Pizzatészta előkészítés mesterfokon a Friulco gépeivel

Gyártók bemutatása 2021.05.27



Pizzatészta előkészítés mesterfokon a Friulco gépeivel



A hamisítatlan olasz pizzatészta valószínűleg a több száz éves hagyománynak, és a gondos elkészítésnek köszönheti sikerét.

Olasznak ugyan születni kell, de szerencsére manapság már könnyen elleshetünk egy-két olyan praktikát, amivel magunk is megteremthetjük ezt az életérzést.

Szerencsére itáliai barátaink nem hagyják a világot pizza nélkül, sőt, inkább arra törekszenek, hogy a tökéletes pizza adta boldogság mindenki számára elérhető legyen.

Az olasz Friulco 1984 óta szolgálja ki a piacot prémium pizzatészta előkészítő gépekkel, sikerességét pedig a folyamatos technológiai újításoknak köszönheti.

Állításuk szerint az általuk forgalmazott gépek olyan masszívak és megbízhatóak, hogy valójában „tönkretehetetlenek”.

A vendéglátásban minden perc számít

Azok az étterem tulajdonosok, akik túl vannak már egy-egy húzósabb szezonon, bizonyára jól tudják, hogy „az idő pénz” kifejezés valóban erősen helytálló.

Ha pörög a konyha, és a megrendelések sorjában érkeznek, nagyon fontos, hogy mindenki tudja a dolgát, azt a lehető legalaposabban és leggondosabban végezze el, lehetőleg minél gyorsabban.

Ördögi kör ez, de az egyik legfontosabb eleme mégis a megbízhatóság, ez pedig nem csak az emberi munkaerőnél van érvényben, hanem a használatban lévő gépek esetében is.

Ilyenkor ugyanis, ha valamelyik hűtő, tűzhely, szeletelőgép, előkészítőgép, vagy bármely elektronikai konyhai eszköz nem működik megfelelően, és ezért a munkafolyamat is lelassul (vagy akár le is áll), az esetenként akár több százezres kiesést is okozhat.

A Friulco pizzatészta előkészítő gépekkel ettől viszont biztosan nem kell tartanod, és nyugodt szívvel fogadhatod a megrendeléseket!




Az olasz Friulco

Kínálatunkban több különböző Friulco pizza előkésztő géppel (https://rdealer.hu/kereses/friulco/brands/friulco/page/1) is találkozhatsz, melyek egyenesen Olaszországból érkeztek.

Amellett, hogy igyekeztünk a lehető legjobb ár-érték arányt kialakítani, mindegyik Friulco gépre 2 év garanciát biztosítunk, ami azt jelenti, hogy ezen időszak alatt bárminemű meghibásodás esetén saját szervizünkben garanciálisan javítjuk a terméket.

A Friulco termékei között találhatsz olyan gépet, ami pizzatésztát gömbölyít, nyújt, vagy porcióz, de termékkínálatukban megtalálható egy kombinált gép is, ami a három fő munkafolyamatot végzi el egyszerre, vagyis dagaszt, oszt és gömbölyít.

Ezekkel a gépekkel időt és pénzt tudsz megtakarítani, nem beszélve arról, hogy sokkal nagyobb mennyiségű megrendelésekre is bátran rábólinthatsz, így mérföldekkel fog megnövekedni a hatékonyságod.



Érd el a kitűzött céljaid egy okos befektetéssel!

Úgy gondoljuk, hogy a folyamatos fejlődés egyik alapvető összetevője a hosszútávra szóló befektetéseken múlik.

A kitűzött célok elérése érdekében fontos, hogy megbízható munkatársakkal dolgozzunk és olyan konyhagépekkel, amelyek hosszú éveken keresztül kifogástalanul működnek.

Érdemes előre gondolkodni, és a legjobb gyártók termékeit megvásárolni, akiknél a hosszútávú üzembiztos működés garantált, hogy soha ne kelljen attól félni, hogy a konyha egyik pillanatról a másikra leáll.

Közel 30 éve vagyunk a szakmában, és nem egyszer láttunk már olyan esetet, ahol valaki inkább megvette az olcsóbb terméket, majd kis idő múlva belátta, hogy ha kicsivel többet áldoz rá, akkor nem lenne a vállán akkora anyagi teher, mint most.

Te ne kövesd el ezt a hibát: legyél Te a pizzakészítés mestere a minőségi pizza előkészítő gépeiddel!

Ajánló

Hendichef multifunkcionális robotgép nem csak séfeknek

A Hendi megalkotta a saját multifunkcionális robotgépét, amely professzionális és otthoni használatra is egyaránt kiváló.

Hűtő gazdaságos fogyasztással? Igen!

Egy hűtő kötelező kellék minden konyhán, azonban jól meg kell gondolni, milyen típust választunk, ugyanis a növekvő energiaárak mellett fontos a gazdaságos fogyasztás.

A tökéletes pizza a tökéletes pizzakemencénél kezdődik

Nehezen találni olyan embert, aki nem szereti a pizzát, ám ennek az egyszerű, de nagyszerű ételnek az elkészítéséhez mindenképp szükséged lesz egy profi, minőségi pizzakemencére!
Mentett termékek (0)