Így válaszd ki a számodra megfelelő pizzakemencét!

Termékek bemutatása 2021.05.03

Így válaszd ki a számodra megfelelő pizzakemencét!

Egy igazi olasz pizzának párja nincsen, de mégis, mi a titok?

Az összetevők?

A gondos elkészítés?

A több száz éves hagyomány?

Bármelyik is legyen, egy dolog biztos: nagyon sok múlik azon, hogy milyen pizzakemencét használunk!


Mérd fel a lehetőségeket, és dönts!

A 21. század pizzakemencéinek kínálata hatalmas, ezért nagyon könnyű elveszni a lehetőségek között, végleges döntést meghozni pedig meglehetősen nehéz.

Akármilyen sütési célzattal is használjuk, nagyon fontos, hogy minőségi anyagból készüljön, hiszen, ha még nem is a prémium kategóriából választunk, akkor sem szeretnénk, ha 1-2 év után teljesen tönkre menne.

De akkor mégis hogyan válasszunk?

Elsősorban el kell dönteni, hogy mi a célunk, milyen pizzát szeretnénk sütni.

Fel kell mérni, hogy mekkora kínálatot szeretnénk nyújtani, milyen áron tervezünk majd értékesíteni, és hogy milyen minőségű pizzákat készítenénk.

Ha normál, hétköznapi pizzákat sütnénk, nem érdemes egy több milliós kemencébe fektetni: pár százezer forintért már tökéletesen működő elektromos pizzakemencéket lehet vásárolni, amik hű szolgálatot tesznek a használójának.

De, ha azt szeretnéd, hogy ha valaki beleharap az általad készített pizzába, egy szempillantás alatt a napsütéses Róma főterén érezze magát, akkor egyértelműen a prémium minőségre lesz szükséged.




A hamisítatlan olasz életérzés

Egyik legnagyobb partnerünk, az olasz Cuppone (https://rdealer.hu/cuppone-kemence) már 1963 óta van a piacon, aki csak és kizárólag pizzakemencékkel, és a hozzájuk tartozó kiegészítő alkatrészekkel foglalkozik, hozzáértését pedig mi sem bizonyítaná jobban, mint hogy legtöbb prémium termékét ő maga alkotta meg.

A Cuppone pizzakemencék javarészt elektromos működésűek, azonban mindegyiknek úgy van kialakítva a belseje, hogy a végeredmény a fatüzelésű kemencében készült pizza élményét nyújtsa.

Ezek a pizzakemencék általában 1 vagy 2 aknásak, valamint a legújabb modellek már automatikus hővisszanyerő rendszerrel vannak ellátva, amivel minimalizálni lehet az esetleges hőveszteséget.

A takarék üzemmód funkciónak köszönhetően a kemence teljesítménye csökkenthető, amikor a forgalom alacsonyabb.

Jelenlegi kínálatunkból több mint 70 minőségi pizzakemence közül lehet választani, amik mind egyenesen a gyártótól érkeztek.

Igyekszünk mindig a legjobb ár-érték arányt biztosítani vásárlóinknak, mindemellett pedig személyes tapasztalatunk az, hogy nem szabad csak azért egy kisebb teljesítményű, olcsóbb gépet beszerezni, hogy lefaragjunk a költségekből.

Több évtizede a piacon

Az Rdealer közel 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a gasztro ipari termékek területén.

Minden eladott termékünk után 2 év szerviz garanciát vállalunk, így meghibásodás esetén saját magunk javítjuk a készüléket.

Célunk, hogy a legkiválóbb termékekkel szolgáljuk a vásárlóinkat, és hogy olyan prémium gyártók termékeit hozzuk be Magyarországra, akik a saját területükön a legkiemelkedőbbek.

Válaszd Te is a minőséget és a megbízhatóságot!

Ajánló

Tökéletes klíma a nemes borok számára

Ha borról van szó, mindig nagyon fontos a helyes hőmérséklet. A szőlő tökéletes érését biztosító környezettől kezdve, a borkészítés érlelési folyamatain át egészen a kész bor kiegyensúlyozott hőmérsékletű tárolásáig

Íme, ez a süteményes hűtők legjobbja

Aki árult már süteményeket, az tudja, hogy a tetszetős megjelenés és a finom ízek nem minden: a remekműveket tálalni is tudni kell, amihez elengedhetetlen egy süteményes hűtő.

A húsipari eszközök legjobbjai a Dadaux-tól

Húsdarálót, csontfűrészt, esetleg kolbásztöltőt keresel? Az Rdealer kínálatában kiváló darabokat találhatsz, ráadásul mindet garanciával, szervizlehetőséggel kínáljuk.
Mentett termékek (0)