Weboldalon szereplő árak tájékoztató jellegűek. A folyamatos euro / forint árfolyam igazodása miatt termékeink árait folyamatosan frissítjük.
Weboldalon szereplő árak tájékoztató jellegűek. A folyamatos euro / forint árfolyam igazodása miatt termékeink árait folyamatosan frissítjük.
Casillo

Casillo

Vincenzo Casillo 1938. december 26-án született San Severóban. Gyermekkorát apja és nagybátyjai malmában töltötte, ahol a búza iránti szenvedélye alakot öltött, amely egész életét végigkísérte.

Már fiatalon is nagy üzleti érzékkel rendelkezett, ezért Vincenzo úgy döntött, hogy modernizálja a malmot és bővíti a piacot. Ezzel hozzájárult a gazdasági fejlődéshez, amely Bari északi részét Dél-Olaszország egyik legdinamikusabb kézműves és ipari központjává tette. Bővítette az üzemet, vasbeton silókat épített (amelyek az elsők voltak Dél-Olaszországban), és bevezette a nyersanyagok mechanikai kezelését, amely felváltotta az addigi zsákos módszert.

Ettől kezdve a kis családi malom egy komplex és sokoldalú ipari csoporttá nőtte ki magát. A cég valódi fejlődése 1990-ben indult el, amikor Vincenzo gyermekeivel közösen folytatta a vállalkozást. Ők kulcsszereplőkké váltak, és jelentős mértékben hozzájárultak a cég nemzetközi piacra való belépéséhez.

Vincenzo 2006. június 12-i halála után felesége, Vanda Patruno és gyermekei megalapították a Vincenzo Casillo Alapítványt, hogy ezzel is tisztelegjenek az élete előtt, és támogassanak egy olyan fejlődési irányvonalat, amely hozzájárulhat egy egészséges, produktív társadalom kialakulásához, és visszaadhatja az értékét annak a területnek, ahol Vincenzo Casillo dolgozott.

A Molino Casillo tevékenységi köre széleskörű, elsősorban a különböző gabonafélék őrlésére és a kiváló minőségű lisztek előállítására összpontosít. Termékeik között megtalálhatók a búzalisztek, durumbúzalisztek, bio lisztek, valamint egyéb speciális lisztek, amelyeket pékségek, cukrászdák és tésztaüzemek számára kínálnak. A cég nagy hangsúlyt fektet az innovációra és a modern technológiák alkalmazására. Malomaikban a legújabb technológiai megoldásokat alkalmazzák, hogy biztosítsák a termékeik állandó, magas minőségét. A Molino Casillo termékei nemcsak Olaszországban, hanem nemzetközi szinten is ismertek és elismertek. A cég exporttevékenysége révén számos országban jelen van, így termékeik a világ számos pontján elérhetők.

Termékek

24 termék

New

Casillo élesztő 0,5kg

Élesztő
8 € + vat
Élesztő

Casillo piú pizza száraz kovász, 1 kg

8 € + vat
Casillo piú pizza száraz kovász, 1 kg A Più pizza egy 0 típusú lágy búzalisztből készült természetes "élesztő" por, amely lehetővé teszi a pizza természetes kovásszal történő elkészítését sörélesztő használata nélkül. Az így készült pizzát összetéveszthetetlen illat, jó emészthetőség, finom íz és hosszú eltarthatóság jellemez, amelyek a természetes kovász használatára jellemző tulajdonságok. Nagyobb rugalmasságot kölcsönöz a tésztának, fokozza a késztermék ízét és ropogósabbá teszi, még hidegen is. A Più pizza egyfajta természetes javítóanyag a pizzatésztához, amely természetes szárított kovászon alapul. Alapvetően közvetlenül a tésztakeverékhez adható a liszttel együtt 1% és 5% közötti adagolásban (a liszt tömegével számolva). Ezáltal a tészta nagyobb erjedési stabilitást, gyorsabb növekedést mutat, ropogósabb állag érhető el (ez a sütés módjától is függ), és jobb aromát biztosít. A gyártó javaslata szerint kezdje el a Più Pizza használatát 2%-os adaggal (a liszt tömege alapján), majd igény szerint növelje vagy csökkentse az adagot. Adatok: Allergének: Tojás és származékai / Szója / Tej és származékai / Szezám és mustárAdagolás: 30/50 g per 1000 g liszt
New
Bio pizza liszt

