyakorta látogatunk el nemzetközi kiállításokra, valamint konferenciákra, hogy soha ne maradjunk le az éppen aktuális trendekről és újításokról.

A legtöbb általunk értékesített termékre 2 év garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy bármilyen meghibásodás esetén azonnal vállaljuk a teljeskörű szervizelést.

Ne bízz a véletlenben, menj biztosra, és olyan gépekkel vedd körbe magad, amelyek hosszú évekig a szolgálatodban fognak állni!

Ajánló

Hendichef multifunkcionális robotgép nem csak séfeknek

A Hendi megalkotta a saját multifunkcionális robotgépét, amely professzionális és otthoni használatra is egyaránt kiváló.

Hűtő gazdaságos fogyasztással? Igen!

Egy hűtő kötelező kellék minden konyhán, azonban jól meg kell gondolni, milyen típust választunk, ugyanis a növekvő energiaárak mellett fontos a gazdaságos fogyasztás.

A tökéletes pizza a tökéletes pizzakemencénél kezdődik

Nehezen találni olyan embert, aki nem szereti a pizzát, ám ennek az egyszerű, de nagyszerű ételnek az elkészítéséhez mindenképp szükséged lesz egy profi, minőségi pizzakemencére!
Mentett termékek (0)