Carpigiani - Lab-O-Chef 5 asztali krémfőző és fagyasztógép
Többfunkciós asztali főző és fagyasztógép, érintőképernyős vezérléssel
A Lab-O-Chef végtelen számú ingyenes programmal rendelkezik melyből 23 program cukrászati termékhez, 9 program csokoládéhoz, 6 program speciális, 9 program gasztronómiai receptekhez, 16 program fagylalthoz, kásához, szószhoz és egyéb feltételek elkészítésére szolgál.
Kényelem
Az üzemi hőmérséklet elérheti a 105 °C-ot. A forró gázt a legnagyobb pontossággal a feldolgozott terméknek megfelelően szabályozza, elkerülve az égést vagy a lerakódást.
A központi tengely nélküli keverő és az újonnan tervezett kaparók tökéletes eredményt hoznak létre a legkülönbözőbb termékek széles skáláján.
A géphez tartozik egy angol nyelvű receptkönyv részletes receptekkel és az összetevőkre vonatkozó információkkal, amelyek a gép elején található QR-kód beolvasásával letölthetők.
Az új kijelző lehetővé teszi, hogy a kezelő személyre szabott programokat hozzon létre, a receptekhez.
A gép elején található kijelző segíti a kezelőt, jelzi, hogy az egyes fázisokhoz mikor milyen összetevőket kell hozzáadni, valamint jelzi az aktuális hőmérsékletet.
A keverési sebesség a receptúra típusának megfelelően módosítható.
Megtakarítás
Az innovatív motor és kondenzátor optimalizálja a gép maximális teljesítményét, miközben minimalizálja az energiafogyasztás.
Biztonság
A gép többféle biztonsági és védelmi funkcióval felszerelve:
-Amikor a hőmérséklet a forró gyártás során meghaladja az 50 °C-ot, a kijelző pirosra vált, hogy figyelmeztesse a kezelőt, hogy a gépben lévő termékek melegednek és főnek.
- Lekerekített sarkok, az esetleges sérülés elkerülése érdekében
-Leolvasztás: Ha a termelés közben megszűnik az áramellátás, vagy a gép véletlenül leáll, az újra indításkor automatikus leolvasztási eljárás indul, amely lehetővé teszi a termelés gyors folytatását.
Higiénia
A monolitikus felső henger és a kifolyó egyetlen egybefüggő darab, ami maximális higiéniát biztosít. A teljes tisztításhoz a csap és a keverő szétszedhető, hogy megkönnyítse a termékmaradványok teljes eltávolítását. Az elhalasztott tisztítási program garantálja a higiéniai biztonságot. A mosás befejezése után a szárítási program minden nedvességet eltávolít a hengerből, ez különösen fontos csokoládé temperálása előtt.
A mindig tiszta csap: az innovatív csapkialakítás és az új zuhanyfej lehetővé teszi, hogy a csap belsejét bármikor, akár gyártás közben is elmoshassa.
A henger mosása felgyorsítható a felület felmelegítésével, amely gyorsan leválasztja és megolvasztja a gyártásból visszamaradt zsiradékot.
Műszaki adatok: