Multifunkcionális sokkoló
Request a quote by phone!
ILSA EVOLUTION AB21E4011 Multifunkcionális Sokkoló A sokkoló hűtés olyan technológia, amely a hideg jól ismert tartósító tulajdonságait használja fel annak érdekében, hogy az ételek higiéniáját és biztonságát hosszú ideig változatlanul megőrizze anélkül, hogy a minőségük csökkenne. A sokkoló hűtés és fagyasztás nemcsak megállítja az ételekben természetesen előforduló mikroorganizmusok szaporodását, hanem segít megőrizni az élelmiszerek organoleptikus és tápanyagtartalmát is, ezáltal meghosszabbítva azok eltarthatósági idejét. A sokkoló hűtéssel vagy fagyasztással kezelt ételek ugyanolyan minőséget, ízt és állagot nyújtanak, mint a frissen elkészített ételek, mindezt idő- és költségmegtakarítás mellett. Az Ilsa sokkoló hűtők e hasznos és szinte nélkülözhetetlen technológia integrálásával minden konyhai szakember megbízható partnerei. A sokkoló hűtés során az étel belső hőmérséklete +90°C-ról +3°C-ra csökken, legfeljebb 90 perc alatt. Ezáltal a +65°C és +10°C közötti kritikus hőmérsékleti tartományon, ahol a baktériumok szaporodása a leggyorsabb, olyan gyorsan jut át az étel, hogy annak biztonsága nem sérül. Ennek köszönhetően a termék 5-8 napig tárolható marad. A hagyományos fagyasztás során az élelmiszerekben lévő folyadékok makrokristályokká alakulnak, amelyek megváltoztatják az étel eredeti minőségét. A sokkoló fagyasztás ezzel szemben legfeljebb 240 perc alatt +90°C-ról -18°C-ra csökkenti a termék belső hőmérsékletét. A gyors lehűlés következtében mikro-kristályok keletkeznek az élelmiszerben, így a minősége nem romlik, és akár hónapokig is eltartható marad. Műszaki adatok: 10 GN 2/1 tálcaméret ( 600 x 800 )AISI 304 (ausztenites króm-nikkel acél) külső és belső belső burkolatPozitív ciklus (+90°C -> +3°C) sütőlemez: 75 kg/ciklus Negatív ciklus (+90°C -> -18°C) sütőlemez: 50 kg/ciklusLéghűtéses rendszerAutomatikus leolvasztásHűtő közeg: R 452AÁramforrás: 400 V - 50 HzTeljesítmény: 3500 W Méret: 1050 x 1080 x 1900 (szé x mé x ma )Súly: 270 kg