Fagylalt pasztőrizáló

21 termék

Used

Carpigiani Pastomaster RTL 60 Fagylaltfőző

Fagylalt pasztőrizáló
Request a quote by phone!
New

Carpigiani Pastomaster RTL 60 fagylalt pasztörizáló

Fagylalt pasztőrizáló
Request a quote by phone!
New

ICETECH PST 200 XL NEXT Fagylaltfőző

Fagylalt pasztőrizáló
Request a quote by phone!
New

ICETECH PST 60 + 60 EASY Fagylaltfőző

Fagylalt pasztőrizáló
Request a quote by phone!
New

ICETECH TNM 120 + 120 Fagylaltfőző

Fagylalt pasztőrizáló
Request a quote by phone!
New

ICETECH TNM 60 + 60 Fagylalt tároló

Fagylalt pasztőrizáló
Request a quote by phone!
New

ICETECH PST 200 XL EMU INV Fagylaltfőző

Fagylalt pasztőrizáló
Request a quote by phone!
New

ICETECH PST 70 EASY Fagylaltfőző

Fagylalt pasztőrizáló
Request a quote by phone!
New

ICETECH PST 130 EMU INV Fagylaltfőző

Fagylalt pasztőrizáló
Request a quote by phone!
New

ICETECH PST 70 EMU INV Fagylaltfőző

Fagylalt pasztőrizáló
Request a quote by phone!
New

ICETECH PST 130 NEXT Fagylaltfőző

Fagylalt pasztőrizáló
Request a quote by phone!
New

ICETECH PST 70 NEXT Fagylaltfőző

Fagylalt pasztőrizáló
Request a quote by phone!
Used

Carpigiani Pastomaster 120 RTX pasztörizáló

Fagylalt pasztőrizáló
Request a quote by phone!
New

Carpigiani - Pastochef 18 RTL pasztőrözőgép

Fagylalt pasztőrizáló
Request a quote by phone!
New

Carpigiani - Pastochef 32 RTL pasztőrözőgép

Fagylalt pasztőrizáló
0 € + vat
New

Carpigiani - Pastochef 55 RTX pasztőrözőgép

Fagylalt pasztőrizáló
Request a quote by phone!
New

Carpigiani - Pastomaster 120 HE

Fagylalt pasztőrizáló
Request a quote by phone!
New

Carpigiani Pastomaster HE 60 Fagylaltfőző

Fagylalt pasztőrizáló
Request a quote by phone!
Used

Kälte-Rudi 90 literes Fagylaltfőző

Fagylalt pasztőrizáló
6 000 € + vat
Used

CATTABRIGA PSK KEL 65 S Fagylaltfőző

Fagylalt pasztőrizáló
Request a quote by phone!
New

Gelita PT 1E 60L-es Fagylalt főző

Fagylalt pasztőrizáló
Request a quote by phone!
Fagylalt pasztőrizáló

Carpigiani Pastomaster RTL 60 Fagylaltfőző

Request a quote by phone!
Carpigiani Pastomaster RTL 60 pasztörizáló, fagylaltpasztőröző gép Homogenizáló, pasztörizáló gép. Ideális közepes méretű fagylaltozok számára. Rugalmas programozási lehetőséggel. 5 program különböző keverési sebességre, 5 pasztörizáló program, 4 program mártásoknak, 5 program különlegességeknek, 5 program mentes ételekhez.    Jellemzők: Rozsdamentes kivitelTöbbféle programozási lehetőségDigitális 4 soros kijelzőÁlló kivitel, kerekekkel felszerelve Műszaki adatok: Kapacitás: 60 Liter/2 óraMin. kapacitás: 15 LiterMax. kapacitás: 60 LiterKeverési sebesség: 5Áramforrás: 400VTeljesítmény: 6,5kWHűtés: vízhűtésesMéret: 350 x 860 x 1030 mm (szé x mé x ma)Súly: 162 kg
Used
Fagylalt pasztőrizáló

Carpigiani Pastomaster RTL 60 fagylalt pasztörizáló

Request a quote by phone!
Carpigiani Pastomaster RTL 60 pasztörizáló gép Homogenizáló, pasztörizáló gép. Ideális közepes méretű fagylaltozok számára. Rugalmas programozási lehetőséggel. 5 program különböző keverési sebességre, 5 pasztörizáló program, 4 program mártásoknak, 5 program különlegességeknek, 5 program mentes ételekhez.  A gép még nyitott fedéllel is biztonságosan használható. A keverési folyamat nem áll le. A szárazanyagok a folyamat közben hozzáadhatóak, a gép csomómentesen, egyenletes elkeveri a folyadékba.  Jellemzők: Rozsdamentes kivitelTöbbféle programozási lehetőségDigitális 4 soros kijelzőÁlló kivitel, kerekekkel felszerelve Műszaki adatok: Kapacitás: 60 Liter/2 óraMin. kapacitás: 15 LiterMax. kapacitás: 60 LiterKeverési sebesség: 5Áramforrás: 400VTeljesítmény: 6,5kWHűtés: vízhűtésesMéret: 350 x 860 x 1030 mm (szé x mé x ma)Súly: 162 kg
New
Fagylalt pasztőrizáló

ICETECH PST 200 XL NEXT Fagylaltfőző

Request a quote by phone!
ICETECH PST 200 XL NEXT Fagylaltfőző Rendkívüli jellemzőkkel rendelkezik, mint például: — SZÉLES 7” LCD képernyő, amely kiváló áttekintést nyújt az üzemeltetőknek az összes működési funkció monitorozásában. A kijelzőn keresztül, amelyet könnyen kezelhető és intuitív grafikák segítségével fejlesztettek ki, az üzemeltető irányíthatja a gép összes funkcióját. — FŰTÉS ÉS HŰTÉS „BAIN MARIE” rendszerrel glikollal, amely lehetővé teszi a pastőrizációs idők jelentős csökkentését, valamint az energia- és vízfogyasztást. — ÚJ ROZSDAMENTES ACÉL TARTÁLY, teljes kapacitással akár 70 liter a PST70 modell esetén és 130 liter a PST130 modell esetén; ovális alakja és döntött alja biztosítja a termék teljes kinyerését. — AUTOMATIKUS PROGRAMOK a keverékek pastőrizálásához, például: - +85°C magas pastőrizáció a tökéletesen higiénikus pastőrizáció érdekében. - 65°C alacsony pastőrizáció a legérzékenyebb keverékek tökéletes pastőrizációjához. - 4°C-os hűtés és tárolás a keverékek nagyon rövid idő alatt történő lehűtéséhez és a baktériumterhelés előző csökkentésének változatlan tartásához. - Csokoládé pastőrizáció 100°C-ig. - Cukorszirup pastőrizáció. - Fordított cukor pastőrizáció. - „Kézi rendszer” ez a rendszer lehetővé teszi az összes hőmérséklet és gépfunkció kézi beállítását. — INVERTER EMULSIFIER lehetővé teszi az összes fagylalt alap keverését és emulgeálását, egységes zsírcseppek elérésével és ezáltal krémesebb, puha fagylaltot eredményezve, amely könnyebb kanalazni és tárolni a fagylaltvitrinben. — INVERTER KEVERŐRENDSZER Az I.S.S. rendszer, azaz a változtatható sebességű inverterrel működő keverő, lehetővé teszi a különböző keverési sebességek programozását a különböző hőmérsékleteken, mind kézi, mind automatikus üzemmódban. — HACCP „USB kulcs” RENDSZER (kérésre): Egy praktikus USB stick lehetővé teszi az elmúlt héten végrehajtott pastőrizációs ciklusokkal kapcsolatos adatok letöltését és tárolását a számítógépen, hogy mindig ellenőrzés alatt tartsa az összes folyamatfázist. — D.A.T. (Automatikus Hőmérsékleti Diagnózis) A gép automatikus diagnosztikai hőmérséklet-vezérléssel van felszerelve, amely lehetővé teszi a fagylaltkeverék hőmérsékletének automatikus ellenőrzését a folyamat minden szakaszában. Az áramkimaradás esetén az automatikus rendszer ellenőrzi az áramkimaradás hőmérsékletét és időtartamát, majd dönt arról, hogy automatikusan megismétli-e a pastőrizációs ciklust ennek megfelelően. — ÚJ FEDÉL rendkívül erős és teljesen átlátszó, hogy jobban látható legyen a pastőrizált keverék. — ÚJ ERGONOMIKUS KÜSZÖB rozsdamentes acélból, csúszásgátló párnával, hogy a vödröt vagy más tartályokat let lehessen helyezni, ezzel elkerülve, hogy a földre helyezzék őket, és külső szennyeződést okozzanak. — CONNECT RENDSZER ez a gépen kifejlesztett legújabb fejlesztés, amely diagnosztikai és monitorozási funkciót biztosít, így távolról figyelemmel lehet kísérni az összes gépfunkciót, a fagylaltgyártási ciklusok naplóját és az riasztási naplót Wi-Fi, LAN vagy SIM kártya csatlakozáson keresztül. A legmodernebb Connect rendszerrel a technikusok számítógépet, táblagépet vagy okostelefont használhatnak, hogy távolról hozzáférjenek a berendezéshez jelszóval védett hitelesítéssel, és letöltsék az adatokat, amelyekre a specifikus és gyors támogatáshoz szükség van Műszaki adatok: Rozsdamentes kivitel7 colos érintő kijelzővel, digitális vezérlésAutomatikus programokRozsdamentes acél tartályMin. keverési mennyiség: 60 liter / ciklusMax. keverési mennyiség: 200 liter / ciklus Teljesítmény:  17 kWÁramforrás: 400 VVízhűtéses rendszerMéret: 710 x 1090 x 1160 mm (szé x mé x ma)Súly. 330 KgKatalógus!
New
Fagylalt pasztőrizáló

