ICETECH PST 130 EMU INV Fagylaltfőző
Az "Moduláris" technológiával készülnek, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy saját igényeinek megfelelően testre szabja a pasztőrözési ciklust. Ez a modell kifejezetten kis helyigényű tervezett.
Az ovális tartály 70/130 literes kapacitással rendelkezik. Az új elektronikus kártya lehetővé teszi a felhasználónak, hogy programozza és változtassa az emulgeáló sebességet különböző hőmérsékleteken, így tökéletesen emulgeált fagylaltalapot lehet elérni.
Az évek során szerzett tapasztalat hozzájárult ahhoz, hogy egy olyan gépet valósítsanak meg, amely kiváló teljesítményt garantál, ideértve:
- "Moduláris" emulzióvezérlési technológia inverterrel;
- Hűtés és fűtés glikolos "bain-marie" rendszerrel;
- Csökkentett fűtési és hűtési idők;
- +85 °C magas pasztőrözés;
- +65 °C alacsony pasztőrözés;
- +4 °C érési hűtés;
- Rendkívül alacsony víz- és áramfogyasztás;
- Teljes megfelelés a legszigorúbb higiéniai és egészségügyi előírásoknak;
- Rendkívül felhasználóbarát;
- Rendkívül alacsony zajszint;
- Új rozsdamentes acél tartály, amelynek teljes kapacitása 70 liter a PST70 modell esetén és 130 liter a PST130 modell esetén; ovális alakja és dőlt alja biztosítja a termék teljes kinyerését.
--- EMULGÁTOR
Miután elérte az optimális hőmérsékletet (kb. +65 °C), az emulgeálási folyamat automatikusan elindul a pasztőrözési ciklus során. A keveréket maximális sebességgel nyomják át az emulgeáló kosár kis lyukain, így az összes mikrorészecskében homogén keverék keletkezik.
--- ELEKTRONIKUS KÖZPONTI EGYSÉG
Csak nyomjon meg egyetlen gombot a pasztőrözési fázisok (magas vagy alacsony) aktiválásához. A gép teljesen automatikusan felmelegíti és lehűti a keveréket a lehető legrövidebb idő alatt, valamint állandó +4 °C hőmérsékleten érik, miközben lassan keveri
Műszaki adatok: