Kamado Joe – A grillsütő, amivel új értelmet nyer a kerti sütögetés

Termékek bemutatása 2021.07.07


Kamado Joe – A grillsütő, amivel új értelmet nyer a kerti sütögetés

Ahogy beköszönt a jó idő, és már az esti órákban is kellemesen elüldögélhetünk egy szál pulóverben, úgy a kerti partyk száma is rohamosan megnövekszik.

Természetesen ez nem véletlen, nincs is jobb egy közös baráti vagy családi összejövetelnél, amikor a szabadban, a jó levegőn sütünk-főzünk, és jól érezzük magunkat.

Gyakori menüpont ilyenkor egy jó kis bográcsozás, de ugyanolyan nagy népszerűségnek örvend a grillezés is.

Néhány szelet húst és kolbászkát megsütünk és kész is a vacsora, de gondoltál már arra, hogy ezt az egészet akár egy sokkal magasabb, akár mesteri szinten is tudnád űzni?

Eszedbe jutott már, hogy olyan tökéletes grill-élményt nyújts, amiről ezelőtt álmodni se mertél?

Nos, itt az idő, hogy ez az egész ne csak egy kósza ábránd legyen, hiszen a Kamado Joe grillsütőivel Te magad is a kerti grillezések ásza lehetsz!






Két jó barát, akik mertek nagyot álmodni

Biztos Te is láttál már olyan amerikai filmet, ahol a grillezést már szinte nemzeti kultusszá emelték és a házigazda úgy tekintett a vadiúj grillsütőjére, mint egy tűzpiros Ferrarira.

A Kamado Joe története mögött is hasonló jelenet húzódik meg, annyi különbséggel, hogy a sztori főszereplőit két grillimádó barát alakítja, akik, amikor csak tudtak, kedvenc szenvedélyüknek hódoltak.

Azonban minél többször csinálták, annál jobban törekedtek arra, hogy a lehető legtökéletesebb grill ételeket készítsék el, de sajnos rá kellett jönniük, hogy a meglévő eszközeik és a grillsütőjük nem elég jó ahhoz, amit ők szeretnének.

Ahelyett viszont, hogy beletörődtek volna, inkább úgy döntöttek, hogy majd ők megalkotják azt a grillsütőt, ami valóban hű lesz a nevéhez.

Ahogy pedig mondani szokták, „a többi már történelem”.

Innovatív megoldások

A Kamado Joe egy olyan faszenes grillsütő, amivel lehetőség van arra, hogy egyszerre több szinten is tudjuk sütni az ételeket.

Ennek a többszintes kialakításnak köszönhetően egyszerre több hőmérsékletet is tudunk használni, így egy időben tudunk grillezni különféle húsokat és zöldségeket is.

A kerámia bevonatnak köszönhetően rendkívül jó a hőtartása, így lehetőség van olyan, vastagabb húsok sütésére is, amik esetleg több időt igényelnek.

A termék ellenáll a hőtágulásnak, valamint a légáramlás is sokkal jobb és a különböző mikro repedésektől se kell tartani.

A Kamado Joe grillsütők hazánkban is nagy népszerűségnek örvendenek, megjelenésük pedig a magyar gasztronómiában is hatalmas port kavartak, persze csak pozitív értelemben.




Légy részese Te is a grillsütés forradalmi korszakának!

Termékkínálatunkban számos modellel találkozhatsz, így biztosan meg fogod találni a számodra legtökéletesebb Kamado Joe-t, amivel új szintre emelheted a grillezési tudományodat.

Ismerd meg azt az egyedülálló grill-élményt és életérzést, amit egy ilyen amerikai csoda nyújthat.

Készítsd el a mesterfogásaidat, nyűgözd le a családodat és a barátaidat hiszen egy tökéletes grill party nem csak a tengerentúl valósulhat meg, hanem akár nálad is, a Te saját kertedben!

Ajánló

Tökéletes klíma a nemes borok számára

Ha borról van szó, mindig nagyon fontos a helyes hőmérséklet. A szőlő tökéletes érését biztosító környezettől kezdve, a borkészítés érlelési folyamatain át egészen a kész bor kiegyensúlyozott hőmérsékletű tárolásáig

Íme, ez a süteményes hűtők legjobbja

Aki árult már süteményeket, az tudja, hogy a tetszetős megjelenés és a finom ízek nem minden: a remekműveket tálalni is tudni kell, amihez elengedhetetlen egy süteményes hűtő.

A húsipari eszközök legjobbjai a Dadaux-tól

Húsdarálót, csontfűrészt, esetleg kolbásztöltőt keresel? Az Rdealer kínálatában kiváló darabokat találhatsz, ráadásul mindet garanciával, szervizlehetőséggel kínáljuk.
Mentett termékek (0)