ICETECH PST 60 + 60 EASY Fagylaltfőző

Request a quote by phone!
ICETECH PST 60 + 60 EASY Fagylaltfőző Az EASY ICETECH pastőrizálók olyan technológiával készülnek, amely lehetővé teszi a kezelő számára, hogy könnyedén előállítson mindenféle fagylalt alapot, magas higiéniai szint mellett. Ez a modell kifejezetten kis helyigényű tervezésű. A különböző munkafázisokat elektronikus parancsokkal és kijelzővel lehet beállítani. Az évek során szerzett tapasztalat hozzájárult egy olyan gép kifejlesztéséhez, amely kiváló teljesítményt garantál, többek között: - Hűtés és fűtés "bain-marie" rendszerrel glikollal; - Csökkentett fűtési és hűtési idők; - Magas pastőrizáció +85°C (beállítható); - Alacsony pastőrizáció +65°C (beállítható); - Érlelés hűtés +4°C (beállítható); - Keverés (az érlelési időszak alatt választható időszakos keverés); - Rendkívül alacsony víz- és áramfogyasztás; - Teljes megfelelés a legszigorúbb higiéniai és egészségügyi előírásoknak; - Rendkívül felhasználóbarát; - Rendkívül alacsony zajszint; - Állandó hőmérsékletvezérlés a megfelelő világos elektronikus kijelző segítségével. — Vezérlőpanel Világos kijelzővel a hőmérséklet megjelenítéséhez és az automata ciklus kiválasztásához szükséges gombokkal. Műszaki adatok: Rozsdamentes kivitelTeljesítmény:  6,5 kWÁramforrás: 400 VVízhűtéses rendszerMax. keverési mennyiség: 30+30 liter / ciklusMax. keverési mennyiség: 60+60 liter / ciklusMéret: 675 x 905 x 1060 mm (szé x mé x ma)Súly. 250 Kg
New
Fagylalt pasztőrizáló

ICETECH TNM 120 + 120 Fagylaltfőző

Request a quote by phone!
ICETECH TNM 120 + 120 Fagylaltfőző Az ICETECH érlelő tartályok megőrizhetik és érlelhetik a fagylalt alapokat, miközben a hőmérséklet állandó +4°C-on marad. A modern hűtőrendszer lehetővé teszi, hogy a keverék tökéletesen megőrizze és érlelje, ezzel elkerülve a tartályban bármilyen lerakódást. Az "abatement" funkció nagy újdonság az ICETECH érlelő tartályokban, mivel lehetővé teszi a keverék öntését +85°C-on, majd annak gyors hűtését +4°C-ra rövid idő alatt. Ezzel az érlelő tartály, mint hűtőberendezés, helyettesítheti a pasztőrizálót a hűtési fázis alatt, lehetővé téve annak újbóli felhasználását egy új pasztőrizálási ciklusra. A fém alkatrészek teljes szétszerelése, amelyek érintkeznek a keverékkel, könnyen tisztíthatóvá teszi a tartályt. Az új elektronikus kártya lehetővé teszi a keverék folyamatos vagy időszakos keverését, ezáltal teljes mértékben kezelhetővé téve azt. Az ICETECH érlelő tartályok a 60+60 literes és 120+120 literes verziókban két téglalap alakú tartállyal vannak felszerelve, amelyek funkcióit teljesen független módon lehet beállítani Műszaki adatok: Rozsdamentes kivitelTeljesítmény:  2,5 kWÁramforrás: 400 VCiklusonként min. mennyiség: 60 + 60 literCiklusonként max. mennyiség: 120 + 120 literVízhűtéses rendszerMéret: 880 x 800 x 1060 mm (szé x mé x ma)Súly. 280 KgKatalógus!
New
Fagylalt pasztőrizáló

ICETECH TNM 60 + 60 Fagylalt tároló

Request a quote by phone!
ICETECH TNM 60 + 60 Fagylalt tároló Az ICETECH érlelő tartályok megőrizhetik és érlelhetik a fagylalt alapokat, miközben a hőmérséklet állandó +4°C-on marad. A modern hűtőrendszer lehetővé teszi, hogy a keverék tökéletesen megőrizze és érlelje, ezzel elkerülve a tartályban bármilyen lerakódást. Az "abatement" funkció nagy újdonság az ICETECH érlelő tartályokban, mivel lehetővé teszi a keverék öntését +85°C-on, majd annak gyors hűtését +4°C-ra rövid idő alatt. Ezzel az érlelő tartály, mint hűtőberendezés, helyettesítheti a pasztőrizálót a hűtési fázis alatt, lehetővé téve annak újbóli felhasználását egy új pasztőrizálási ciklusra. A fém alkatrészek teljes szétszerelése, amelyek érintkeznek a keverékkel, könnyen tisztíthatóvá teszi a tartályt. Az új elektronikus kártya lehetővé teszi a keverék folyamatos vagy időszakos keverését, ezáltal teljes mértékben kezelhetővé téve azt. Az ICETECH érlelő tartályok a 60+60 literes és 120+120 literes verziókban két téglalap alakú tartállyal vannak felszerelve, amelyek funkcióit teljesen független módon lehet beállítani Műszaki adatok: Rozsdamentes kivitelTeljesítmény:  0,75 kWÁramforrás: 400 VCiklusonként min. mennyiség: 15 + 15 literCiklusonként max. menniség: 60 + 60 literVízhűtéses rendszerMéret: 675 x 905 x 1060 mm (szé x mé x ma)Súly. 180 KgKatalógus!
New
Fagylalt pasztőrizáló