Casillo Biologica liszt, 1kg, alacsony glutén tartalmú (soft)

3 € + vat
Casillo Biologica liszt, 1kg, alacsony glutén tartalmú (soft) Le Essenziali. ACasillo Biologia 00 típusú lágybúzalisztünk rendkívül finom ízű,  organikus gazdálkodásból származó búza őrlésével készül. Ideális kenyérhez, tésztához, pizzához, focacciához és süteményekhez is. A Casillo Biologica lisztekkel minden nap az asztalodra varázsolhatod a természet egyedi ízét. Nyomokban tartalmazhat szóját és mustárt! Adatok: Energia: 1501 kJ / 354 kcalZsírok: 2 gTelített zsír: 0,4 gSzénhidrát: 73 gCukor: 0,4 gRostok: 2 gFehérje: 10 gSó: 0,004 gKiszerelés: 1 kg
New
Nyújtó liszt

Casillo Rimacinata Semolina újraőrölt durumbúza nyújtóliszt, 5kg

11 € + vat
Casillo Rimacinata Semolina újraőrölt durumbúza nyújtóliszt, 5kg Le Essenziali: A Casillo Semola Rimacinata egy a pizzériák és pékségek számára kifejlesztett liszt, amelyek célja a hagyományos déli pizzák, focacciák és kenyerek tökéletes textúrájának és ízének megteremtése. Eredeti olasz minőség: A Casillo Semola Rimacinata a legfinomabb európai durumbúzából készült liszt, melynek kulcsfontosságú szerepe van az olyan autentikus olasz pékáruk elkészítésében melyek tökéletesen ropogós külsővel és légiesen puha belsővel büszkélkedhetnek. A Casillo Semola Rimacinata finomra őrölt textúrája és erős gluténtartalma miatt ideális választás vékonytésztás római típusú pizzák és egyéb kézműves péksütemények elkészítéséhez. Nyomokban tartalmazhat szóját és mustárt!! Adatok: Energia: 1490 kJ / 351 kcalZsírok: 2 gTelített zsírok: 0,4 gSzénhidrát: 70 gAmelyekből cukrok: 0,6 gRostok: 2,8 gFehérje: 12 gSó: 0,005 gKiszerelés: 5 kg
New
Nyújtó liszt

Casillo Rimacinata Semolina újraőrölt durumbúza nyújtóliszt, 1kg

2 € + vat
Casillo Rimacinata Semolina újraőrölt durum búza nyújtóliszt, 1kg Le Essenziali: A Casillo Semola Rimacinata egy a pizzériák és pékségek számára kifejlesztett liszt, amelyek célja a hagyományos déli pizzák, focacciák és kenyerek tökéletes textúrájának és ízének megteremtése. Eredeti olasz minőség: A Casillo Semola Rimacinata a legfinomabb európai durumbúzából készült liszt, melynek kulcsfontosságú szerepe van az olyan autentikus olasz pékáruk elkészítésében melyek tökéletesen ropogós külsővel és légiesen puha belsővel büszkélkedhetnek. A Casillo Semola Rimacinata finomra őrölt textúrája és erős gluténtartalma miatt ideális választás vékonytésztás római típusú pizzák és egyéb kézműves péksütemények elkészítéséhez. Nyomokban tartalmazhat szóját és mustárt!! Adatok: Energia: 1490 kJ / 351 kcalZsírok: 2 gTelített zsírok: 0,4 gSzénhidrát: 70 gAmelyekből cukrok: 0,6 gRostok: 2,8 gFehérje: 12 gSó: 0,005 gKiszerelés: 1 kg
New
Sima pizza liszt

Casillo La Pizza Tipo '0' LA 8 liszt, 12,5kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 300

29 € + vat
Casillo La Pizza Tipo '0' LA 8 liszt, 12,5kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 300 A Molino Casillo az őrlés területén szerzett minden tapasztalatát a pizzéria vonalának szenteli, hogy olyan liszteket állítson elő, amelyek ideális kiindulópontot jelentenek még a legigényesebb pizzaiolok számára is. A ,,LA 8" búzacsírával egy intenzív aromájú, jellegzetes, markáns kéreggel rendelkező, kortárs pizza készítéséhez készült liszt. A ,,LA 8" pizzaliszt erősen hidratált és hosszú kelesztésű tésztákhoz ajánlott. A liszt a legjobb búzaszemek lassú és gyengéd őrlésével kerül feldolgozásra, ezzel garantálva a stabilitást, a soha nem gumiszerű pizzát, direkt tészták készítéséhez ajánlott. Adatok: W érték: 300Energia: 1492 kJ / 352 kcalZsírok: 1,8 g- telített zsírok: 0,8 gSzénhidrát: 68,6 g- amelyekből cukrok: 0,75 gRostok: 2,4 gFehérje: 14,1 gSó: 0,003 gKiszerelés: 12,5 kgNyomokban tartalmazhat szóját és mustárt!
New
Sima pizza liszt

Casillo La Pizza Tipo '1' AROMA liszt, 12,5kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 280

30 € + vat
Casillo La Pizza Tipo '1' AROMA liszt, 12,5kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 280 A Molino Casillo az őrlés területén szerzett minden tapasztalatát a pizzéria vonalának szenteli, hogy olyan liszteket állítson elő, amelyek ideális kiindulópontot jelentenek még a legigényesebb pizzaiolok számára is. Az ,,AROMA" búzacsírával az ,,1" típusú liszt, amelyet gondos és nagyon lassú őrléssel készítenek. A Molino Casillo ezt a lisztet a ,,római" pizza szerelmeseinek ajánlja, akik egy rendkívül ropogós pizzát szeretnének készíteni, kivételes aromájú és egyedi morzsalékossággal... hiteles római búzacsírával! Adatok: W érték: 280Energia: 1467 kJ / 347 kcalZsírok: 1,5 g- telített zsírok: 0,2 gSzénhidrát: 64 g- amelyekből cukrok: 0,3 gRostok: 5,3 gFehérje: 13 gSó: 0,003 gKiszerelés: 12,5 kgNyomokban tartalmazhat szóját és mustárt!
New
Sima pizza liszt

Casillo La Pizza Tipo '0' M liszt, 25kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 290

54 € + vat
Casillo La Pizza Tipo '0' M liszt, 25kg, alacsony glutén tartalmú (soft) 100%-ban olasz búzából készült liszt. A "ZERO M" tökéletes választás az igazi pizzaiolik számára. A liszt készítése a gondos szemek kiválasztásával kezdődik. A La Pizza Tipo '0' liszt kiválóan alkalmazkodik minden folyamathoz, köszönhetően a szilárdság és a nyújthatóság közötti tökéletes egyensúlynak. Közepes kelesztési idejű pizzák és focaccia készítéséhez ajánljuk. Adatok: W érték: 290Energia: kJ / kcalZsírok:  g- telített zsírok: gSzénhidrát: g- amelyekből cukrok: gRostok:  gFehérje: gSó: gKiszerelés: 25 kgNyomokban tartalmazhat szóját és mustárt.
New
Nyújtó liszt

Casillo Semola Spolverissimo újraőrölt durumbúza búzacsírával, nyújtóliszt, 5kg

13 € + vat
Casillo Semola Spolverissimo újraőrölt durumbúza búzacsírával, nyújtóliszt, 5kg A Spolverissimo az első búzadara- és búzacsíra alapú pizza nyújtóliszt, amelyet kifejezetten a munkaasztalon történő kiterítési fázisokhoz és a sütési folyamatok során az égések elkerülésére terveztek. Finom illata egyedivé teszi, hogy fokozza a tésztánk aromáját. Adatok: Energia: 1507 kJ / 356 kcalZsírok: 2 g- telített zsírok: 0,4 gSzénhidrát: 70 g- amelyekből cukrok: 0,6 gRostok: 2,8 gFehérje: 12 gSó: 0,005 gKiszerelés: 5 kgNyomokban tartalmazhat szóját és mustárt
New
Sima pizza liszt

Casillo Integrale teljeskiőrlésű liszt, 5kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 220

10 € + vat
Casillo Integrale teljeskiőrlésű liszt, 5kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 220 Le Essenziali. A teljes kiőrlésű búzaliszt az ízek koncentrátuma. Az „egész” - azaz teljes kiőrlésű - gabona őrlésével nyerik, ideális kenyérhez, tésztához, pizzához, focaccia-hoz és kovásztalan süteményekhez. Textúrája, borostyánszínű színe és összetéveszthetetlen aromája miatt ízletes és tápláló liszt, természetes magas rosttartalmának köszönhetően. Adatok: W érték: 220Energia: 1437 kJ / 340 kcalZsírok: 2 g- telített zsírok: 0,4 gSzénhidrát: 64 g- amelyekből cukrok: 0,4 gRostok: 8,9 gFehérje: 12 gSó: 0,004 gKiszerelés: 5 kgNyomokban tartalmazhat szóját és mustárt
New
Sima pizza liszt

Casillo Integrale teljeskiőrlésű liszt, 1kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 220

2 € + vat
Casillo Integrale teljeskiőrlésű liszt, 1kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 220 Le Essenziali. A teljes kiőrlésű búzaliszt az ízek koncentrátuma. Az „egész” - azaz teljes kiőrlésű - gabona őrlésével nyerik, ideális kenyérhez, tésztához, pizzához, focaccia-hoz és kovásztalan süteményekhez. Textúrája, borostyánszínű színe és összetéveszthetetlen aromája miatt ízletes és tápláló liszt, természetes magas rosttartalmának köszönhetően. Adatok: W érték: 220Energia: 1437 kJ / 340 kcalZsírok: 2 g- telített zsírok: 0,4 gSzénhidrát: 64 g- amelyekből cukrok: 0,4 gRostok: 8,9 gFehérje: 12 gSó: 0,004 gKiszerelés: 1 kgNyomokban tartalmazhat szóját és mustárt
New
Sima pizza liszt

Casillo Tipo '1' liszt, 1kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 240

2 € + vat
Casillo Tipo '1' liszt, 1kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 240 A 100%-ban olasz búzából készült. Le Essenziali. Az 1-es típusú lágy búzaliszt minőségi összetevő autentikus és valódi ízzel. A Tipo '1' liszt ízt és aromát ad receptjeinek, legyen az édes vagy sós tészta. Ideális kenyér, tészta, focaccia és desszertek rusztikus ízesítésére. Adatok: W érték: 240Energia: 1496 kJ / 353 kcalZsírok: 2 g- telített zsírok: 0,4 gSzénhidrát: 70 g- amelyekből cukrok: 0,4 gRostok: 3,5 gFehérje: 12 gSó: 0,004 gKiszerelés: 1 kgNyomokban tartalmazhat szóját és mustárt!!
New
Sima pizza liszt

Casillo Tipo '00' liszt, 5kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 200

10 € + vat
Casillo Tipo '00' liszt, 5kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 200 A 100%-os olasz búzából készült 00 lisztünk kiváló minőségű, nélkülözhetetlen összetevő számtalan, édes és ízletes receptben. Le Essenziali. 00-ás típusú lágy búzaliszt nélkülözhetetlen minőségi alapanyag számos édes vagy sós tésztákhoz. A búzaszem legbelső rész őrlésének eredményeként a 00-as típusú liszt tökéletes ízt és illatot biztosít kenyérnek, tésztának, pizzának, focacciának és deszzerteknek. Adatok: W érték: 200Energia: 1501 kJ / 354 kcalZsírok: 2 g- telített zsírok: 0,4 gSzénhidrát: 73 g- amelyekből cukrok: 0,4 gRostok: 2 gFehérje: 10 gSó: 0,004 gKiszerelés: 5 kgNyomokban tartalmazhat szóját és mustárt!
New
Sima pizza liszt

Casillo Tipo '0' liszt, 5kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 200

10 € + vat
Casillo Tipo '0' liszt, 5kg, alacsony glutén tartalmú (soft) A 100%-ban olasz búzából készült, 0 típusú liszt kiváló minőségű, édes és ízletes receptekhez egyaránt. Le Essenziali. 0-ás típusú lágy búzaliszt gondosan válogatott búzából készül. A Tipo '0' liszt ízt és aromát ad receptjeinek, legyen az édes vagy sós tészta. Az értékes fehérjék finom rusztikus ízt biztosítanak a kenyér, tészta, pizza, focaccia és desszert tésztájához. Ideális választás olyan pékárúk készítéséhez amelyek nem igényelnek hosszú kelesztési időt. Adatok: W érték: 200Energia: 1501 kJ / 354 kcalZsírok: 2 g- telített zsírok: 0,4 gSzénhidrát: 72 g- amelyekből cukrok: 0,4 gRostok: 2 gFehérje: 11 gSó: 0,004 gKiszerelés: 5 kgNyomokban tartalmazhat szóját és mustárt
New
Sima pizza liszt

Casillo La Pizza Tipo '0' XL liszt, 25kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 380

59 € + vat
Casillo La Pizza Tipo '0' XL liszt, 25kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 380 100%-ban olasz búzából készült liszt. A „ZERO XL” a kemény búzaszemek gondos kiválasztásával létrehozott liszt, amely garantálja a magas hidratáltságot és a tésztatartást. Rendkívüli tartású és nyújtható tésztát kapunk. Kiváló választás hosszú kelesztéshez és biga elkészítéséhez. Adatok: W érték: 380Energia: kJ / kcalZsírok:  g- telített zsírok: gSzénhidrát: g- amelyekből cukrok: gRostok:  gFehérje: gSó: gKiszerelés: 25 kgNyomokban tartalmazhat szóját és mustárt
New
Sima pizza liszt

Casillo La Pizza Tipo '0' LA 8 PLUS liszt, 12,5kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 350

31 € + vat
Casillo La Pizza Tipo '0' LA 8 PLUS liszt, 12,5kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 350 A Molino Casillo az őrlés területén szerzett minden tapasztalatát a pizzéria vonalának szenteli, hogy olyan liszteket állítson elő, amelyek ideális kiindulópontot jelentenek még a legigényesebb pizzaiolok számára is. A ,,LA 8 PLUS" búzacsírával egy intenzív aromájú, jellegzetes, markáns kéreggel rendelkező, kortárs pizza készítéséhez készült liszt. A ,,LA 8 PLUS" pizzaliszt erősen hidratált és hosszú kelesztésű tésztákhoz ajánlott. A liszt a legjobb búzaszemek lassú és gyengéd őrlésével kerül feldolgozásra, ezzel garantálva a stabilitást, a soha nem gumiszerű pizzát, direkt és indirekt, mint a biga és poolish tészták készítéséhez ajánlott. Adatok: W érték: 350Energia: 1492 kJ / 352 kcalZsírok: 1,8 g- telített zsírok: 0,8 gSzénhidrát: 68,6 g- amelyekből cukrok: 0,75 gRostok: 2,4 gFehérje: 14,1 gSó: 0,004 gKiszerelés: 12,5 kgNyomokban tartalmazhat szóját és mustárt!
New
Élesztő

Casillo élesztő 0,5kg

8 € + vat
Casillo élesztő 0,5 kg Száraz sörélesztő granulátum, amelynek mikrobiológiai összetétele az erjedés során különleges ízeket kölcsönönöz az elkészített ételnek. HOGYAN KELL HASZNÁLNI: A keverési szakaszban adjuk hozzá a száraz hozzávalókhoz, rehidratálás nem szükséges.Cukor nélküli vagy mérsékelt cukortartalmú tésztákhoz (maximum 10%) használható. Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után a csomagolást szorosan lezárva hűtőszekrényben kell tartani  és 1 hónapon belül fogyassza el.
New
Bio pizza liszt

Casillo Integrale Bio teljeskiőrlésű liszt, 1kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 220

2 € + vat
Casillo Integrale Bio teljeskiőrlésű liszt, 1kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 220 Szerves teljes kiőrlésű, puha búza liszt. Le Essenziali. A bio teljes kiőrlésű búzaliszt az ízek koncentrátuma. Az „egész” - azaz teljes kiőrlésű - gabona őrlésével nyerik, ideális kenyérhez, tésztához, pizzához, focaccia-hoz és kovásztalan süteményekhez. Textúrája, borostyánszínű színe és összetéveszthetetlen aromája miatt ízletes és tápláló liszt, természetes magas rosttartalmának köszönhetően. Adatok: W érték: 220Energia: 1337 kJ / 320 kcalZsírok: 2 g- telített zsírok: 0,4 gSzénhidrát: 68 g- amelyekből cukrok: 0,4 gRostok: 8,9 gFehérje: 12 gSó: 0,004 gKiszerelés: 1 kgNyomokban tartalmazhat szóját és mustárt
New
Sima pizza liszt

Casillo Tipo '0' liszt, 1kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 200

2 € + vat
Casillo Tipo '0' liszt, 1kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 200 A 100%-ban olasz búzából készült, 0 típusú liszt kiváló minőségű, édes és ízletes receptekhez egyaránt. Le Essenziali. 0-ás típusú lágy búzaliszt gondosan válogatott búzából készül. A Tipo '0' liszt ízt és aromát ad receptjeinek, legyen az édes vagy sós tészta. Az értékes fehérjék finom rusztikus ízt biztosítanak a kenyér, tészta, pizza, focaccia és desszert tésztájához. Ideális választás olyan pékárúk készítéséhez amelyek nem igényelnek hosszú kelesztési időt. Adatok: W érték: 200Energia: 1501 kJ / 354 kcalZsírok: 2 g- telített zsírok: 0,4 gSzénhidrát: 72 g- amelyekből cukrok: 0,4 gRostok: 2 gFehérje: 11 gSó: 0,004 gKiszerelés: 1 kgNyomokban tartalmazhat szóját és mustárt!
New
Sima pizza liszt

Casillo Tipo '00' liszt, 1kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 200

2 € + vat
Casillo Tipo '00' liszt, 1kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 200 A 100%-os olasz búzából készült 00 lisztünk kiváló minőségű, nélkülözhetetlen összetevő számtalan, édes és ízletes receptben. A búza gabona legbelső részének feldolgozásával nyert 00 típusú liszt tökéletes kenyér, tészta, pizza, focaccia és sütemények készítéséhez. Adatok: W érték: 200Energia: 1501 kJ / 354 kcalZsírok: 2 g- telített zsírok: 0,4 gSzénhidrát: 73 g- amelyekből cukrok: 0,4 gRostok: 2 gFehérje: 10 gSó: 0,004 gKiszerelés: 1 kgNyomokban tartalmazhat szóját és mustárt
New
Sima pizza liszt

Casillo La Pizza Tipo '00' liszt, 1kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 260

2 € + vat
Casillo La Pizza Tipo '00' liszt, 1kg, alacsony  glutén tartalmú (soft) - W 260 100%-ban olasz búzából készült liszt. A pizza egy művészet. A 100%-ban olasz bio búzaliszt ideális kiindulópont alkotásaihoz. Tökéletes alapanyag magas, puha, könnyű és ropogós pizzák készítéséhez. Adjon egyedi ízt házi pizzájának és válassza a 00-ás típusú lágy búzalisztet. A fűszerezéshez pedig... engedje szabadjára a fantáziáját! Adatok: W érték: 260Energia: 1518 kJ / 358 kcalZsírok: 2 g- telített zsírok: 0,4 gSzénhidrát: 72 g- amelyekből cukrok: 0,4 gRostok: 2 gFehérje: 12 gSó: 0,004 gKiszerelés: 1 kgNyomokban tartalmazhat szóját és mustárt
New
Sima pizza liszt

