Cégünk nyári szabadság miatt 2022.08.15-08.28-ig zárva tart. Sürgős ügyintézéssel kapcsolatban hívja a +36 20 802 5549-es telefonszámot.
Cégünk nyári szabadság miatt 2022.08.15-08.28-ig zárva tart. Sürgős ügyintézéssel kapcsolatban hívja a +36 20 802 5549-es telefonszámot.

Vendéglátósok figyelem! Miért készüljünk fel már most a következő évi szezonra?

Termékek bemutatása 2021.10.11

  

Vendéglátósok figyelem! Miért készüljünk fel már most a következő évi szezonra?


A világon két fajta ember létezik: vannak, akik mindent az utolsó pillanatra hagynak, és vannak azok, akik időben elkezdnek készülni, gyűjtögetni.

Mindkettőnek megvan a maga szépsége persze, de vannak olyan élethelyzetek, amikor nem éppen célravezető, ha az utolsó előtti pillanatban kapunk a fejünkhöz, mert abból olyan káosz is kerekedhet, amivel végül hatalmas anyagi veszteséget is eredményezhetünk.

Talán elsőre furán hangozhat, ha azt mondjuk, most van a legtökéletesebb alkalom beszerezni egy fagylaltvitrint vagy hűtőt, de ha kicsit jobban belegondolunk, teljesen logikus érveket lehet felsorakoztatni mellette.

Ebben a cikkben el is mondjuk, hogy miért!

Mi történik, ha az utolsó pillanatban kapunk észhez?

Tegyük fel, hogy most éppen tavasz van, szépen lassan kezdjük érezni a nyár illatát, elkezdünk gondolkodni, a különféle fagylaltokon, nyári édességeken, de észrevesszük, hogy a hűtő már nem működik úgy, ahogy kellene és a fagylaltvitrin is már eléggé ütött-kopott.

Egy tökéletes szezonnak pedig csak nem indulunk így neki, hiszen mi lenne, ha a legforgalmasabb időszakban menne tönkre valami?

Szóval, elkezdesz nézelődni új gépek után; a választék hatalmas, az árak pedig az egekben, hiszen hirtelen megugrik a kereslet, a piac pedig villámgyorsan reagál is rá.

A döntés eléggé nehéz, de mivel szorít az idő, kénytelen leszel egy mellett letenni a voksodat, vagy különben a szezonkezdésed eléggé instabil lábakon fog állni.

Nem egy kellemes szituáció, igaz?

Ahhoz, hogy Te semmiképpen ne kerülj ilyen helyzetbe, azt tanácsoljuk, hogy már most kezdj el felkészülni és nézz szét kínálatunkban, hogy a nyár kezdetén már csak be kelljen pakolni a finomabbnál finomabb fagylaltokat a vadiúj vitrinedbe.

Miért éppen az Orion?


Ha egy olyan fagylaltvitrint keresel, ami tökéletes ár-érték arányban van, ráadásul a prémium minőséget képviseli, akkor nem is kell tovább menned, az olasz Orion termékei tökéletesek lesznek számodra.

Mindemellett pedig azt is eláruljuk, hogy egy olyan fagylaltvitrint tudsz beszerezni, amivel nem igazán fogsz máshol összefutni Magyarországon, mivel hazánkban csak nagyon kevesen mondhatják el magukról, hogy ennek a kivételes márkának a viszonteladói lehetnek.

Nálunk ez viszont egyáltalán nem jelent problémát, szóval ha valami egyedire vágysz, amivel biztosan kitűnsz a tömegből, akkor a legjobb helyen jársz.

Ami pedig a designt illeti?

Mondanunk se kell, hogy lélegzetelállító, hiszen az olasz eleganciának nincsen párja!

30 éve vagyunk a szakmában, láttunk már ezt-azt!

Higgy nekünk, rengeteg stressztől és kapkodástól tudod megkímélni magad, ha már most elkezdesz felkészülni a jövő évre.

Nálunk mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet, az általunk forgalmazott prémium márkákban pedig egytől-egyig megbízhatsz!

Az értékesített termékekre 2 év szerviz garanciát biztosítunk, így ha meghibásodna valami (bár egyáltalán nem jellemző), akkor sem kell aggódnod.

Nézz körül webshopunkban, vagy gyere el a tapolcai bemutató termünkbe és kérdezz bátran!

Ajánló

Az előkészítő gépek és hatékonyság összefüggése

Vajon mi az összefüggés az előkészítő gépek és a hatékonyság között? Tényleg elkerülhetetlen ezek alkalmazása, vagy enélkül is lehet boldogulni?

Hogyan készül a minden szempontból ideális húspogácsa? – Omega Minerva

Vajon mitől lesz tökéletes egy hamburger? Talán a megfelelő arányok, vagy a buci állaga számít? A benne lévő szószok és zöldségek hozzák el a kívánt eredményt? Mi a titka annak a tökéletes ízharmóniának, ami után azt tudjuk mondani, hogy még életünkben nem ettünk ilyen finom hamburgert?

Használd ki a lehető legtöbb helyet az Orion termékeivel!

Egy vendéglátó egység lehet kicsi, lehet nagy, de nagyon fontos, hogy mindenképpen ízlésesen legyen berendezve, hiszen senki nem szeretne egy olyan étterembe vagy cukrászdába betérni, amiről ordít az összeszedetlenség.
Mentett termékek (0)