ICETECH PST 200 XL EMU INV Fagylaltfőző

Request a quote by phone!
ICETECH PST 200 XL EMU INV Fagylaltfőző Az "Moduláris" technológiával készülnek, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy saját igényeinek megfelelően testre szabja a pasztőrözési ciklust. Ez a modell kifejezetten kis helyigényű tervezett. Az ovális tartály 70/130 literes kapacitással rendelkezik. Az új elektronikus kártya lehetővé teszi a felhasználónak, hogy programozza és változtassa az emulgeáló sebességet különböző hőmérsékleteken, így tökéletesen emulgeált fagylaltalapot lehet elérni. Az évek során szerzett tapasztalat hozzájárult ahhoz, hogy egy olyan gépet valósítsanak meg, amely kiváló teljesítményt garantál, ideértve: - "Moduláris" emulzióvezérlési technológia inverterrel; - Hűtés és fűtés glikolos "bain-marie" rendszerrel; - Csökkentett fűtési és hűtési idők; - +85 °C magas pasztőrözés; - +65 °C alacsony pasztőrözés; - +4 °C érési hűtés; - Rendkívül alacsony víz- és áramfogyasztás; - Teljes megfelelés a legszigorúbb higiéniai és egészségügyi előírásoknak; - Rendkívül felhasználóbarát; - Rendkívül alacsony zajszint; - Új rozsdamentes acél tartály, amelynek teljes kapacitása 70 liter a PST70 modell esetén és 130 liter a PST130 modell esetén; ovális alakja és dőlt alja biztosítja a termék teljes kinyerését. --- EMULGÁTOR Miután elérte az optimális hőmérsékletet (kb. +65 °C), az emulgeálási folyamat automatikusan elindul a pasztőrözési ciklus során. A keveréket maximális sebességgel nyomják át az emulgeáló kosár kis lyukain, így az összes mikrorészecskében homogén keverék keletkezik. --- ELEKTRONIKUS KÖZPONTI EGYSÉG Csak nyomjon meg egyetlen gombot a pasztőrözési fázisok (magas vagy alacsony) aktiválásához. A gép teljesen automatikusan felmelegíti és lehűti a keveréket a lehető legrövidebb idő alatt, valamint állandó +4 °C hőmérsékleten érik, miközben lassan keveri. Műszaki adatok: Rozsdamentes kivitelTeljesítmény:  17 kWMin. keverési mennyiség: 60 liter / ciklusMax. keverési mennyiség: 200 liter / ciklus Áramforrás: 400 VVízhűtéses rendszerMéret: 710 x 1090 x 1160 mm (szé x mé x ma)Súly. 330 KgKatalógus!
New
Fagylalt pasztőrizáló

ICETECH PST 70 EASY Fagylaltfőző

Request a quote by phone!
ICETECH PST 70 EASY Fagylaltfőző Az EASY ICETECH pastőrizálók olyan technológiával készülnek, amely lehetővé teszi a kezelő számára, hogy könnyedén előállítson mindenféle fagylalt alapot, magas higiéniai szint mellett. Ez a modell kifejezetten kis helyigényű tervezésű. A különböző munkafázisokat elektronikus parancsokkal és kijelzővel lehet beállítani. Az évek során szerzett tapasztalat hozzájárult egy olyan gép kifejlesztéséhez, amely kiváló teljesítményt garantál, többek között: - Hűtés és fűtés "bain-marie" rendszerrel glikollal; - Csökkentett fűtési és hűtési idők; - Magas pastőrizáció +85°C (beállítható); - Alacsony pastőrizáció +65°C (beállítható); - Érlelés hűtés +4°C (beállítható); - Keverés (az érlelési időszak alatt választható időszakos keverés); - Rendkívül alacsony víz- és áramfogyasztás; - Teljes megfelelés a legszigorúbb higiéniai és egészségügyi előírásoknak; - Rendkívül felhasználóbarát; - Rendkívül alacsony zajszint; - Állandó hőmérsékletvezérlés a megfelelő világos elektronikus kijelző segítségével. — Vezérlőpanel Világos kijelzővel a hőmérséklet megjelenítéséhez és az automata ciklus kiválasztásához szükséges gombokkal Műszaki adatok: Rozsdamentes kivitelTeljesítmény:  6,5 kWÁramforrás: 400 VVízhűtéses rendszerMin. keverési mennyiség: 30 liter / ciklusMax. keverési mennyiség: 70 liter / ciklusMéret: 410 x 910 x 1080 mm (szé x mé x ma)Súly. 170 KgKatalógus!
New
Fagylalt pasztőrizáló

ICETECH PST 130 EMU INV Fagylaltfőző

Request a quote by phone!
ICETECH PST 130 EMU INV Fagylaltfőző Az "Moduláris" technológiával készülnek, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy saját igényeinek megfelelően testre szabja a pasztőrözési ciklust. Ez a modell kifejezetten kis helyigényű tervezett. Az ovális tartály 70/130 literes kapacitással rendelkezik. Az új elektronikus kártya lehetővé teszi a felhasználónak, hogy programozza és változtassa az emulgeáló sebességet különböző hőmérsékleteken, így tökéletesen emulgeált fagylaltalapot lehet elérni. Az évek során szerzett tapasztalat hozzájárult ahhoz, hogy egy olyan gépet valósítsanak meg, amely kiváló teljesítményt garantál, ideértve: - "Moduláris" emulzióvezérlési technológia inverterrel; - Hűtés és fűtés glikolos "bain-marie" rendszerrel; - Csökkentett fűtési és hűtési idők; - +85 °C magas pasztőrözés; - +65 °C alacsony pasztőrözés; - +4 °C érési hűtés; - Rendkívül alacsony víz- és áramfogyasztás; - Teljes megfelelés a legszigorúbb higiéniai és egészségügyi előírásoknak; - Rendkívül felhasználóbarát; - Rendkívül alacsony zajszint; - Új rozsdamentes acél tartály, amelynek teljes kapacitása 70 liter a PST70 modell esetén és 130 liter a PST130 modell esetén; ovális alakja és dőlt alja biztosítja a termék teljes kinyerését. --- EMULGÁTOR Miután elérte az optimális hőmérsékletet (kb. +65 °C), az emulgeálási folyamat automatikusan elindul a pasztőrözési ciklus során. A keveréket maximális sebességgel nyomják át az emulgeáló kosár kis lyukain, így az összes mikrorészecskében homogén keverék keletkezik. --- ELEKTRONIKUS KÖZPONTI EGYSÉG Csak nyomjon meg egyetlen gombot a pasztőrözési fázisok (magas vagy alacsony) aktiválásához. A gép teljesen automatikusan felmelegíti és lehűti a keveréket a lehető legrövidebb idő alatt, valamint állandó +4 °C hőmérsékleten érik, miközben lassan keveri Műszaki adatok: Rozsdamentes kivitelTeljesítmény:  11 kWMin. keverési mennyiség: 60 liter / ciklusMax. keverési mennyiség: 130 liter / ciklus Áramforrás: 400 VVízhűtéses rendszerMéret: 565 x 1030 x 1080 mm (szé x mé x ma)Súly. 270 KgKatalógus!
New
Fagylalt pasztőrizáló

