Mit lehet kezdeni a növekvő energiaárakkal a vendéglátásban?

Tippek, trükkök 2022.04.06


Az elmúlt félévben drasztikus emelkedésnek indultak az energiaárak, ezt azonban leginkább az ipar szereplői érezhették meg.

2022 januárjától pedig egyesek akár 60 %-kal is többet fizethetnek az áramért, mint korábban.

Sajnos ez aligha mondható elenyésző változásnak, így jobb híján más választásuk nincsen a vállalatoknak, minthogy a saját áraik növelésével kompenzálják a különbözetet.

Az energiatakarékosságra sokféle megoldás létezik, például csökkenthetjük az elektromos eszközök használatának gyakoriságát, de egy vendéglátóegységben ez aligha lehet jó megoldás.

A konyhai berendezéseknek mennie kell, nem kapcsolhatjuk ki sem a hűtőt, sem pedig a sütőt, csak azért, hogy kevesebb áramot fogyasszunk, de az sem egy kiváló ötlet, hogy kevesebb lámpát kapcsolunk, mert ki szeretne félhomályban főzni vagy enni?

Mi lehet akkor a megoldás, ha nem akarunk egetverő villanyszámlát, de azt se akarjuk, hogy a fogyasztók szenvedjék el az áremelkedést?

„A” kategóriás hűtőgépek a Olaszországból
Az energiatakarékos elektromos eszközök, vagy akár az eco funkció, talán már senkinek sem ismeretlen dolog.
Kínálatunkban számos olya Sagi és Ilsa energiatakarékos hűtővel találkozhatsz, melyeknek köszönhetően látványosan le tudsz faragni a villanyszámládból.
Egy ilyen berendezési eszközzel nyugodtan tervezhetsz hosszútávra és a hasonlóan kellemetlen és váratlan helyzetek, mint például a mostani energiaár növekedés sem fog komolyabban megérinteni.

Válogass kedvedre az „A” energetikai besorolású hűtőszekrények között és könnyíts az állandó kiadásaidon.

Biztos lehetsz benne, hogy egy ilyen konyhai berendezéssel hosszú évekig nem lesz gondod, sőt mi több, csak a javadat fogja szolgálni.

Világszínvonalú minőség
A két olasz gyártó már több évtizede a piac elismert szereplője, ami egyáltalán nem véletlen hiszen innovatív megoldásaikkal folyamatosan arra törekszenek, hogy a lehető legjobbat biztosítsák a felhasználók számára.
Minőségi alkatrészeket használnak a fenntarthatóság jegyében, valamint az energiatakarékos eszközökkel a környezetvédelemben is igyekeznek szerepet vállalni.

Mindkettő cég több évtizedes múltra tekint vissza, ez idő alatt pedig sikeresen ki tudták alakítani a világszerte ismert és stabil kapcsolati hálózatukat.

Megbízhatóságukat pedig még mi sem bizonyíthatná jobban, hogy közel 80 országba exportálják a termékeiket, töretlen sikerrel.

Egyedülálló dizájn

Amellett pedig hogy a két gyártó kifogástalan minőségű termékeket gyárt, nem mehetünk el szó nélkül a páratlan olasz dizájn mellett sem.
A Sagi és az Ilsa hűtőket, modern és visszafogott, mégis időtálló elegancia jellemez, melyekkel nem csak a konyhát, de a vendégteret is igazán egyedülállóvá varázsolhatsz.

Ragadd meg a lehetőséget a fejlődésre, gondolj a jövődre és bízz a minőségi termékek adta előnyökben.

Tervezz hosszútávra, hogy a mindennapi teendőit között ne kelljen szerepelni a gépek és egyéb konyhai berendezések cseréjének.

Nézz körül kínálatunkban és válogass kedvedre az igazi minőség jegyében!

Ajánló

Milyen szabályozásokra kell figyelni, ha éttermet szeretnénk nyitni?

Ha ezt a cikket olvasod, akkor valószínűleg éppen étterem nyitás előtt állsz, vagy legalábbis elkezdett megszületni a gondolat a fejedben, hogy te is belépsz a vendéglátás csodálatos világába. Ebben a cikkben egy nagyon fontos és vízválasztó dologról lesz szó, így mindenképpen érdemes tovább olvasni

Miért fontos a tiszta konyha? Melyek azok a területek, amikre mindenképp figyelni kell?

Egy étterem egyik legfontosabb színtere, egyértelműen a konyha, hiszen ez az a hely, ahol az étel készül és hatással lesz az összes többi folyamatra. Több szempontból is elengedhetetlen ennek a helyiségnek a tisztántartása, mivel nem csak szigorú higiéniás előírások miatt kell figyelni a rendre, h

Ipari mosogatógép választása

Ipari mosogatógép vásárlás elött áll? Nem tudja melyiket válassza? Elveszik a szakkifejezések között? Összeállítottunk egy kis segítséget ipari mosogatógépek vásárlásához. Célunk segíteni a szakkifejezések megértésébe, hogy az Ön számára legideálisabb mosogatógépet válassza.
Mentett termékek (0)