Casillo Manitoba Tipo '0' liszt, 1kg, alacsony glutén tartalmú (soft)- W 350

2 € + vat
Casillo Manitoba Tipo '0' liszt, 1kg, alacsony glutén tartalmú (soft) Le Essenziali. 0-ás típusú lágy búza „Manitoba” liszt gondosan válogatott búzából készül. Lisztünket különösen ajánljuk kenyér, tészta, pizza, focaccia és hosszú kelesztésű desszertek készítéséhez. A Manitoba lisztből készült tészták méhsejtszerűek és puhák lesznek. Adatok: W érték: 350Energia: 1501 kJ / 354 kcalZsírok: 2 g- telített zsírok: 0,4 gSzénhidrát: 70 g- amelyekből cukrok: 0,4 gRostok: 2 gFehérje: 13 gSó: 0,004 gKiszerelés: 1 kgNyomokban tartalmazhat szóját és mustárt
New
Sima pizza liszt

Casillo La Pizza Tipo '00' liszt, 5kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 260

10 € + vat
Casillo La Pizza Tipo '00' liszt, 5kg, alacsony glutén tartalmú (soft) 100%-ban olasz búzából készült liszt. A pizza egy művészet. A 100%-ban olasz bio búzaliszt ideális kiindulópont alkotásaihoz. Tökéletes alapanyag magas, puha, könnyű és ropogós pizzák készítéséhez. Adjon egyedi ízt házi pizzájának és válassza a 00-ás típusú lágy búzalisztet. A fűszerezéshez pedig... engedje szabadjára a fantáziáját! Adatok: W érték: 260Energia: 1518 kJ / 358 kcalZsírok: 2 g- telített zsírok: 0,4 gSzénhidrát: 72 g- amelyekből cukrok: 0,4 gRostok: 2 gFehérje: 12 gSó: 0,004 gKiszerelés: 5 kgNyomokban tartalmazhat szóját és mustárt
New
Lisztek

Casillo La Pizza Semola Rimacinata - Pizza ORO liszt, 25kg, durumbúza liszt - W 240

57 € + vat
 Casillo La Pizza Semola  Rimacinata - Pizza Oro liszt, 25kg, durumbúza liszt - W 240 A gondosan válogatott durumbúza őrléséből a Molino Casillo egy újraőrölt búzadarát készített a pizzériák számára. A pizza egy művészet, és ezzel az újraőrölt búzadarával a Molino Casillo egy olyan termékcsaládot hozott létre, amely a legigényesebb pizza szakácsok számára is ideális választás. A Pizza ORO újra őrölt búzadara sárga, mint az arany és mint a nap, amely besugározza a durumbúzát. A Pizza ORO aromakoncentrátum, amellyel rusztikus ízű pizzák, focacciák készíthetők, melyek hagyományokban gazdag történetet mesélnek el. Adatok: W érték: 240Energia: 1507 kJ / 356 kcalZsírok: 2 g- telített zsírok: 0,4 gSzénhidrát: 70 g- amelyekből cukrok: 0,6 gRostok: 2,8 gFehérje: 13 gSó: 0,005 gKiszerelés: 25 kgNyomokban tartalmazhat szóját és mustárt!
New
Sima pizza liszt

Casillo La Pizza Tipo '0' L liszt, 25kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 340

57 € + vat
Casillo La Pizza Tipo '0' L liszt, 25kg, alacsony glutén tartalmú (soft) - W 340 100%-ban olasz búzából készült liszt. A ,,ZERO L" magas hidratáció garantálására tervezett liszt. A La Pizza Tipo '0' L liszt a kelesztés során teljes mértékben kifejti önmagát, ez köszönhető a szilárdág és a nyújthatóság közötti tökéletes egyensúlynak. A készterméknek kivételes emészthetőséget és soha nem tapasztalt illatot kölcsönöz.  Adatok: W érték: 340Energia: kJ / kcalZsírok:  g- telített zsírok: gSzénhidrát: g- amelyekből cukrok: gRostok:  gFehérje: gSó: gKiszerelés: 25 kgNyomokban tartalmazhat szóját és mustárt
New
Mentett termékek (0)