ICETECH PST 70 EMU INV Fagylaltfőző

Request a quote by phone!
ICETECH PST 70 EMU INV Fagylaltfőző Az "Moduláris" technológiával készülnek, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy saját igényeinek megfelelően testre szabja a pasztőrözési ciklust. Ez a modell kifejezetten kis helyigényű tervezett. Az ovális tartály 70/130 literes kapacitással rendelkezik. Az új elektronikus kártya lehetővé teszi a felhasználónak, hogy programozza és változtassa az emulgeáló sebességet különböző hőmérsékleteken, így tökéletesen emulgeált fagylaltalapot lehet elérni. Az évek során szerzett tapasztalat hozzájárult ahhoz, hogy egy olyan gépet valósítsanak meg, amely kiváló teljesítményt garantál, ideértve: - "Moduláris" emulzióvezérlési technológia inverterrel; - Hűtés és fűtés glikolos "bain-marie" rendszerrel; - Csökkentett fűtési és hűtési idők; - +85 °C magas pasztőrözés; - +65 °C alacsony pasztőrözés; - +4 °C érési hűtés; - Rendkívül alacsony víz- és áramfogyasztás; - Teljes megfelelés a legszigorúbb higiéniai és egészségügyi előírásoknak; - Rendkívül felhasználóbarát; - Rendkívül alacsony zajszint; - Új rozsdamentes acél tartály, amelynek teljes kapacitása 70 liter a PST70 modell esetén és 130 liter a PST130 modell esetén; ovális alakja és dőlt alja biztosítja a termék teljes kinyerését. --- EMULGÁTOR Miután elérte az optimális hőmérsékletet (kb. +65 °C), az emulgeálási folyamat automatikusan elindul a pasztőrözési ciklus során. A keveréket maximális sebességgel nyomják át az emulgeáló kosár kis lyukain, így az összes mikrorészecskében homogén keverék keletkezik. --- ELEKTRONIKUS KÖZPONTI EGYSÉG Csak nyomjon meg egyetlen gombot a pasztőrözési fázisok (magas vagy alacsony) aktiválásához. A gép teljesen automatikusan felmelegíti és lehűti a keveréket a lehető legrövidebb idő alatt, valamint állandó +4 °C hőmérsékleten érik, miközben lassan keveri Műszaki adatok: Rozsdamentes acél tartályMin. keverési mennyiség: 30 liter / ciklusMax. keverési mennyiség: 70 liter / ciklus Teljesítmény:  6,5 kWÁramforrás: 400 VVízhűtéses rendszerMéret: 410 x 955 x 1080 mm (szé x mé x ma)Súly. 200 KgKatalógus!
New
Fagylalt pasztőrizáló

ICETECH PST 130 NEXT Fagylaltfőző

Request a quote by phone!
ICETECH PST 130 NEXT Fagylaltfőző Rendkívüli jellemzőkkel rendelkezik, mint például: — SZÉLES 7” LCD képernyő, amely kiváló áttekintést nyújt az üzemeltetőknek az összes működési funkció monitorozásában. A kijelzőn keresztül, amelyet könnyen kezelhető és intuitív grafikák segítségével fejlesztettek ki, az üzemeltető irányíthatja a gép összes funkcióját. — FŰTÉS ÉS HŰTÉS „BAIN MARIE” rendszerrel glikollal, amely lehetővé teszi a pastőrizációs idők jelentős csökkentését, valamint az energia- és vízfogyasztást. — ÚJ ROZSDAMENTES ACÉL TARTÁLY, teljes kapacitással akár 70 liter a PST70 modell esetén és 130 liter a PST130 modell esetén; ovális alakja és döntött alja biztosítja a termék teljes kinyerését. — AUTOMATIKUS PROGRAMOK a keverékek pastőrizálásához, például: - +85°C magas pastőrizáció a tökéletesen higiénikus pastőrizáció érdekében. - 65°C alacsony pastőrizáció a legérzékenyebb keverékek tökéletes pastőrizációjához. - 4°C-os hűtés és tárolás a keverékek nagyon rövid idő alatt történő lehűtéséhez és a baktériumterhelés előző csökkentésének változatlan tartásához. - Csokoládé pastőrizáció 100°C-ig. - Cukorszirup pastőrizáció. - Fordított cukor pastőrizáció. - „Kézi rendszer” ez a rendszer lehetővé teszi az összes hőmérséklet és gépfunkció kézi beállítását. — INVERTER EMULSIFIER lehetővé teszi az összes fagylalt alap keverését és emulgeálását, egységes zsírcseppek elérésével és ezáltal krémesebb, puha fagylaltot eredményezve, amely könnyebb kanalazni és tárolni a fagylaltvitrinben. — INVERTER KEVERŐRENDSZER Az I.S.S. rendszer, azaz a változtatható sebességű inverterrel működő keverő, lehetővé teszi a különböző keverési sebességek programozását a különböző hőmérsékleteken, mind kézi, mind automatikus üzemmódban. — HACCP „USB kulcs” RENDSZER (kérésre): Egy praktikus USB stick lehetővé teszi az elmúlt héten végrehajtott pastőrizációs ciklusokkal kapcsolatos adatok letöltését és tárolását a számítógépen, hogy mindig ellenőrzés alatt tartsa az összes folyamatfázist. — D.A.T. (Automatikus Hőmérsékleti Diagnózis) A gép automatikus diagnosztikai hőmérséklet-vezérléssel van felszerelve, amely lehetővé teszi a fagylaltkeverék hőmérsékletének automatikus ellenőrzését a folyamat minden szakaszában. Az áramkimaradás esetén az automatikus rendszer ellenőrzi az áramkimaradás hőmérsékletét és időtartamát, majd dönt arról, hogy automatikusan megismétli-e a pastőrizációs ciklust ennek megfelelően. — ÚJ FEDÉL rendkívül erős és teljesen átlátszó, hogy jobban látható legyen a pastőrizált keverék. — ÚJ ERGONOMIKUS KÜSZÖB rozsdamentes acélból, csúszásgátló párnával, hogy a vödröt vagy más tartályokat let lehessen helyezni, ezzel elkerülve, hogy a földre helyezzék őket, és külső szennyeződést okozzanak. — CONNECT RENDSZER ez a gépen kifejlesztett legújabb fejlesztés, amely diagnosztikai és monitorozási funkciót biztosít, így távolról figyelemmel lehet kísérni az összes gépfunkciót, a fagylaltgyártási ciklusok naplóját és az riasztási naplót Wi-Fi, LAN vagy SIM kártya csatlakozáson keresztül. A legmodernebb Connect rendszerrel a technikusok számítógépet, táblagépet vagy okostelefont használhatnak, hogy távolról hozzáférjenek a berendezéshez jelszóval védett hitelesítéssel, és letöltsék az adatokat, amelyekre a specifikus és gyors támogatáshoz szükség van Műszaki leírás: Rozsdamentes kivitel7 colos érintő kijelzővel, digitális vezérlésAutomatikus programokRozsdamentes acél tartályMin. keverési mennyiség: 60 liter / ciklusMax. keverési mennyiség: 130 liter / ciklus Teljesítmény:  11 kWÁramforrás: 400 VVízhűtéses rendszerMéret: 565 x 1030 x 1080 mm (szé x mé x ma)Súly. 270 KgKatalógus!
New
Fagylalt pasztőrizáló

ICETECH PST 70 NEXT Fagylaltfőző

Request a quote by phone!
ICETECH PST 70 NEXT Fagylaltfőző Rendkívüli jellemzőkkel rendelkezik, mint például: — SZÉLES 7” LCD képernyő, amely kiváló áttekintést nyújt az üzemeltetőknek az összes működési funkció monitorozásában. A kijelzőn keresztül, amelyet könnyen kezelhető és intuitív grafikák segítségével fejlesztettek ki, az üzemeltető irányíthatja a gép összes funkcióját. — FŰTÉS ÉS HŰTÉS „BAIN MARIE” rendszerrel glikollal, amely lehetővé teszi a pastőrizációs idők jelentős csökkentését, valamint az energia- és vízfogyasztást. — ÚJ ROZSDAMENTES ACÉL TARTÁLY, teljes kapacitással akár 70 liter a PST70 modell esetén és 130 liter a PST130 modell esetén; ovális alakja és döntött alja biztosítja a termék teljes kinyerését. — AUTOMATIKUS PROGRAMOK a keverékek pastőrizálásához, például: - +85°C magas pastőrizáció a tökéletesen higiénikus pastőrizáció érdekében. - 65°C alacsony pastőrizáció a legérzékenyebb keverékek tökéletes pastőrizációjához. - 4°C-os hűtés és tárolás a keverékek nagyon rövid idő alatt történő lehűtéséhez és a baktériumterhelés előző csökkentésének változatlan tartásához. - Csokoládé pastőrizáció 100°C-ig. - Cukorszirup pastőrizáció. - Fordított cukor pastőrizáció. - „Kézi rendszer” ez a rendszer lehetővé teszi az összes hőmérséklet és gépfunkció kézi beállítását. — INVERTER EMULSIFIER lehetővé teszi az összes fagylalt alap keverését és emulgeálását, egységes zsírcseppek elérésével és ezáltal krémesebb, puha fagylaltot eredményezve, amely könnyebb kanalazni és tárolni a fagylaltvitrinben. — INVERTER KEVERŐRENDSZER Az I.S.S. rendszer, azaz a változtatható sebességű inverterrel működő keverő, lehetővé teszi a különböző keverési sebességek programozását a különböző hőmérsékleteken, mind kézi, mind automatikus üzemmódban. — HACCP „USB kulcs” RENDSZER (kérésre): Egy praktikus USB stick lehetővé teszi az elmúlt héten végrehajtott pastőrizációs ciklusokkal kapcsolatos adatok letöltését és tárolását a számítógépen, hogy mindig ellenőrzés alatt tartsa az összes folyamatfázist. — D.A.T. (Automatikus Hőmérsékleti Diagnózis) A gép automatikus diagnosztikai hőmérséklet-vezérléssel van felszerelve, amely lehetővé teszi a fagylaltkeverék hőmérsékletének automatikus ellenőrzését a folyamat minden szakaszában. Az áramkimaradás esetén az automatikus rendszer ellenőrzi az áramkimaradás hőmérsékletét és időtartamát, majd dönt arról, hogy automatikusan megismétli-e a pastőrizációs ciklust ennek megfelelően. — ÚJ FEDÉL rendkívül erős és teljesen átlátszó, hogy jobban látható legyen a pastőrizált keverék. — ÚJ ERGONOMIKUS KÜSZÖB rozsdamentes acélból, csúszásgátló párnával, hogy a vödröt vagy más tartályokat let lehessen helyezni, ezzel elkerülve, hogy a földre helyezzék őket, és külső szennyeződést okozzanak. — CONNECT RENDSZER ez a gépen kifejlesztett legújabb fejlesztés, amely diagnosztikai és monitorozási funkciót biztosít, így távolról figyelemmel lehet kísérni az összes gépfunkciót, a fagylaltgyártási ciklusok naplóját és az riasztási naplót Wi-Fi, LAN vagy SIM kártya csatlakozáson keresztül. A legmodernebb Connect rendszerrel a technikusok számítógépet, táblagépet vagy okostelefont használhatnak, hogy távolról hozzáférjenek a berendezéshez jelszóval védett hitelesítéssel, és letöltsék az adatokat, amelyekre a specifikus és gyors támogatáshoz szükség van Műszaki leírás: Rozsdamentes kivitelLCD kijelzővel, digitális vezérlésAutomatikus programokRozsdamentes acél tartályMin. keverési mennyiség: 30 liter / ciklusMax. keverési mennyiség: 70 liter / ciklus Teljesítmény:  6,5 kWÁramforrás: 400 VVízhűtéses rendszerMéret: 410 x 955 x 1080 mm (szé x mé x ma)Súly. 200 KgKatalógus!
New
Fagylalt pasztőrizáló

Carpigiani Pastomaster 120 RTX pasztörizáló

Request a quote by phone!
Carpigiani Pastomaster 120 RTX pasztörizáló Pasztörizáló gép. Ideális nagy méretű fagylaltozok számára. Rugalmas programozási lehetőséggel. 16 alapvető program fagylaltokhoz, krémekhez, joghurtokhoz.  Jellemzők:

Rozsdamentes kivitel
Többféle programozási lehetőség
Digitális kijelző
Álló kivitel, kerekekkel felszerelve
Műszaki adatok:


Tartály mérete: 120 LiterMin. kapacitás: 30 Liter
Max. kapacitás: 120 LiterHűtés: vízhűtésesTeljesítmény: 11,2kWÁramforrás: 400VMéret: 650 x 900 x 1050 mm (szé x mé x ma)
Súly: 270 kg
Used
Fagylalt pasztőrizáló

Carpigiani - Pastochef 18 RTL pasztőrözőgép

Request a quote by phone!
Carpigiani - Pastochef 18 RTL pasztőrözőgép Elektromos pasztőröző gép cukrászdák és éttermek számára! A Pastochef 55 gépet több előre beprogramozott funkcióval látták el. 18 program cukrászati termékekhez, 9 program csokoládé megmunkálására, 8 program speciális desszertekhez, 7 program gasztronómiai ételekhez, 4 program fagylalthoz, valamint Mix pasztőröző és Mix érlelő program is elérhető a gépbe. Az összes program ciklusonként egyenletes és meghatározott hőmérsékletet biztosít, hogy minden alkalommal kiváló minőségű, egységes eredményt kapjunk. A programok a felhasználók igényei és receptjei szerint is módosíthatók. A nagyméretű kijelzőn az összetevők fokozatos hozzáadására vonatkozó összes javaslat látható. A gép ergonomikus fedéllel és kiadagoló tartály tartó polccal felszerelve. A polchoz csúszásmentes gumiszőnyeg tartozik. Teljesítmény és minőségA Pastochef RTL gépek nagy segítséget szolgálnak automatizált receptek esetén. A gép kézi beprogramozása sok időt és energiát vesz el, de az előre beállított programok segítségével a gép  pár gombnyomás segítségével indítható. Ezek a pasztörizáló gépek a legmodernebb Carpigiani technológiát tartalmazzák, amely pontos végeredményt és maximális praktikusságot biztosít. A száraz bain-marie rendszeren keresztül történő fűtés és hűtés garantálja az egyenletes hőcserét, teljesítményt és energiafogyasztást. Elkerüli továbbá az esetleges égési sérüléseket vagy a hengerek felületén lévő berakódásokat. Az egyes programok sikerének biztosítása érdekében a kijelző vezeti a kezelőt, megmutatja a gyártási fázisokat, a hőmérsékleteket és a hozzávalók hozzáadására vonatkozó javaslatokat. A géphez tartozik egy angol nyelvű receptkönyv, részletes receptekkel és az összetevőkre vonatkozó információkkal, amelyek a gép elején található QR-kód beolvasásával letölthetők. A habverő és a kaparó lapátjai egy speciális spirál mozgást hoznak létre a keverés során függőlegesen és vízszintesen, így garantálva a termék teljes keveredését és főzését. MegtakarításEnergiatakarékossága, a nagy hatékonyságú villanymotoroknak és a nagy teljesítményű kondenzátoroknak köszönhető. Biztonság - VédelemA gép többféle biztonsági és védelmi funkcióval felszerelve:-A kijelző elsötétítése és a vízellátás leállítása.-Dupla biztonsági elszívó csap-Amikor a hőmérséklet a forró gyártás során meghaladja az 50 °C-ot, a kijelző pirosra vált, hogy figyelmeztesse a kezelőt, hogy a gépben lévő termékek melegednek és főnek.- Lekerekített sarkok, az esetleges sérülés elkerülése érdekében HigiéniaA henger mosása felgyorsítható a felület felmelegítésével, amely gyorsan leválasztja és megolvasztja a gyártásból visszamaradt zsiradékot. A mosás befejezése után a szárítási program minden nedvességet eltávolít a hengerből, ez különösen fontos csokoládé temperálása előtt. A monolitikus felső henger és a csap egyetlen egybefüggő darabból áll. Műszaki adatok: Rozsdamentes kivitelCiklusidő 2 óra  teljesítmény: 15 literMin.: csokoládé: 5 kg / ciklusMax.: csokoládé: 15 kg / ciklusMin. puding: 7 kg / ciklusMax. puding: 15 kg / ciklusHűtési rendszer: vízhűtés Teljesítmény: 2 kWÁramforrás: 400V / 50 Hz / 3 fázis Méret: 450 x 614 x 1110 mm (szé x mé x ma)Súly: 150 kg 
New
Fagylalt pasztőrizáló

Carpigiani - Pastochef 32 RTL pasztőrözőgép

0 € + vat
Carpigiani - Pastochef 32 RTL pasztőrözőgép Elektromos pasztőröző gép cukrászdák és éttermek számára! A Pastochef 55 gépet több előre beprogramozott funkcióval látták el. 18 program cukrászati termékekhez, 9 program csokoládé megmunkálására, 8 program speciális desszertekhez, 7 program gasztronómiai ételekhez, 4 program fagylalthoz, valamint Mix pasztőröző és Mix érlelő program is elérhető a gépbe. Az összes program ciklusonként egyenletes és meghatározott hőmérsékletet biztosít, hogy minden alkalommal kiváló minőségű, egységes eredményt kapjunk. A programok a felhasználók igényei és receptjei szerint is módosíthatók. A nagyméretű kijelzőn az összetevők fokozatos hozzáadására vonatkozó összes javaslat látható. A gép ergonomikus fedéllel és kiadagoló tartály tartó polccal felszerelve. A polchoz csúszásmentes gumiszőnyeg tartozik. Teljesítmény és minőségA Pastochef RTL gépek nagy segítséget szolgálnak automatizált receptek esetén. A gép kézi beprogramozása sok időt és energiát vesz el, de az előre beállított programok segítségével a gép  pár gombnyomás segítségével indítható. Ezek a pasztörizáló gépek a legmodernebb Carpigiani technológiát tartalmazzák, amely pontos végeredményt és maximális praktikusságot biztosít. A száraz bain-marie rendszeren keresztül történő fűtés és hűtés garantálja az egyenletes hőcserét, teljesítményt és energiafogyasztást. Elkerüli továbbá az esetleges égési sérüléseket vagy a hengerek felületén lévő berakódásokat. Az egyes programok sikerének biztosítása érdekében a kijelző vezeti a kezelőt, megmutatja a gyártási fázisokat, a hőmérsékleteket és a hozzávalók hozzáadására vonatkozó javaslatokat. A géphez tartozik egy angol nyelvű receptkönyv, részletes receptekkel és az összetevőkre vonatkozó információkkal, amelyek a gép elején található QR-kód beolvasásával letölthetők. A habverő és a kaparó lapátjai egy speciális spirál mozgást hoznak létre a keverés során függőlegesen és vízszintesen, így garantálva a termék teljes keveredését és főzését. MegtakarításEnergiatakarékossága, a nagy hatékonyságú villanymotoroknak és a nagy teljesítményű kondenzátoroknak köszönhető. Biztonság - VédelemA gép többféle biztonsági és védelmi funkcióval felszerelve:-A kijelző elsötétítése és a vízellátás leállítása.-Dupla biztonsági elszívó csap-Amikor a hőmérséklet a forró gyártás során meghaladja az 50 °C-ot, a kijelző pirosra vált, hogy figyelmeztesse a kezelőt, hogy a gépben lévő termékek melegednek és főnek.- Lekerekített sarkok, az esetleges sérülés elkerülése érdekében HigiéniaA henger mosása felgyorsítható a felület felmelegítésével, amely gyorsan leválasztja és megolvasztja a gyártásból visszamaradt zsiradékot. A mosás befejezése után a szárítási program minden nedvességet eltávolít a hengerből, ez különösen fontos csokoládé temperálása előtt. A monolitikus felső henger és a csap egyetlen egybefüggő darabból áll. Műszaki adatok: Rozsdamentes kivitelCiklusidő: 2 óraKapacitás: 30 literMin.: csokoládé: 8 kg / ciklusMax.: csokoládé: 25 kg / ciklusMin. puding: 15 kg / ciklusMax. puding: 30 kg / ciklusHűtési rendszer: vízhűtés Teljesítmény: 4 kWÁramforrás: 400V / 50 Hz / 3 fázis Méret: 658 x 716 x 1110 mm (szé x mé x ma)Súly: 210kg 
New
Fagylalt pasztőrizáló

Carpigiani - Pastochef 55 RTX pasztőrözőgép

Request a quote by phone!
Carpigiani - Pastochef 55 RTX pasztőrözőgép Elektromos pasztőröző gép cukrászdák és éttermek számára! A Pastochef 55 gépet több előre beprogramozott funkcióval látták el. 18 program cukrászati termékekhez, 9 program csokoládé megmunkálására, 8 program speciális desszertekhez, 7 program gasztronómiai ételekhez, 4 program fagylalthoz, valamint Mix pasztőröző és Mix érlelő program is elérhető a gépbe. Az összes program ciklusonként egyenletes és meghatározott hőmérsékletet biztosít, hogy minden alkalommal kiváló minőségű, egységes eredményt kapjunk. A programok a felhasználók igényei és receptjei szerint is módosíthatók. A nagyméretű kijelzőn az összetevők fokozatos hozzáadására vonatkozó összes javaslat látható. A gép ergonomikus fedéllel és kiadagoló tartály tartó polccal felszerelve. A polchoz csúszásmentes gumiszőnyeg tartozik. Teljesítmény és minőségA Pastochef RTL gépek nagy segítséget szolgálnak automatizált receptek esetén. A gép kézi beprogramozása sok időt és energiát vesz el, de az előre beállított programok segítségével a gép  pár gombnyomás segítségével indítható. Ezek a pasztörizáló gépek a legmodernebb Carpigiani technológiát tartalmazzák, amely pontos végeredményt és maximális praktikusságot biztosít. A száraz bain-marie rendszeren keresztül történő fűtés és hűtés garantálja az egyenletes hőcserét, teljesítményt és energiafogyasztást. Elkerüli továbbá az esetleges égési sérüléseket vagy a hengerek felületén lévő berakódásokat. Az egyes programok sikerének biztosítása érdekében a kijelző vezeti a kezelőt, megmutatja a gyártási fázisokat, a hőmérsékleteket és a hozzávalók hozzáadására vonatkozó javaslatokat. A géphez tartozik egy angol nyelvű receptkönyv, részletes receptekkel és az összetevőkre vonatkozó információkkal, amelyek a gép elején található QR-kód beolvasásával letölthetők. A habverő és a kaparó lapátjai egy speciális spirál mozgást hoznak létre a keverés során függőlegesen és vízszintesen, így garantálva a termék teljes keveredését és főzését. MegtakarításEnergiatakarékossága, a nagy hatékonyságú villanymotoroknak és a nagy teljesítményű kondenzátoroknak köszönhető. Biztonság - VédelemA gép többféle biztonsági és védelmi funkcióval felszerelve:-A kijelző elsötétítése és a vízellátás leállítása.-Dupla biztonsági elszívó csap-Amikor a hőmérséklet a forró gyártás során meghaladja az 50 °C-ot, a kijelző pirosra vált, hogy figyelmeztesse a kezelőt, hogy a gépben lévő termékek melegednek és főnek.- Lekerekített sarkok, az esetleges sérülés elkerülése érdekében HigiéniaA henger mosása felgyorsítható a felület felmelegítésével, amely gyorsan leválasztja és megolvasztja a gyártásból visszamaradt zsiradékot. A mosás befejezése után a szárítási program minden nedvességet eltávolít a hengerből, ez különösen fontos csokoládé temperálása előtt. A monolitikus felső henger és a csap egyetlen egybefüggő darabból áll. Műszaki adatok: Rozsdamentes kivitelCiklusidő 2 óraKapacitás: 50 literMin.: csokoládé: 10 kg / ciklusMax.: csokoládé: 40 kg / ciklusMin. puding: 25 kg / ciklusMax. puding: 50 kg / ciklusHűtési rendszer: vízhűtés Teljesítmény: 6 kWÁramforrás: 400V / 50 Hz / 3 fázis Méret: 658 x 720 x 1190 mm (szé x mé x ma)Súly: 250kg 
New
Fagylalt pasztőrizáló

Carpigiani - Pastomaster 120 HE

Request a quote by phone!
Carpigiani - Pastomaster 120 HE Intelligens technológia, amely különös gondot fordít a keverékre Az adaptív cserélőszivattyúnak köszönhetően a Pastomaster HE intelligens technológiával rendelkezik, amely különös gondot fordít a keverékre. A zsírgolyókat nagymértékben mikronizálja 2-5 mikronos finomságúra, így teremtve meg a krémesebb fagylalt alapját. Az egy darabból álló cserepumpája maximális higiéniát tesz lehetővé még nyers tej esetén is. A kihúzható szállítószalag lehetővé teszi a különböző viszkozitású keverékek kezelését. Minőség GELATO- ÉS JOGHURTKEVERÉKEK: 9 alap program mindenféle alapvető és teljes gelato- és joghurtkeverék előállításához. SAUCES *Kizárólag a Pastomaster 60 HE modellekhez: Programok 7 szósz előállításához, amelyek az alapkeverékekkel együtt klasszikus zselé ízek, gyors előállításához is használhatók. SPECIALITÁSOK *Kizárólag a Pastomaster 60 HE modellekhez:  Programok 6 kézműves különlegesség előállításához, amelyeket a fagylaltozóban kínálhat. -INGYENES PROGRAMOK: 5 ingyenes program áll rendelkezésre, hogy a gelato kézműves személyre szabhassa és megjegyezhesse a saját pasztőrözési ciklusokat. SAJT: 8 program a gyártáshoz: Ricotta sajt, Robiola sajt, Lágy sajt, Kemény sajt, Speciális sajt, Főzött savó, Tömeges indítósajtok, Savó indító sajtok. TEJ: Hőkezelés, Menetrend szerinti hőkezelés, Alacsony tejpasztőrözés, Magas tejpasztőrözés előállítására szolgáló programok. A géphez tartozik egy receptkönyv részletes receptekkel és az összetevőkre vonatkozó információkkal, amelyek a gép elején található QR-kód beolvasásával letölthetők. Teljesítmény Csereszivattyú : Az összetevők keverednek és pasztőröznek a tartály alján található csereszivattyú csészében. Ez az exkluzív, szabadalmaztatott Carpigiani technológia garantálja: Magas mikronizálás: a milliméteres csésze-keverő kapcsolás és a különböző keverési sebességek különösen finom méretűre, 2 és 5 mikron közötti méretűre csökkentik a zsírgömböket, így a gelato krémesebb és stabilabb lesz. A kiváló hatékonyság lehetővé teszi a minimális adagokkal való munkát is, a keverék megégésének veszélye nélkül. Ezenkívül az eredeti száraz bain-marie rendszer megakadályozza a termék felhalmozódását. A kiváló hatékonyság lehetővé teszi, hogy minimális adagokkal is dolgozhasson a keverék megégésének kockázata nélkül. Ezenkívül az eredeti száraz bain-marie rendszer megakadályozza a termék felhalmozódását. Nyers tej: Az egyrészes csereszivattyú, az új csapkialakítás és a speciális szállítószalag* biztosítja a keverékek abszolút biztonságát, még nyers tej használata esetén is.      (*minden modellhez, tartalékalkatrészként is kapható). A kivehető Standard szállítószalagot sűrű és viszkózus összetevők befogadására, valamint magas szilárdanyag-tartalmú keverékek előállítására tervezték. Ideális mártások és sajtok előállításához is.  (Az eltávolítható Standard szállítószalag négyzet alakú, kisebb átmérővel a Pastomaster 60 és nagyobb átmérővel a Pastomaster 120 esetében). Ciklusidők: Az egy liter keverékre jutó hőcsere, a 85 °C-ra történő felmelegítés és a 4 °C-ra történő lehűlés rendkívül gyors: a 60 HE modellnél kevesebb mint 2 perc, a HE 120 modellnél kevesebb mint 1 perc. Ennél a technológiánál az energiafogyasztás és a pasztőrözési idők egyenesen arányosak az előállított keverék mennyiségével. Nagy teljesítmény*: Opcionális funkció, amely lehetővé teszi, hogy a teljes energiafogyasztás növekedése nélkül akár 20%** megtakarítást érjen el a felfűtési időkben. * Csak a Pastomaster 60 HE és a Pastomaster 60 HE P modellekhez érhető el. A vásárláskor kell megrendelni. ** A standard változathoz képest Kényelem Új megoldások a maximálisan egyszerű használatért Fedél és csereszivattyú: Vadonatúj kialakítású fedél, könnyen összeszerelhető és szétszerelhető. A csereszivattyúnak köszönhetően a fedelet kinyitva hozzáadhatja az összetevőket (miközben a keveréket kevergeti), teljes biztonságban dolgozva. Keverékszállító készlet: A keverékek higiénikus szállítására tervezett opcionális készlet. Vödörpolc: Acélból készült opcionális extra. Kivehető a könnyű mosás érdekében. Új megoldások a maximálisan egyszerű használatért Tömlőtartó: A gép hátulján található tartónak köszönhetően a víz tömlők úgy helyezhetők el, hogy a talajhoz képest felemelve maradjanak, így megkönnyítve a könnyű mozgást és a padló tisztítását. Víz feltöltés*: Új opcionális extra a receptúrához és/vagy a tisztításhoz szükséges pontos víz mennyiség adagolásához, időt takarítva meg és elkerülve a mennyiségi hibákat. A gép elején található QR-kód beolvasásával hozzáférhet a legfrissebb felszerelési információkhoz: Katalógus, használati útmutató és Carpi Care kit. MegtakarításCsökkentett vízfogyasztásCarpigiani HIGH EFFICIENCY technológia, nagy hatékonyságú motorokkal és nagy teljesítményű kondenzátorokkal felszerelve, amely maximális hatékonyságot biztosít a keverékek pasztőrözése során. A Pastomaster HE nagyvonalú megtakarítást biztosít a vízfogyasztásban, akár 30%-ot is az RTX pasztőrökhöz képest.BiztonságNagyobb üzembiztonság és a termelés fokozott ellenőrzéseFedél: A forrásban lévő folyadék kifröccsenésének elkerülése érdekében a habverő megáll a mozgásban, ha a fedelet felemelik, amikor a keverék 50 °C-nál melegebb.Elsötétítés és vízellátás leállítása: Elektromos áramszünet vagy a vízellátás megszakadása után, ha a hőmérséklet-idő paraméterek garantálni tudják, hogy a keverék nem szenvedett kárt, a pasztőröző újra indítja az aktuális programot. Ellenkező esetben automatikusan új teljes pasztőrözési ciklust indít, és a kijelzőn megjelenő üzenettel figyelmezteti a felhasználót.A TEOREMA segítségével a gépet interneten, PC-n, táblagépen és okostelefonon keresztül is felügyelheti. A műszaki szerviz megkönnyíti a távolról történő vezérlés és diagnosztika lehetőségének köszönhetően.A feldolgozás során, amikor a hőmérséklet meghaladja az 50°C-ot, a kijelző pirosra vált, hogy figyelmeztesse a kezelőt, hogy a gép belsejében melegített termékek vannak. Ez a vizuális jelzés segít megelőzni a forró termékekkel való helytelen műveleteket.Ergonomikus kialakítás: Fokozott balesetmegelőzés a lekerekített sarkokkal.HigiéniaMegkönnyített tisztítás és garantált higiénia.Hőmérséklet-szabályozott csap: A keverék folyamatosan kering a csapban, biztosítva a megfelelő üzemi hőmérsékletet mind a pasztőrözés, mind a tárolási/érlelési fázisban.A csap mindig tiszta: Az új forma lehetővé teszi, hogy a keverőcsapot bármikor, a gyártás bármely szakaszában el lehessen mosni.-Teljes körű tisztítás: Az új csap, a levehető szállítószalag és az egy darabból álló csésze lehetővé teszi a gép teljes és egyszerű tisztítását.Az új rozsdamentes acél kerekek még a legagresszívabb tisztítószerekkel történő gyakori mosást is kibírják.Az új, rozsdamentes acélból készült szórófej a gép elején található, a henger és az ernyő könnyebb tisztítása érdekében, valamint az ajtóval való keresztirányú manőverezés elkerülése érdekében. A permetező a használat közbeni könnyebb kezelés érdekében rögzíthető is.Még a felületek tisztítása is gyors, mivel a rozsdamentes acél Scotch-Brite kezelésének köszönhetően ellenáll a foltoknak és a zsírmaradványoknak.Carpi Care kit & Carpi Clean kit: kérje őket a márkakereskedőjétől, hogy gépe mindig higiéniailag tökéletes legyen.Műszaki adatok:Rozsdamentes kivitelMin. Tartály kapacitás: 30 LMax. Tartály kapacítás: 120 LMin. Joghurtgyártás: 30 kgMax. joghurt gyártás: 90 kgMotorfordulatszám a habverőhöz: 7Termelés : 120 LTermelés: 120 percTeljesítmény: 11,2 kWÁramforrás: 400V / 50 Hz / 3 fázisVízhűtésesMéret: 900 x 650 x 105 mm (szé x mé x ma)Súly: 269 kg
New
Fagylalt pasztőrizáló

Carpigiani Pastomaster HE 60 Fagylaltfőző

Request a quote by phone!
Carpigiani Pastomaster HE 60 Fagylaltfőző Carpigiani:  Az 1946-ban alapított Carpigiani gyorsan piacvezetővé vált az ínyenc fagylaltkészítő gépek gyártása terén, amelyek jobbára olasz fagylaltként ismertek. Ahogy az 1960-as és 1970-es években az olasz fagylaltkultúra világszerte elterjedt így a Carpigiani gyorsan terjeszkedni kezdett a világ minden táján, megnyitotta első tengerentúli fiókjait, és kizárólagos kereskedői hálózatot alakított ki, amely azóta is biztosítja a széles körű forgalmazást és a folyamatos, gyors támogatást a végfelhasználók számára. Pastomaster HE: Az adaptív hőcserélő szivattyúnak köszönhetően a Pastomaster HE intelligens technológiával rendelkezik, amely különös gondot fordít az előállított termékek minőségére. A mixtúrában lévő zsírgolyókat nagymértékben mikronizálja 2-5 mikronos finomságúra, így krémesebb fagylalt alapját teremti meg. Az egy darabból álló hőcserélőnek köszönhetően, maximális higiéniát tesz lehetővé még nyers tej esetén is. A kihúzható szállítószalag lehetővé teszi a különböző viszkozitású keverékek kezelését Műszaki leírás: Rozsdamentes kivitelMotorfordulatszám a habveréshez : 7 fokozatKapacitás: Min: 15 L / Max: 60 LKondenzátor: Vizes kondenzátorTeljesítmény: 7kW / 50 Hz / 400VMéret: 350 x 900 x 1050 mm (szé x mé x ma)Súly: 165 kg
New
Fagylalt pasztőrizáló

Kälte-Rudi 90 literes Fagylaltfőző

6 000 € + vat
Kälte-Rudi fagylalt pasztörizáló
Műszaki adatok: Kapacitása: 90 literHűtési rendszere: vízhűtésesTeljesítménye: 380V
Used
Fagylalt pasztőrizáló

CATTABRIGA PSK KEL 65 S Fagylaltfőző

Request a quote by phone!
Cattabriga PSK KEL 65 S fagylaltfőző Főz, hűt, tárol. 65 literesVízhűtéses, 3 fázisú
Used
Fagylalt pasztőrizáló

Gelita PT 1E 60L-es Fagylalt főző

Request a quote by phone!
Gelita #world Gelato MachineA Gelita SK egy modern vállalat, amely felvette a versenyt a fagylaltgép piacán. A cég számos gépet gyárt és értékesít: pasztörizálót, fagyasztót, több funkciós gépeket és tejszínhabgépeket. A vállalt folyamatosan hallgatja a felhasználók igényeit és javaslatait, így a technológia realitásaiban maradnak.A Gelita SK egyszerű filozófiája: minőség- ár arany megtartásaegyszerű kezelhetőségmaximális megbízhatóságtermékminőségi garancia PT1//PT2 A PT 1 és PT 2 melegíti, lehűti, emulgeálja és fenntartja a benne lévő fagylalt alapot, az összes higiéniai előírásnak megfelelően, a rá jellemző gyorsasággal. Az elliptikus tartály, amely garantálja, hogy megszünteti az alap darabosodását. A gép a legújabb generációs szondákkal van szerelve, amelyek a hőmérsékletet akár egy tized fokig is képesek szabályozni, illetve az új ergonomikus keverőműszer elkerüli az égési sérüléseket vagy a fagyokat, és a legjobb eredményt garantálják még fele terhelésen is.  Műszaki jellemző:  Elektronikus vezérlésElérhető léghűtéses kivitelben isKézi zuhanyElőnyök: Nagy termelési kapacitás.Csökkentett víz- és villamosenergia-fogyasztás a helytakarékosság, a beruházási és üzemeltetési költségek megtakarítása érdekében.Könnyen kezelhető és könnyen feltölthető a fagylalt keverékkel.Könnyen tisztítható.Mindig tökéletes fagylalt szerkezet!Műszaki jellemzők: Gyártó: GelitaModell: PT 1EÁlló kivitelCiklusonként alaplé mennyisége: 60LTeljesítmény: 4,5 kWElektromos: 400V / 3 fázis / 50 HzVízhűtésesMérete (Szélesség, mélység, Magasság):  400 x 1020 x 1190 mmSúly: 151kg
New
Mentett termékek (0)